• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Maaş Zam :( kızlar lütfen bi yardım :(

crcgpieL_

Ben ona resmen asıgım.Annem babam ailem
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
137
61
303
Kizlar simdi ben bundan 3 ay once bi oźel sirkete sekreter olarak girdim.. Girerken baslangic param icin asgari ucret+agi dendi. Kabul ettim sukurler olsun bin kez allahima yinede.. Simdi benim sorunum su yilbasinda zam yapilirken acaba ben es gecilirmiyim. Banada zam olur mu ? Yeniyim diye belki yapmazlar diye dusundum ama bilmiyorum ki .s Zam istemek icin daha cok cok erken biliyorum. Ama borclar bi yandan birikim bi yandan kendi ihtiyaclarin iste cok zor yetiyor. Nolur sizce benim su zam isim ?

Bazı şirketler yılbaşında zam yapar bazısı senen dolunca
Oradakilere sor sistem nasılmış

Asgari ücretle başladıysanız öyle devam edersin gibi duruyo yani asgariye zam geldikçe zam alırsın

Calisan sayisina bagli buyuk kurumsal firmalar yilbasi der martta toplu zam yapar ufak isletmelerin sagi solu pek belli olmaz

Kizlar simdi ben bundan 3 ay once bi oźel sirkete sekreter olarak girdim.. Girerken baslangic param icin asgari ucret+agi dendi. Kabul ettim sukurler olsun bin kez allahima yinede.. Simdi benim sorunum su yilbasinda zam yapilirken acaba ben es gecilirmiyim. Banada zam olur mu ? Yeniyim diye belki yapmazlar diye dusundum ama bilmiyorum ki .s Zam istemek icin daha cok cok erken biliyorum. Ama borclar bi yandan birikim bi yandan kendi ihtiyaclarin iste cok zor yetiyor. Nolur sizce benim su zam isim ?
+Agi deme. o zaten fix var.

Kurumsal bir sirket mi ?

Tatlım kimi yerler senenin dolmasını bekler. Yada asgari ucrete zam gelince yapar.
SEVGİLER::)
ben demekkı asgarı ucretın zamlanmasını beklıycem :D zaman ıcerısınde artar dendı ama ıste bıde hıc kımseye bısey dıyemıyorum. Tamam dıyıp gecıyorum. A bu saf nede olsa herseyı kabul edıyo es gec bunu derlerse :D :D :D :D

ilk 3 ay deneme süresi gibi davranır çoğu şirket, aslında öyle bir şey olmasa da.
o yüzden bence yılbaşında zam beklemeyin, gelirse sürpriz olsun.

Çalıştığım şirkette Ağustos'tan sonraki girişlere zam yapılıyor.
Eski şirketimde de Eylül'dü.
İki şirkette de sene dolması beklenmemişti.

ben demekkı asgarı ucretın zamlanmasını beklıycem :D zaman ıcerısınde artar dendı ama ıste bıde hıc kımseye bısey dıyemıyorum. Tamam dıyıp gecıyorum. A bu saf nede olsa herseyı kabul edıyo es gec bunu derlerse :D :D :D :D
tamamda cicim zaten asgari ücret Ocak ve Haziran ayında zam alır.Her 6 ayda bir.

Şirket politikasına bağlı bu işler.
Yılda bir zam yapanlar, yılda 2 zam yapanlar, senen dolunca zam yapanlar var.
Bazısı hiç yapmıyor.

Aklında soru işareti varsa ik görüşmende fayda var.
Asgari ücrette pek az yahu.. :(

Şirket politikasına bağlı bu işler.
Yılda bir zam yapanlar, yılda 2 zam yapanlar, senen dolunca zam yapanlar var.
Bazısı hiç yapmıyor.

Aklında soru işareti varsa ik görüşmende fayda var.
Asgari ücrette pek az yahu.. :KK43:
gercekten cok az ya inankı yetmıyo soyle 1100 1200 falan olsa barı ınan ılac gıbı gelıcek ama işte :(

Bildiğim kadarıyla herkese yapılır. Ayrım olmaz. Aldığın maaş üzerinden artık şirket yüzde kaç yaparsa.
Aslına bakarsan çok da ümitlenme. 50 TL fln anca yapılır. Gerçi bu zamanlarda 50 TL bile çok değerli.

Bildiğim kadarıyla herkese yapılır. Ayrım olmaz. Aldığın maaş üzerinden artık şirket yüzde kaç yaparsa.
Aslına bakarsan çok da ümitlenme. 50 TL fln anca yapılır. Gerçi bu zamanlarda 50 TL bile çok değerli.
Anca 50 tl mi olur yani :( yine az gerci bellide olmaz tabi .s

Back
X