düşündüğün işlerin hiç birinde eşinle aynı saatte evde olma durumun yok gibi.
butik pastane türü şeyleri seviyorum ben de.
avmde olursa zaten en geç saat 22.00 de kapanıyor.
tesettür giyimde artık markalaşmış yeni marka tutturmak zor olur.
Bayanlara spor salonu :) eşim erkelerin olduğu salona göndermiyo :) çok az var bayanlara özel salon.
Hangi şehirdesiniz? :)
Küçük bi butik aç tunik eşarp şal vs çok da zorlanmszsın güzellik merkezi zor iş ya iş ortamını donat elamanları tut işin içimden çıkamazsınMerhaba arkadaşlar. Ben 23 yasında, 1 buçuk yıllık evli, Antalya'da yaşayan bir bayanım. Daha önce hiç çalışma hayatında bulunmadım ama artık çok sıkıldığımı farkettim. İş kurup çalısmaya karar verdim.
Sermaye için 65-70 bine yakın param var. Estetisyenlik sertifikam var. Güzellik salonu açabilirim diye düşündüm fakat eşim pek gönüllü olmadı. O iş zor dedi. Ben tesettürlüyum mağaza açayım tesettür kıyafet satayım diyede düşündüm ama bilen bilir bunun suyunu çıkardılar. Tasarım diyerek tek parça şeyi 400-500 e satmaya başladılar.
Sudi Arabistan'da Dubai'de ve Amerika'da frozen yogurt diye bir sey denedim. 2 ay Amerika da kaldım ve hastasi oldum cok hoşuma gitti. Araştırdığım kadarıyla İstanbul'da da var denedim ama yurtdisindakiler kadar gelişmiş degil. Esim ilk Çinde denemis yıllar once o zamandan beri aklindaymis bu iş. Ama kendi işi çok yogun oldugu icin bununla uğraşamamiş. Bana da yurtdışından getirelim makinaları, Antalya'da bir avmde bunu açalım sen ilgilen büyüt daha sonra franchise verelim diyor.
Yardım istediğim noktaya gelcek olursak; sizler ne düşünürsünüz frozen yogurt hakkinda? Yurtdışında hic boş kalmıyor bu yogurtcular. Antalya'da nasil olur? Yada şu işi de düşünebilirsin diyenlerden yorum bekliyorum.
Bu arada aklımda kı iki işten daha bahsetmek istiyorum. Ben mutfakta çalısmaya bayılıyorum, farkli tatlılar yapmak hoşuma gidiyor. Kendi tatlılarımı da satabileceğim bir cafe düşündüm. Ama cafe de gec saatlerde kapanıyor başında olmam gerekecek ama ben eşimin evde oldugu saatte ben de evde olmak istiyorum. Bir de bayanlara özel spor salonu düşünüyorum. Şimdiden fikir veren herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?