Çalışacaksanız, nasıl zırt pırt görüşeceksiniz ki? Eşiniz ana baba bağımlısı bir insan değilse, zaten olmaz öyle. Karar vermeden önce endişelerinizi eşinizle konuşsanız, güzel olur. Belki onun tutumuna göre karar vermek daha kolaylaşır. Çok yakınlarında bir ev
yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. dün uyuyamadım. hepsini tek tek paylaştım. hak verdiği de oldu. abarttın dediği de... ben dengeyi korurum dedi. bilemiyorum. beş yıldır evli olunca başbaşa bu şekilde konuşuluyor ama anne baba yanına gidildiğinde farklı davranılıyor. benimde kendime telkinim, ne olsa kendi paramı kazanacağım, şeklinde oldu.
sıkıntı olur mu diye dert ediyosan bunu en iyi sen bilirsin. ki olur diyosun. eşin de sınır çizemezse sıkıntı yaşarsın boşa. çalışmak istiyorsan kendi yaşadığın şehirden iş bul. 5 sene iş bulamamak imkansızn.
evet eşimin sınır çekmesi lazım. zaten herkes kendi hayatına dönse haftasonları ailece toplanılsa güzel olur. sıkıntılar hep birbirinin evine karışan kişilerde çıkıyor.
Bulunduğun yerde hiç mi iş imkanı yok ? Hani dibinde olmaz biraz uzağında olur falan...Şimdi böyle uzakta yalnızliga özgürlüğe alismissinizdir,bence yakınlarına taşınmak sizi bunaltabilir.Sonra olmadı geri dönelim diye bir şansınız da olmaz.
çizebilir mi?
Anladığım kadarıyla şu anki vaziyetinizde o kadar fazla maddi bir sıkıntı yok. Ben olsam hiç düzenimi bozmadım. Hem düzenim bozulacak, hem korkularım başıma gelecek hem de iş hayatına atılacağım. Nerden baksan sıkıntı
Peki,buldukları iş size göre mi? Şartları Vs. Sizin aileniz nerede? Açıkcası kötü niyetli görmedim ne güzel iş bulmuşlar sizin çabaladığınızı da biliyorlar. Eşiniz sınırı çizerse neden olmasın. Zaten görüşüyormuşsunuz.beş yıldır işsizim yazdım ama bu süreçte sürekli iş peşinde koşmadım. kpss kursuna da gittiğim oldu, bebek derdine düşüp iş bakmayı ertelediğimde... birkaç yerde mülakata girip elendiğim de oldu, ydsye girim diyip kursa gittiğimde. nasıl geçti anlamadım zaman zaten. bulunduğum şehir küçük, kayınvalidemlerin şehrine göre. burda asgari ücretle girebilirim işe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?