- 29 Ekim 2017
- 1.409
- 380
- 123
Selam kızlar daha önce burda birkac kere konu açtım dört yıldır sekreterlik yapıyorum son iki senedir aynı yerdeyim .Yol parası 100 lira maas asgari ücretin çok az üstü 2450 bile değil . Gümrük Müşavirliği firması bizim firma.On muhasebede çalışan ve ithalat kısmında çalışan kız işten çıkacak ikisi de maaş konusunda tatminkar değiller çünkü bizim patronlar piyasanin en düşük maaşlarını veriyor.On muhasebedeki kız 3000 maaş 220 Agi 500 TL sodexo 270 lira yol veriyorlar haftaici sekiz buçuk akşam altı hafta sonu yok .
Diğer ithalat bölümünde kız da aynı şartlarda bir yer buldu onda yol parası yok servis var .
Ben de onları görünce cidden çok sanslilar hemen iş buldular şartları iyi hem de Allah daha iyi etsin ama ben de bulabilir miyim böyle bir yer.Sekreterlik te çok vermezler belki onların aldığı kadar ama en azından aldığımin biraz daha fazlasını alırım.Sizce ben de kovalasam yazın işten çıkma niyetindeyim bulabilir miyim böyle bir yer . İkisinin bulduğu yer de kurumsal bütün departmanlar var ithalat ihracat insan kaynakları hepsi ayrı idari işler vb.gibi.
Diğer ithalat bölümünde kız da aynı şartlarda bir yer buldu onda yol parası yok servis var .
Ben de onları görünce cidden çok sanslilar hemen iş buldular şartları iyi hem de Allah daha iyi etsin ama ben de bulabilir miyim böyle bir yer.Sekreterlik te çok vermezler belki onların aldığı kadar ama en azından aldığımin biraz daha fazlasını alırım.Sizce ben de kovalasam yazın işten çıkma niyetindeyim bulabilir miyim böyle bir yer . İkisinin bulduğu yer de kurumsal bütün departmanlar var ithalat ihracat insan kaynakları hepsi ayrı idari işler vb.gibi.