A accident Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 263 1 46 Balıkesir 11 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #1 Merhabalar İstanbul'da mali müşavirlik ofisim var bizde burda tanışıp kaynaşalım işlerle ilgili fikir alışverişi yapalım
Merhabalar İstanbul'da mali müşavirlik ofisim var bizde burda tanışıp kaynaşalım işlerle ilgili fikir alışverişi yapalım
A accident Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 263 1 46 Balıkesir 15 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #2 kimse çalışmıyor sanırım
arbi Guru Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 165 84 323 23 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #3 accident .!.: Merhabalar İstanbul'da mali müşavirlik ofisim var bizde burda tanışıp kaynaşalım işlerle ilgili fikir alışverişi yapalım Genişletmek için tıkla... benim çok yakın bir arkadaşım da smm stajyeri. pek memnun değil şimdilik. yaptığınız işten memnunmusunuz?
accident .!.: Merhabalar İstanbul'da mali müşavirlik ofisim var bizde burda tanışıp kaynaşalım işlerle ilgili fikir alışverişi yapalım Genişletmek için tıkla... benim çok yakın bir arkadaşım da smm stajyeri. pek memnun değil şimdilik. yaptığınız işten memnunmusunuz?
G GKCM Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 23 0 6 İstanbul 21 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #4 accident .!.: Merhabalar İstanbul'da mali müşavirlik ofisim var bizde burda tanışıp kaynaşalım işlerle ilgili fikir alışverişi yapalım Genişletmek için tıkla... merhaba ben de smmm stajyeriyim. sizin yeriniz yerde.
accident .!.: Merhabalar İstanbul'da mali müşavirlik ofisim var bizde burda tanışıp kaynaşalım işlerle ilgili fikir alışverişi yapalım Genişletmek için tıkla... merhaba ben de smmm stajyeriyim. sizin yeriniz yerde.
deniz_1988 Olmayınca olmuyor işte tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Nisan 2013 3.540 577 163 22 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #5 merhaba bende smmm stajı için araştırma yapıyorum hiç bir bilgim yok bunlarla ilgili
G GKCM Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 23 0 6 İstanbul 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #6 deniz_1988 .!.: merhaba bende smmm stajı için araştırma yapıyorum hiç bir bilgim yok bunlarla ilgili Genişletmek için tıkla... Hangi konularda yardım istediğini söyleyebilirsen, bildiklerim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
deniz_1988 .!.: merhaba bende smmm stajı için araştırma yapıyorum hiç bir bilgim yok bunlarla ilgili Genişletmek için tıkla... Hangi konularda yardım istediğini söyleyebilirsen, bildiklerim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
beautifuldisaster aklıma gelişini seveyim Kayıtlı Üye 29 Kasım 2011 418 245 333 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi accident #7 benim de erkek arkadaşım mali müşavir 1 ay sonra kendi bürosunu açıyor ve çok heyecanlıyız çok güzel bir homeoffice oldu. evlendikten sonra ben de onunla çalışacağım ve staj düşünüyorum.
benim de erkek arkadaşım mali müşavir 1 ay sonra kendi bürosunu açıyor ve çok heyecanlıyız çok güzel bir homeoffice oldu. evlendikten sonra ben de onunla çalışacağım ve staj düşünüyorum.