- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi eskidenolsa
Arkadaşlar günaydın,
Yardımınıza ihtiyacım var. Bir kamu kuruluşunda memurum. Gelecek hafta 1 haftalık bir eğitim için Antalya'ya gitmem gerekiyor. İş yerinden birçok kişi gidiyor ama bunlardan yalnızca 5'i bayan. Biri de benim. Benim daire başkanım, bizim departmandan bir müdür ve başka bir dairenin de başkanı gidiyor. Üçü de erkek. Daire başkanımız beni çok sever, tutar sağolsun. Eşimle de tanışmışlardı. Bu eğitime üçü arabayla gideceklermiş. Bana sordu sen ne zaman nasıl gidiyorsun deyince ben de otobüsle pazar günü dedim. Biz arabayla gidiyoruz sen de bizimle gel deyince ne diyeceğimi bilemedim "oluuur" dedim. Şimdi düşünüyorum da acaba doğru olur mu, iş yerinde insanlar laf ederler mi vs. vs... kafam kurcalanıyor. Benim için problem değil, ben hiç yanlış birşeylerini görmedim şimdiye kadar. Aynı otobüsle de gidiliyor olabilirdi nihayetinde ama bilemiyorum işte. İnsanların ağzı torba değil ki...Elemanları arasında ayrım yapıyor diye biçok insan da sevmiyor bizim başkanı... Kafam çok karışık. Acaba " ben gelemicem otobüsle gideyim" desem canı sıkılır mı acaba sanki onlara güvenmiyormuş gibi.... Off kızlar akıl verin nolur.
eğer senin için problem değilse git başkaları ne der diye önemseme çünkü başkaları ne der diye düşünmeye başlarsan yarın başka bişey için ne derler diye düşüneceksin.Zaten sen öne oturursun yolculukta.Ben olsam giderdim rahatsızlık hissetmezdim.
Ama eğer kendin rahatsız olacaksan otobüsle git.