- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
- 18
- Konu Sahibi sananeeem12212
-
İpi koparmışsınız bir kere, yapacak bir şey yok. Ya başka iş bulacaksınız ya da bu şekil devam...merhabalar
işyerindeki insanlarla esiden çok samimiydim sonra tartıştık ve 2 aydır konuşmuyoruz benden hariç hepsi birlikte takılıyor ve nispet yapar gibi davranıyorlar görmeye bile tahammül edemiyorum yüksek sesli gülüşmeler kulaktan kulaga fısıldaşmalar iş yerine alınan getirilen ikramları bile sadece kendi aralarında yiyor tahammül edemiyorum seslerinden bile rahatsız oluyorum ne yapmalıyım sizce
evet konuşmadığım ve yüz göz olmadığım için pişman bile değilim sadece bilerek yaptıklar şeyler kendini çok belli ediyor ve rahatsızlık duyuyorumİpi koparmışsınız bir kere, yapacak bir şey yok. Ya başka iş bulacaksınız ya da bu şekil devam...
Rahatsız olmanız manasız. Siz barışmak istemiyorsanız, hatalı olmadığınızı düşünüyorsanız oluruna bırakın derim. Kulaklığınızı takın ilgilenmiyor gibi yapın nasıl olsa işleri düşer hep böyle gidemez. Onlar yaptıkları çirkinlikleri düşünsünler.merhabalar
işyerindeki insanlarla esiden çok samimiydim sonra tartıştık ve 2 aydır konuşmuyoruz benden hariç hepsi birlikte takılıyor ve nispet yapar gibi davranıyorlar görmeye bile tahammül edemiyorum yüksek sesli gülüşmeler kulaktan kulaga fısıldaşmalar iş yerine alınan getirilen ikramları bile sadece kendi aralarında yiyor tahammül edemiyorum seslerinden bile rahatsız oluyorum ne yapmalıyım sizce
merhabalar
doğru söylüyorsunuz evet ama bazı konular gerçekten tartışamaya dönebiliyor işle alakalı sorunlardı yaniİş yerinde bu kadar net tavırlar doğuran tartışmalar ve inatlaşmalar doğru davranışlar değil, muhtemelen bundan sonra altınızı oyarlar, başka bir iş bakın derim, bundan sonra insanlarla bu duruma gelmemeye bakın
ne yapmak lazım 2 yüzlü olunca lafları duymamazlıktan gelince mi anlaşabileceğim insanlarlaİş yerinde bu kadar net tavırlar doğuran tartışmalar ve inatlaşmalar doğru davranışlar değil, muhtemelen bundan sonra altınızı oyarlar, başka bir iş bakın derim, bundan sonra insanlarla bu duruma gelmemeye bakın
ne yapmak lazım 2 yüzlü olunca lafları duymamazlıktan gelince mi anlaşabileceğim insanlarla
merhaba ben haricinde 2 bayan var onlarla tartıştım ikisi birlik oldu işte diğerleri erkek kendileriyle ortam kurup kahve saatleri yemek saatlerinde takılıyorlar hep bi muhabbet geçen günde 2 bayan hakkımda konuşuyordu duydum benden bahsetmeyin daha dedim inkar ettiler senden bahsetmiyoruz diyehepsiyle mi tartıştınız, bir de kaç kişi bu grup?
anlaşabileceğiniz başka kimse yoksa ben olsam yeni iş bakardım, böyle bütün gün geçmez. her şeylerine sinir olacaksınız çünkü, gözünüze batacak.
çok güzel anlattınız denemeye çalışacağım ama inanın ki içimden yüzlerine bakmak bile gelmiyor.Sorunları kavga etmeden ama net konuşarak çözmek lazım, iş yeri ilişkileri politiktir, her doğru her yerde söylenmez. Kavga ettiğinizde haklıyken haksız duruma düşersiniz, 30 yıl çalıştım öğrendiğim şudur ki o tipleri kibar kibar bozacaksın, uygun lisanla da üstlerini haberdar edeceksin ilaveten iş yerindekiler arkadaş değildir bu ayrımı iyi yapmak lazım
Nasıl ortamlar bunlar ya ergen gibi davranışlar.merhabalar
Ben tek siz hepiniz aynaya baktım hiçbiriniz. Ayrılırdım. Ki ayrıldım damerhabalar
ve bayanların yaşı 35-50 siz düşünün gerisini ne insanlar iş hayatında hala alışamadım ya soğudum insanlardanNasıl ortamlar bunlar ya ergen gibi davranışlar.
bence yeni bir iş aramaya başlayın, aklınıza uyan bir yer bulunca da çıkarsınız.merhaba ben haricinde 2 bayan var onlarla tartıştım ikisi birlik oldu işte diğerleri erkek kendileriyle ortam kurup kahve saatleri yemek saatlerinde takılıyorlar hep bi muhabbet geçen günde 2 bayan hakkımda konuşuyordu duydum benden bahsetmeyin daha dedim inkar ettiler senden bahsetmiyoruz diye
ahashshhsha çok iyiBen tek siz hepiniz aynaya baktım hiçbiriniz. Ayrılırdım. Ki ayrıldım da
hayır ya ben hepsinden önce firma kuruldugundan itibaren burda çalışıyorum işimdende memnunum onlar yüzünden bunu yapamam kendimebence yeni bir iş aramaya başlayın, aklınıza uyan bir yer bulunca da çıkarsınız.
psikolojiniz sağlamsa savaşma yolunu seçin o zaman. hiç umursamayın. neşeli davranın. bir de o iki kişiyle bozuştunuz diye tüm çalışanlarla iletişimi kesmeyin derim, yani kendinizi yalnızlaştırmayın. diğer erkeklerle normal günlük muhabbetlere devam edebilirseniz daha iyi hissedersiniz.ahashshhsha çok iyi
hayır ya ben hepsinden önce firma kuruldugundan itibaren burda çalışıyorum işimdende memnunum onlar yüzünden bunu yapamam kendime
çok güzel syledeniz ya teşekkür ederimm. :)İşinizi seviyorsaniz onlarla tartistiniz diye çıkmayın aldırmayın.Basta samimi olmasanız süper olurmuş kaçmış o tren.Cok çalışın açık vermeyin.Baktiniz baş edemiyorsunuz hala uğraşıyorlar altinizi oymaya calisiyorlar yukarda bir yorumda yazıldığı gibi ...Sizde onların altını oyun çünkü her yapılanın karşı savunmasi mevcuttur.Tarzim değil ama yapana yapılmalı ustaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?