- Emoji Skoru
- 344
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Bilirkisi hesapliyor tutarlariBen iş yerime fazla çalışma davası açmak istiyorum. Süt iznimdeyim ve mesai yapıyorum tabi geçmişe dönük bir sürü fazla çalışmam var denkleştirme alamadım. Ama tam saat şu kadar diyemem nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz?
Allah razı olsunBir bilgim yok.
Allahım yardımcınız olsun inşallah demek için uğradım.
Hmm yani benim illa ki saat belirtmeme gerek yok öyle mi yani ufak tefek delillerim var giriş çıkış saatlerimin fotoğrafları varBilirkisi hesapliyor tutarlari
Amin inşallah.Allah razı olsun
Siz bir tutardan aciyorsunuz, ornegin 1000 tl olarak. Yargilama sirasinda bilirkisi tam bet hesaplama yapiyor, siz de davanizin tutarini islah ediyorsunuz bilirkisinin belirledigi rakama goreHmm yani benim illa ki saat belirtmeme gerek yok öyle mi yani ufak tefek delillerim var giriş çıkış saatlerimin fotoğrafları var
Anladım teşekkür ederim inşallah kaybetmem davayıSiz bir tutardan aciyorsunuz, ornegin 1000 tl olarak. Yargilama sirasinda bilirkisi tam bet hesaplama yapiyor, siz de davanizin tutarini islah ediyorsunuz bilirkisinin belirledigi rakama gore
Ben bilirkişilik yapıyorum. Sizin hesaplayacağınız gibi basit değil. Karmaşık.Ben iş yerime fazla çalışma davası açmak istiyorum. Süt iznimdeyim ve mesai yapıyorum tabi geçmişe dönük bir sürü fazla çalışmam var denkleştirme alamadım. Ama tam saat şu kadar diyemem nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz?
İstemediğiniz kadar şahidim var o konuda sıkıntım yokBen bilirkişilik yapıyorum. Sizin hesaplayacağınız gibi basit değil. Karmaşık.
Öncelikle şahit bulmanız gerek.