- Konu Sahibi eskidenolsa
-
Ben olsan yanlış anlaşılmayı bırakın üç erkeğin olduğu arabaya binmezdim yol hali kaza olur, araba bozulur üç erkekle sap gibi ne yapacaksınız
en kötüyü düşünelim hadi kaza oldu ve herkes öldü Allah korusun herkesin soyadı farklı demezler mi üç adamla bir kadın ne yapıyordu binin otobüsünüze gidin hiç kimseninde ağzına laf vermemiş olursunuz
Ben olsan yanlış anlaşılmayı bırakın üç erkeğin olduğu arabaya binmezdim yol hali kaza olur, araba bozulur üç erkekle sap gibi ne yapacaksınız
en kötüyü düşünelim hadi kaza oldu ve herkes öldü Allah korusun herkesin soyadı farklı demezler mi üç adamla bir kadın ne yapıyordu binin otobüsünüze gidin hiç kimseninde ağzına laf vermemiş olursunuz
Ben kimin ne diyeceğinden ziyade 3 erkekle rahat edemeyeceğim için gitmezdim.
İnsan tuvalete bile gidecek olsa 3 erkeğin içinde ben tuvalete gideceğim bir yerde duralım mı bile diyemez, kendini kasmanın ne anlamı var, bin otobüse git bence.
Hayal gücünüze hayran kaldım
Bende 3 erkekle o kadar uzun yolda rahat edemem
Ancak ölümden bahsederken düşündüğünüz şeye şaşırdım doğrusu...
Valla ben herhalde üç erkekle gitmekten rahatsızlık duyardım, yani laf gelir falan diye düşünmezdim fakat, iş arkadaşları müdür şef de olsa, rahat edemezdim. Ki zaten ' eşim hayatta izin vermezdi ' ben de onun üç kadınla seyahate gitmesine izin vermezdim :)
Hem 3 erkekle rahat etmem
Hemde ne bileyim müdür vs. beni kasıyor
Eşim konusunda sorun olmazdı sanırım ( sanırım sadecehiç böyle bişeye denk gelmedik henüz ) , aynı markanın farklı alanlarında çalışıyoruz herkesi tanıyor işyerimden..
Evet işte söyledikleriniz hepsi kafamı kurcalıyor.Öyle ani sordu ki ben de "oluuuur" deyiverdim. Şimdi vazgeçmek adamın aklına "ya biz ters bi hareket mi yaptık yan gözle mi baktık da böyle düşünüyo" diye getirecek canı sıkılacak. Gündüz yolculuğu olacak, otobüs kadar rahat olmayacak iki ucu.... Vazgeçersem bundan sonraki eğitimler vs için beni 2. plana atar diye de çekiniyorum.
Evet işte söyledikleriniz hepsi kafamı kurcalıyor.Öyle ani sordu ki ben de "oluuuur" deyiverdim. Şimdi vazgeçmek adamın aklına "ya biz ters bi hareket mi yaptık yan gözle mi baktık da böyle düşünüyo" diye getirecek canı sıkılacak. Gündüz yolculuğu olacak, otobüs kadar rahat olmayacak iki ucu.... Vazgeçersem bundan sonraki eğitimler vs için beni 2. plana atar diye de çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?