- 2 Haziran 2016
- 320
- 511
- 18
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hatta bu adam babamin işini gücünü sordu annemin isini paraya ihtiyacin varsa soyle dedi baslamadan avans yatiralim dedi..
lara konusunda sikintin olmasin dedi.
Boyle seyleri sanada dediyse dikkatli ol.
Yani benim kapasitem şuan oyle özel kiyafet özel araçlara yetmicegi icin ben sasirdim ve bedeni sorunca anladim duzmece oldugunu.
Sen bir isletmeci mühendis mimar vs. Gibi meslek sahibi isen belki dogrudur ama yine de hic mantikli degil.
Vucut ölçülerinden kasıt Pantolon 36 beden, gömlek small beden, etek 36, ceket 38 gibiyse sorun yok ama cm bazında ölçü istiyorsa o zaman sıkıntı var demektir. Tabii adam o sırada firmaya prova mankeni de arıyorsa aklı ölçülere gitmiş olabilir.
Adam canımli falan konuşuyor.
40 yillik tanidigi gibi konuşuyor hemde birde rahat soruyor ki öyle hele para konularinda hic cekinme diyor
Merhabalar.
Bir ise girmeye karar verdim.
Velhasıl buldum da bir iş. Gayet iyi şartları olan bir yer.
Bana özel araç verilecek ya da iş gereği gideceğim her yere anlaşmalı taksiyle gonderilecegim bir iş.
Yorucu olmayan hafta da 4 gün suren geç saatlere kalmamam gereken bir yer. Giyecegim kıyafetleri dahi kendileri verecekmis. Üniforma değil .
Yani genel olarak iyi.
İşverenle konusurken( oglu) beni ikna etmek için bunu dedi aynen
" İç camasirina varana kadar tüm kıyafetlerin bizden olacak vücut ölçülerin gerekli"
İrkildim sanki bu laftan dolayı. Fazla laubali geldi. Sizce ne yapmalıyım ?
Modacimiz vücut olculerinizi alır falan dedi
Oyumu gir sikkindan yana kullanmıştım lakin reddetmissin. Bence denemeliydin. Olmadı 1 hafta sonra çıkardın. Iç çamaşırı üreten bi firma olduğu için normal geldi bana o cümlesi. Eh bi de patronun oğlu olunca gevşek gevşek konuşabilmesi de doğal diğer çalışanlarla da öyledirAyy o baya belli etmiş.
Korkulu rüya gorecegine uyanık kal demişler reddettim ben.
Ne olur ne olmaz istediği kadar rahat olshn
Ic çamaşırı isi yapan bir adama bundan bahsetmek bakkalin ekmekten sutten bahsetmesi gibi geliyordur. Durum normal yani.
Ayrica is bu, sen sinirlarini cizersin olur biter.
Sapik oldugunu sanmam adamin.
+1
Ben de buna istinaden ilk yorumumu yaptiydim:) Don, corap peynir ekmek gibi konusurlar :)
Şirketin bayileriyle iletişimde olacağım. . Tam olarak ne denir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?