iş ortamı

sananeeem12212

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
347
182
18
merhabalar
işyerindeki insanlarla esiden çok samimiydim sonra tartıştık ve 2 aydır konuşmuyoruz benden hariç hepsi birlikte takılıyor ve nispet yapar gibi davranıyorlar görmeye bile tahammül edemiyorum yüksek sesli gülüşmeler kulaktan kulaga fısıldaşmalar iş yerine alınan getirilen ikramları bile sadece kendi aralarında yiyor tahammül edemiyorum seslerinden bile rahatsız oluyorum ne yapmalıyım sizce

İpi koparmışsınız bir kere, yapacak bir şey yok. Ya başka iş bulacaksınız ya da bu şekil devam...

Rahatsız olmanız manasız. Siz barışmak istemiyorsanız, hatalı olmadığınızı düşünüyorsanız oluruna bırakın derim. Kulaklığınızı takın ilgilenmiyor gibi yapın nasıl olsa işleri düşer hep böyle gidemez. Onlar yaptıkları çirkinlikleri düşünsünler.

İş yerinde bu kadar net tavırlar doğuran tartışmalar ve inatlaşmalar doğru davranışlar değil, muhtemelen bundan sonra altınızı oyarlar, başka bir iş bakın derim, bundan sonra insanlarla bu duruma gelmemeye bakın

doğru söylüyorsunuz evet ama bazı konular gerçekten tartışamaya dönebiliyor işle alakalı sorunlardı yani

ne yapmak lazım 2 yüzlü olunca lafları duymamazlıktan gelince mi anlaşabileceğim insanlarla

ne yapmak lazım 2 yüzlü olunca lafları duymamazlıktan gelince mi anlaşabileceğim insanlarla

Sorunları kavga etmeden ama net konuşarak çözmek lazım, iş yeri ilişkileri politiktir, her doğru her yerde söylenmez. Kavga ettiğinizde haklıyken haksız duruma düşersiniz, 30 yıl çalıştım öğrendiğim şudur ki o tipleri kibar kibar bozacaksın, uygun lisanla da üstlerini haberdar edeceksin ilaveten iş yerindekiler arkadaş değildir bu ayrımı iyi yapmak lazım

merhaba ben haricinde 2 bayan var onlarla tartıştım ikisi birlik oldu işte diğerleri erkek kendileriyle ortam kurup kahve saatleri yemek saatlerinde takılıyorlar hep bi muhabbet geçen günde 2 bayan hakkımda konuşuyordu duydum benden bahsetmeyin daha dedim inkar ettiler senden bahsetmiyoruz diye

çok güzel anlattınız denemeye çalışacağım ama inanın ki içimden yüzlerine bakmak bile gelmiyor.((

Nasıl ortamlar bunlar ya ergen gibi davranışlar.

Ben tek siz hepiniz aynaya baktım hiçbiriniz. Ayrılırdım. Ki ayrıldım da

bence yeni bir iş aramaya başlayın, aklınıza uyan bir yer bulunca da çıkarsınız.

Ben tek siz hepiniz aynaya baktım hiçbiriniz. Ayrılırdım. Ki ayrıldım da
ahashshhsha çok iyi
bence yeni bir iş aramaya başlayın, aklınıza uyan bir yer bulunca da çıkarsınız.
hayır ya ben hepsinden önce firma kuruldugundan itibaren burda çalışıyorum işimdende memnunum onlar yüzünden bunu yapamam kendime

ahashshhsha çok iyi

hayır ya ben hepsinden önce firma kuruldugundan itibaren burda çalışıyorum işimdende memnunum onlar yüzünden bunu yapamam kendime
psikolojiniz sağlamsa savaşma yolunu seçin o zaman. hiç umursamayın. neşeli davranın. bir de o iki kişiyle bozuştunuz diye tüm çalışanlarla iletişimi kesmeyin derim, yani kendinizi yalnızlaştırmayın. diğer erkeklerle normal günlük muhabbetlere devam edebilirseniz daha iyi hissedersiniz.

İşinizi seviyorsaniz onlarla tartistiniz diye çıkmayın aldırmayın.Basta samimi olmasanız süper olurmuş kaçmış o tren.Cok çalışın açık vermeyin.Baktiniz baş edemiyorsunuz hala uğraşıyorlar altinizi oymaya calisiyorlar yukarda bir yorumda yazıldığı gibi ...Sizde onların altını oyun çünkü her yapılanın karşı savunmasi mevcuttur.Tarzim değil ama yapana yapılmalı ustaca

çok güzel syledeniz ya teşekkür ederimm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…