- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi tasarimcibayan
-
Tesekkur ederim yorum icin :) cumaya kadar gozlem yapip konusmayi dusunuyorum .. isimden anlamayan bi insandan emir almak cok can skici bi olayBence önce konuş patronunla ..
Olmadı çalışmaya mecbur değilsen çık tabi .. İş kolay bulunmuyor ama mutsuz olduğun bir yerde de çalışman psikolojini bozar.
Ay keske oyle olsa ama degil yaniO çocuk patronun dayı oğlu galiba. Bu ne ya. Bence konuşun sizin işinizle ilgili bir şey bilmeyen insanı nasıl sizden sorumlu ilan etmişler hayret. Kesin dayı oğlu yaa
KESİNLİKLE iş vereninle paylaş..Kizlar selam.Benimki oyle buyuk bi dert degil ama fikirlerinizi almak istedim. Benim sorunum iş ile ilgili.
Ben 1 seneyi aşkın bi süredir bi sirkette calisiyorum. Isim geregi az bulunan bi sektordeyim. Radyo tv uzerine diyim ama tv kanali degl ozel bi sirket yani. Her neyse ben 1 senedir kpssye hazirlandigim icin bu sirkete part time olarak basladm. Sinav gectigimz ay oldu ve ben burayla konusup full e gectm. Anlastigmz maas bi memur maasiyla ayni hemen hemen(1.5 aydir sigortam baslatilmadi). Kpss puanimda guzel fakat bolumum kontenjan acmiyor yani belki 2016 da atanabilirim. Kusura bakmayin uzun oluor ama tum ayrintilarin bilinmesi acisindan boyle yaziyorum. Her neyse bu sirkette calisan 4 5 eleman ve 2 patron var yani kucuk bi sirket. Biz 4 ay once sirkete baska pozisyonda eleman aldk. Ve cocuk ofise ugramiyor dogru duzgn. 2 de geliyo hic gelmio cocugn tum sulalesi öldü fln bu surede :) hep bahanesi var yani. Ve bilirsiniz ozel sektorde kimse buna katlanmaz. Cocugun arkasini hep ben topluyorm vs . Neyse biz ayni konumdan bi eleman daha aldk ve ben cocugu kovmalarini beklerken gecen hafta cocugu benden ve yeni elemandaan sorumlu ilan ettiler ! (Sirketi kurumsallastirmaya calisiyorlar) Ben tabi 1 haftadir deliriyorum. Cocukla is alanimiz farkli ve cocuk sorumsuzn teki.. yani benim yaptigim işi bilmez. simdi size sorum şu, ne yapmam lazim? Istifa mi edeyim yoksa patronlarla knusup boyle bir sey istemedigimi mi anlatayim ? (Yerime bakacak kimse yok ve tum produksiyn isleri aksar cikarsam) Cunku dayanamiyorum ve cocugu surekli tersliyorum. Buarada patronlar isleri varken iyi yokkense gicik davranan insanlar. Yani herkes dengesiz. Kusura bakmayn karisik oldu anlamadiginiz yerleri sorarsaniz aciklamaya calisirim. Siz olsaniz ne yaparsiniz bu durumda.?
Vazgecilmez oldugumu dusunmuyorum ama sektorumuz cok nadir eleman bulmak kolay olmuyor. Ve biriken işlerde cabası yani. :) cok tesekkurler yorum icinKESİNLİKLE iş vereninle paylaş..
vazgeçilmezsen dediğin olur..
Ben konuşmaktan asla çekinmem. Kendini doğru ifade edebildiğin sürece asla korkma. Bir de konuşmazsan sinersin, sindikçe kendine güvenin kalmaz. Yıllar sonra bakmışsın etkisiz eleman olmuşsun iş hayatında.Kizlar selam.Benimki oyle buyuk bi dert degil ama fikirlerinizi almak istedim. Benim sorunum iş ile ilgili.
Ben 1 seneyi aşkın bi süredir bi sirkette calisiyorum. Isim geregi az bulunan bi sektordeyim. Radyo tv uzerine diyim ama tv kanali degl ozel bi sirket yani. Her neyse ben 1 senedir kpssye hazirlandigim icin bu sirkete part time olarak basladm. Sinav gectigimz ay oldu ve ben burayla konusup full e gectm. Anlastigmz maas bi memur maasiyla ayni hemen hemen(1.5 aydir sigortam baslatilmadi). Kpss puanimda guzel fakat bolumum kontenjan acmiyor yani belki 2016 da atanabilirim. Kusura bakmayin uzun oluor ama tum ayrintilarin bilinmesi acisindan boyle yaziyorum. Her neyse bu sirkette calisan 4 5 eleman ve 2 patron var yani kucuk bi sirket. Biz 4 ay once sirkete baska pozisyonda eleman aldk. Ve cocuk ofise ugramiyor dogru duzgn. 2 de geliyo hic gelmio cocugn tum sulalesi öldü fln bu surede :) hep bahanesi var yani. Ve bilirsiniz ozel sektorde kimse buna katlanmaz. Cocugun arkasini hep ben topluyorm vs . Neyse biz ayni konumdan bi eleman daha aldk ve ben cocugu kovmalarini beklerken gecen hafta cocugu benden ve yeni elemandaan sorumlu ilan ettiler ! (Sirketi kurumsallastirmaya calisiyorlar) Ben tabi 1 haftadir deliriyorum. Cocukla is alanimiz farkli ve cocuk sorumsuzn teki.. yani benim yaptigim işi bilmez. simdi size sorum şu, ne yapmam lazim? Istifa mi edeyim yoksa patronlarla knusup boyle bir sey istemedigimi mi anlatayim ? (Yerime bakacak kimse yok ve tum produksiyn isleri aksar cikarsam) Cunku dayanamiyorum ve cocugu surekli tersliyorum. Buarada patronlar isleri varken iyi yokkense gicik davranan insanlar. Yani herkes dengesiz. Kusura bakmayn karisik oldu anlamadiginiz yerleri sorarsaniz aciklamaya calisirim. Siz olsaniz ne yaparsiniz bu durumda.?
Dogru soyluyorsun ben de kesinlikle icime atmamaktan yanayim ama 1 haftadir herkes uzerime oynuyor gibi hissettim gozlem yapmaya karar verdim o yuzden.. yorumlar sayesinde daha netim. Ilk firsatta konusacagim :)Ben konuşmaktan asla çekinmem. Kendini doğru ifade edebildiğin sürece asla korkma. Bir de konuşmazsan sinersin, sindikçe kendine güvenin kalmaz. Yıllar sonra bakmışsın etkisiz eleman olmuşsun iş hayatında.
sinirlenme, sakin sakin, olduğu gibi anlat her şeyi.Dogru soyluyorsun ben de kesinlikle icime atmamaktan yanayim ama 1 haftadir herkes uzerime oynuyor gibi hissettim gozlem yapmaya karar verdim o yuzden.. yorumlar sayesinde daha netim. Ilk firsatta konusacagim :)
Cok tesekkurler. Oyle yapacagim gordugum ilk an bu meseleyi konusacagim :)sinirlenme, sakin sakin, olduğu gibi anlat her şeyi.
Ben kim olursa olsun konuşurum. Hem de geciktirmeden.
Aslinda isimi kaybetmek umrumda degildi ama burda o kadar cok issizlikle ilgili skntilar okudumki o yuzden korktum birazda.kesinlikle konuşmalısın sen kendini ifade etmediğin sürece patronların nereden bilebilir durumu öyle düşün.
bak benim de kpss puanım çok kötü değil, atanma umudum var ama 2015 mi olur 16 mı emin değilim. iş aramaktan helak oluyorum hala bişey çıkmıyor. Gerçekten işin rahatsa ve kaybetmek istemiyorsan uygun bir dille ifade etmen gerek kendini
net üzerinden satış derken canımAslinda isimi kaybetmek umrumda degildi ama burda o kadar cok issizlikle ilgili skntilar okudumki o yuzden korktum birazda.
Buarada ben internet uzerinden satis yapiyorum sen de oyle biseyler denesen ?
net üzerinden satış derken canımvalla benim tek anladığım net üzerinden oynadığım bi kız oyunundaki hesabımın eşyalarını satmaktı onu da paypaldan yapıp 250 tl cebe indirmiştim bunun dışında pek anladığım söylenemez net satş falan
instabutik vs diyolardı o mu ay cok cahilimyok canim instagramdaki butikler gibi diyorum :) el yatkinligin olan birseyleri yapip satabilirsin
Yardimci olayinm kuzum. Ben yetenegimin oldugu bisey olsn istedim el pankartlari ani cerceveleri etiket gibi tasarim urunler yapmaya basladim. Yazin ayda 2000 kazandm diyebilirm ama kisin durgun tabiiki. Eger yetenegn varsa muhakakk yapmalisin biseylerinstabutik vs diyolardı o mu ay cok cahilimişe yarıyor mu cidden takı falan çok yapardım eskiden ya da kullanmadıgım kıyafetten kombinler vs. cok zahmet olmazsa kısaca özetleyebilir misin msjda, vaktinin oldugu bi zamanda. ne aracılığıyla oluyor bu işler sen ne kadar kazandın vs
Ah ben de anlamiyorum. Ikimizinde 3 yillik tecrubesi var ikimizde ayni seviyede uni. Mezunuyuz. Fakat alanlarimiz farkli o tasarimci ben produksiyoncuyumm. Ac desem kullandigm programi acamaz bana emir vermeye calisiyor.Neden işe 2de gelen, erken çıkan, hiç gelmeyen ve sorumsuz birini 2 kişiden sorumlu ilan ettiler?
Sebep ne?
Eğitimi mi daha iyi? Tecrübesi mi daha çok?
Nedir sebep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?