• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş öğretmeyen iş arkadaşları

Keşke düzgün bir Türkçe yazsaymışsınız hem anlaşılmıyor hen de gözü inanılmaz tırmalıyor. Ben en son böyle sesli harfleri atarak yazma on yıl öncesinde kaldı sanıyordum
Valla anlayan anladi cnm sen zeki olsan sesli harfler olmadnda anlardin gayet acik ve secik hersey okuma isine gelmiyorsa

Vallahi ben is yerinde hiç bir şeyi başkasindan öğrenme taraftarı değilim, training program ları araștir (drive de oluyor genellikle yada intranette bulabilirsin)

İsi bilmiyosanız ve onlardan ögrenmek durumundaysanız ortamın ağası gibi takılmayacaksınız sirret de olmayacaksınız. Biraz daha ılımlı olsaydınız daha az sorun yaşayabilirdiniz bu ko

İsi bilmiyosanız ve onlardan ögrenmek durumundaysanız ortamın ağası gibi takılmayacaksınız sirret de olmayacaksınız. Biraz daha ılımlı olsaydınız daha az sorun yaşayabilirdiniz bu konuda.
Kimse byle durumlarda işin agası gibi davranacak durumda değildir Çok saçma yorum olmuş ancak çalışanlar yeni elemana iş öğretmeyerek oranın agası gibi davranıp entrıka çeviriyr demektir bu . Başka bir anlamada gelmez Şahsen ben iş ne kadar ıyı olursa olsun baktım olmuyor şikayet edeceğim kişiye giderim baktım yine olmadı 3 ay geçer ayrılırdım iş yerinden veya bu durumda çok sabırlı olmak lazım beceriyorsan bekleyeceksin ama yer edindiğinde karşında ki kişi nın ihtiyacı olduğunda ağzına s... Boyle yerlerde acımayacaksın Diyer bir tuyoda bu yerlerde herkes biribirini kazıklama peşindedir bunları ıyı gözetmek lazım birinin haklı oldugu zaman tarafını tutup diğerini ezeceksin ama bunu karşı taraf kazıgu yedikten sonra yapmak lazım ki o kişininde size güvenı oluşsun o guven oluncada onunda sırası gelir elbet

Eee

O zaman neden yeni gibi yazıyorsun

Neden birisi sana bir şey öğretsin ki

Cidden anlamadım

İşler sistem üzerinden mi banka gibi

Kurcalar bulursun

Yok kendin yazacaksan internetten bulursun

Eski evrakları bulur başkaları Nasıl yapmış öğrenirsin

Neden birisi öğretsin ki
Çünkü çözebileceğiniz bi durum yok. Ama öneri vereyim,bi tepsi baklava yaptırın dağıtın eritin aranızdaki buzları. Yapabilecek misiniz bunu,ben nedense pek sanmıyorum :)
Bu dediğiniz rüşvete girer baklava alırsan öğretiriz yanı İş yerinde yenı gelen elemana ihtiyacı olan her şeyi gösterip öğretmekle mükelleftir eski çalışanlar Burada sorun iş verenin bunu kontrol etmemesi Ben ls veren olsam biri iş yerinde halen 6 içinde işi ele alamamışsa o işi gösterecek arkadaşı işten çıkartırım çünkü benim işimi engelliyor benım ona bağımlı kalmamı istiyor demektir .

Back
X