iş önerilerinizi bekliyorum kendi ayaklarımın üzerinde durmanın zamanı

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
evet kızlar bir süredir eşim ve ailesiyle ilgili bir sürü problemimi paylaşmıştım. bazı arkadaşlar sorunların benden kaynaklandığını ve eşime artık resti çekmem gerektiğini yoksa hiçbişeyin değişmeyeceği konusunda ortak bir karara varmıştık. eşimle konuşmek istedim. zaten konuşmatı seven bir insan değil. işi kavgaya dönüştürmek istedi. fırsat vermedim. vel hasıl konuşmanın sonunda onunla mutsuzsam boşanabileceğimizi ve eger evli kalmak istiyorsam hiçbirşeye sesimi çıkarmam gerektiğini ve hatta artık onu tamamen rahat bırakmam gerektiğini ve asla hiçbirzaman bugüne kadar değişmediyse bu saatten sonra da değişmeyeceğini söyledi. iş boşanmayı konuşmalara kadar geldi. aslında ikimizde aynı karardayız. ikimizde ayrılmak istiyoruz. şuan hamile olduğum için kestirip atamadık. benim aileminde bazı problemleri olduğu için bir oğlum daha var birde bu hamile halimle kimseye de gidemiyorum. bir süre kendimi toparlamam gerekli maddi açıdan. hiç kimsenin üzerine bana bakın diye yıkılamam. ve gereçkten para kazanmaya ve çocuklarıma bakmaya ihtiyacım var. işe giremiyorum çünkü hamileyim die başvurularım olumsuz. temizliğe bile gitmek istiyorum. yine hamile olduğum için kimse olumlu bakmıyor. katalog vs vs bunları çok denedim olmadı örgü falan da bilmem öyle satabileyim. varmı aklınızda bana göre bişeyler. bugüne kadar hiç kocasının üzerine yıkılan bir kadın olmadım. hep çalıştım hep çalıştım. bu hamilelikte biraz kanamalarım var die ilk ayda işten ayrılmak zorunda kaldım. şuan daha iyi anlıyorum. ben çalışırken herşey ne kadar güzelmiş. :'(

Üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
Önceleri ne iş yaptınız? Eğitim tecrübe durumunuz nedir?

Üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
Önceleri ne iş yaptınız? Eğitim tecrübe durumunuz nedir?

lise mezunuyum ve aslında profesyonel fotoğrafçıyım. doğumdan sonra çocuklarıma bir bakıcı tutup hemen bir işe girmeyi düşünüyorum. ama 4 aylımhamileyim ve malesef iş başvurularım olumsuz sonuç aldı.

Allah kolaylık versin.
Fotoğrafçılık düğün ve doğum için çok önü açık meslek günümüzde aslında.
Bir matbaa ile anlaşsanız, uygun çekim paketleri ile toparlayamaz mısınız?

Photoshop indesing gibi programlar biliyor musunuz? Bizim kuruma evden grafikerlik hizmeti veren bi bayan var. Ayda 10-12 bin fatura kestiği zamanlar oluyor. Kira yok, mesai derdi yok. Her türlü baskılı baskısız tasarım işlerini yapıyor. Üstelik başka bir ilde, daha yüzünü bile görmedim. Bu tarz bişi arastirabilirsiniz

Instagramda doğum fotoğrafçısı, düğün fotoğrafçısı olarak reklamınızı yapın. Fiyatı uygun tutarsanız dönüşler olacaktır.

Allah kolaylık versin.
Fotoğrafçılık düğün ve doğum için çok önü açık meslek günümüzde aslında.
Bir matbaa ile anlaşsanız, uygun çekim paketleri ile toparlayamaz mısınız?

bazı şeyler işte biraz .çevre işi yoksa arada aldığım işler mutlaka oluyor ama onlarda yeterli değil şuanda ama işime yönelmek daha mı mantıklı

ah bir öyle iş bulabilsem gece gündüz çalırım of bile demem ama nasıl bir kısmetsizsem öıkmıyor karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…