• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş konusunda kafa karışıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bsjsnxskx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
55
Puanlar
88
Merhabalar,
Şu an tez dönemi öğrencisiyim tez yazıyorum. Aktif olarak bir yandan da iş arıyorum aklınıza gelebilecek her yere başvurdum depodan avm çocuk alanına kadar. Bugün bir yerde sekreterlik için görüşmeye gittim fabrikaya patron bir yl öğrencisine kahve getir götür yap diyemem onun yerine bir alanda iş teklifinde bulundu ve 1 ay sonrası için başlayabilir misiniz dedi.

Aynı zamanda yetiştirilmek üzere ve asgari ücretle başlayacağım sorun değil bu kısım tabi ki çok mutlu oldum ancak sorunum şu bulunduğum ilçeden bu kısıma gidiş aşırı problemli normalde otobüs geçen bir yer fakat arka taraflarda geçtiği için otobüs geçmiyor ve yürüme mesafesi var otobüse ordan aktarmayla bineceğim otobüsle ulaşıyorum.

Sanayi bölgesi olduğu için sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum ancak gelişimim için çok iyi olacağını biliyorum.
Burdan dönüşte de bir zincir markete daha başvurmuştum o da bugün görüşmeye çağırdı ve evime 5-6 dakika mesafede eğer diğer yeri tercih edersem kendimi geliştirebileceğim ama yol eziyeti çekeceğim ve üstüne yol parası da olacak nasıl bir şey yapabileceğimi bilmiyorum.
Biraz uzun oldu lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Merhabalar,
Şu an tez dönemi öğrencisiyim tez yazıyorum. Aktif olarak bir yandan da iş arıyorum aklınıza gelebilecek her yere başvurdum depodan avm çocuk alanına kadar. Bugün bir yerde sekreterlik için görüşmeye gittim fabrikaya patron bir yl öğrencisine kahve getir götür yap diyemem onun yerine bir alanda iş teklifinde bulundu ve 1 ay sonrası için başlayabilir misiniz dedi.

Aynı zamanda yetiştirilmek üzere ve asgari ücretle başlayacağım sorun değil bu kısım tabi ki çok mutlu oldum ancak sorunum şu bulunduğum ilçeden bu kısıma gidiş aşırı problemli normalde otobüs geçen bir yer fakat arka taraflarda geçtiği için otobüs geçmiyor ve yürüme mesafesi var otobüse ordan aktarmayla bineceğim otobüsle ulaşıyorum.

Sanayi bölgesi olduğu için sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum ancak gelişimim için çok iyi olacağını biliyorum.
Burdan dönüşte de bir zincir markete daha başvurmuştum o da bugün görüşmeye çağırdı ve evime 5-6 dakika mesafede eğer diğer yeri tercih edersem kendimi geliştirebileceğim ama yol eziyeti çekeceğim ve üstüne yol parası da olacak nasıl bir şey yapabileceğimi bilmiyorum.
Bence biraz yol eziyeti çekin, kendinizi geliştirin. Zincir marketler sık sık alım yapıyor

Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, şimdiden güzel bir teklif almışsınız. Saygılı da bir yaklaşım.

Yol biraz eziyetli, toplam ne kadar sürüyor dakika olarak? Kışın daha zor ama havalar ısındıkça günler uzadıkça biraz daha kolaylanıyor.

Şuan iş ilanlarının çok sıkıntılı olduğu bir dönem. Daha zamlı maaşını bilmeyen var. Şubat sonu zamlı maaş alacaklar var. Sonra maaş pazarlığı, istifa ve ihbar süresi furyasıyla beraber Mart - Nisan'dan önce iş ilanlarında çok ciddi artış olmayacağı yönünde konuşuyor tüm İK'cı arkadaşlarım.

Sizin yerinizde olsam yol çok eziyet ve vakit kaybı olmayacaksa kabul eder işi öğrenmeye uygulamaya başlardım. Bir yandan da yaz gibi yeni ilanlara bakıyor olurdum. Ya da birkaç ay daha dişimi sıkabiliyorsam direkt yine kendi alanımla ilgili daha müsait bir iş arardım sanırım.

Gelişimi tercih ederdim. Kendine yatırım gibi düşünün. Yatırım sadece parayla olmaz. Gerekirse vaktinizi ve enerjinizi de kendinize yatıracaksınız.

hayırlı olsun yolu gerekirse çekin ama yaptığınız işin size ve çalışma hayatınıza katkısı olsun marketle mukayese bile etmeyin market işi heryerde var

Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, şimdiden güzel bir teklif almışsınız. Saygılı da bir yaklaşım.

Yol biraz eziyetli, toplam ne kadar sürüyor dakika olarak? Kışın daha zor ama havalar ısındıkça günler uzadıkça biraz daha kolaylanıyor.

Şuan iş ilanlarının çok sıkıntılı olduğu bir dönem. Daha zamlı maaşını bilmeyen var. Şubat sonu zamlı maaş alacaklar var. Sonra maaş pazarlığı, istifa ve ihbar süresi furyasıyla beraber Mart - Nisan'dan önce iş ilanlarında çok ciddi artış olmayacağı yönünde konuşuyor tüm İK'cı arkadaşlarım.

Sizin yerinizde olsam yol çok eziyet ve vakit kaybı olmayacaksa kabul eder işi öğrenmeye uygulamaya başlardım. Bir yandan da yaz gibi yeni ilanlara bakıyor olurdum. Ya da birkaç ay daha dişimi sıkabiliyorsam direkt yine kendi alanımla ilgili daha müsait bir iş arardım sanırım.
Çok teşekkür ederim. Ancak bana ayıracakları bütçe ve eğer uyuşmazsa çıkma ihtimalim olursa ayıp olur gibi geliyor

1 saat otobüsle 10-15 dakikada yürüme sürüyor ve bekleme aktarma süreleriyle 2 saate denk geldi bugün

isin saati kacta basliyor? mesai varsa en gec kacta bitiyor? bazen hava o kadar karanlik oluyor ki ıssız sanayi bolgesinde tehlikeli olabilir :(

Servis imkanı yok muymuş? Küçük bir işletme mi? Büyük işletmelerin genelde işçi servisi var. Organize sanayi gibi bir yerde tekin olmayabilir. İyice araştırın.

1 saat otobüsle 10-15 dakikada yürüme sürüyor ve bekleme aktarma süreleriyle 2 saate denk geldi bugün
İş hayatında inanın ki ayıp olur mantığı çalışmıyor, ben o mantıkla yıllarca aklımın çok kaldığı yerleri reddettim, işleyiş öyle olmuyor profesyonel hayatta. 2 ay zaten deneme süresi denir, sebeplerinizi sıralayıp teşekkür eder güzellikle ayrılırsanız hep açık kapınız kalır orada da, düzgün insanlarsa.

2 saat gidiş 2 saat dönüş epey ciddi bir süreymiş. Aceleniz yoksa kendi alanınızla ilgili iş bakmaya devam etmenizi tavsiye ederim, market işi geçici süreliğine kendi alanınızda iş bulana kadar yapılabilir geliyor bana. Ama asla ihmal etmemelisiniz kendi alanınızda iş kovalamayı.

Farklı ve daha yakında OSB'ler varsa googlelayıp firmalara mail de atabilirsiniz. İyi bir girişimcilik olarak da görülebiliyor pozitif etkisi oluyor. Sadece iş başvurusu yapıp bırakmayın, başvurduğunuz firmadaki ilgili kişiye Linkedin'den mesaj atabilirsiniz, OSB firmalarına mail atabilirsiniz vs.

Merhabalar,

Sekreterlik görüşmesine giderken veya işe başvururken de yolu bilmiyor muydun zaten?
Yl yapan birisine market ne katabilir hazır önüne gelişebileceğin fırsat çıkmışken cv’nde market yerine iş tecrüben olsun. Yol çekmeyen yüzde kaç insan var ki ülkede?

Motor bisikletle vs gidip gelirsin durağa kadar

Sekreterlik görüşmesine giderken veya işe başvururken de yolu bilmiyor muydun zaten?
Yl yapan birisine market ne katabilir hazır önüne gelişebileceğin fırsat çıkmışken cv’nde market yerine iş tecrüben olsun. Yol çekmeyen yüzde kaç insan var ki ülkede?
Yok şu şekilde uzak bir tanıdığımızdan haber alarak gittim gidişi onunla gittim ancak benim aklımda olan onunla gidip gelmekti otobüsle gidersin diye yolda söyledi normalde dediğim gibi gidişi kolay ancak arka tarafında kaldığı için aktarmayla gidiliyor. Sanayi bölgesi olduğu için güvenemedim o yüzden çekilebilir bir olay mı diye danışmak istedim
Yl yapan birisine market ne katabilir hazır önüne gelişebileceğin fırsat çıkmışken cv’nde market yerine iş tecrüben olsun. Yol çekmeyen yüzde kaç insan var ki ülke

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için evet bu işi kabul ettim. Yapabileceğimi düşünüyorum zor olsa da çok teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz @Mune

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için evet bu işi kabul ettim. Yapabileceğimi düşünüyorum zor olsa da çok teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz @Mune
hayırlı olsun

belki o yöne giden gelen birilerini bulursunuz araba paylaşımı yaparsınız siz belli bir ücrt ödersiniz
ankaranın sanayi sitelerinde bunu yapan çok var bi sorun soruşturun

hayırlı olsun

belki o yöne giden gelen birilerini bulursunuz araba paylaşımı yaparsınız siz belli bir ücrt ödersiniz
ankaranın sanayi sitelerinde bunu yapan çok var bi sorun soruşturun
Teşekkür ederim çok sağ olun🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X