- Konu Sahibi purplepurple
Kızlar sorunum şu ki; evde oturmaktan kafayı yemek üzereyim.
Evlilik nedeni ile başka bir şehire taşındım.Etrafımda ne arkadaş ne de yakın bir aile bireyi var.Gelir gelmez iş bulurum sorun olmaz bunlar diye düşündüm fakat hiçte umduğum gibi olmadı.
Ben bankacılık mezunuyum, iktisat son sınıf öğrencisiyim. Dışarıdan okuyorum.
Daha önce İstanbulda oturuyordum Perakende sektöründe yöneticilik yaptım.
Buraya geldiğimde okuduğum bölüm olsun diye başvurmadığım banka kalmadı.
Bazı sınavlara girdim kazandım fakat şaibeli durumlar yüzünden mülakata çağrılmadım.
Artık sıkıntıdan patlayacağım diye tekrar perakende sektörüne başvurular yaptım fakat yine sonuç yok.
Aksi gibi annemle her konuştuğumda şunun kızı bankaya yerleşmiş,bunun oğlu mülakata gidecek yarın filan diyip duruyor.Ben artık gerçekten sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım.Her gece hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama bugün en son kuzenimi duyunca isyan edesim geldi gerçekten. Okuduğu bölümün alakası bile olmadığı halde banka mülakataına çağrıldı.Onun adına sevinmem sadece 5 dakika filan sürebildi çünkü kendi durumum iyice gözüme batmaya başladı. Kendimi kimse ile kıyaslamak istemiyorum ama bu şanssızlık nereye kadar sürecek bilmiyorum.:26:Gerçekten moralim çok bozuk.
Evlilik nedeni ile başka bir şehire taşındım.Etrafımda ne arkadaş ne de yakın bir aile bireyi var.Gelir gelmez iş bulurum sorun olmaz bunlar diye düşündüm fakat hiçte umduğum gibi olmadı.
Ben bankacılık mezunuyum, iktisat son sınıf öğrencisiyim. Dışarıdan okuyorum.
Daha önce İstanbulda oturuyordum Perakende sektöründe yöneticilik yaptım.
Buraya geldiğimde okuduğum bölüm olsun diye başvurmadığım banka kalmadı.
Bazı sınavlara girdim kazandım fakat şaibeli durumlar yüzünden mülakata çağrılmadım.
Artık sıkıntıdan patlayacağım diye tekrar perakende sektörüne başvurular yaptım fakat yine sonuç yok.

Son düzenleme: