• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş sıkıntısı

Ah ben de anlamiyorum. Ikimizinde 3 yillik tecrubesi var ikimizde ayni seviyede uni. Mezunuyuz. Fakat alanlarimiz farkli o tasarimci ben produksiyoncuyumm. Ac desem kullandigm programi acamaz bana emir vermeye calisiyor.

Bazı şeyleri hiç anlayamıyorum.

Patronlara direkt bunu sormalısınız. Neden böyle bir yetki sıkıntısı oluştuğunu yani.

Normalde patronlar böyle insanları tutmaz ama ya bahane değil gerçek ya da torpil...

Normalde patronlar böyle insanları tutmaz ama ya bahane değil gerçek ya da torpil...
Gercek olsa bile ben haftada 3 gun giderken bile ondan cok gidiyordum. Ariyoruz telefonu kapali vs.
Torpil ise kucuk bir ofis tanidik vs olaylari yok. Kurum veya buyuk bir sirket olsa dediginiz gibi olabilirdi yani. Ama zaten ofiste genelde 2 3 kisi anca oluyor.

İşte bu yüzden mesleğimi yapmak ostemiyorum.
Çünku rtv sektörü çok afedersiniz hayvanlarla dolu..
Her sektorde ayni ama rtv de en piçleri var bunlara dayanamzdım, doğru yoldaymışım.
Siz de işvereninizle konuşun bence. Hakkınızı yedirtmeyin.

İşte bu yüzden mesleğimi yapmak ostemiyorum.
Çünku rtv sektörü çok afedersiniz hayvanlarla dolu..
Her sektorde ayni ama rtv de en piçleri var bunlara dayanamzdım, doğru yoldaymışım.
Siz de işvereninizle konuşun bence. Hakkınızı yedirtmeyin.
Insandan insana o kdr degisiyorki..
ben 3 senedir sektorun icindeyim stajlarimi vs sayarsak 5 sene derim. Karsima cok iyi insanlarda cikti boyleleri de. Ve ben katlanamiyorum malesef. Sonucta emek veriyorum is yapiyorum ve ben su an oradan ciktigm anda is teslim edemezler. Ama hala somurmeye calisiyorlar.
Cogu yerde sabaha kadar mesai yaparsiniz
beynen cok cok yorucu bi meslek gercekten..

MERHABA;

İstanbul Mecidiyeköy'de ki ofisimize ; -Hizmet vermekte olduğumuz Tüketici Hakları Danışmanlığı konusunda faaliyet gösteren kurumsal şirketimiz bünyesinde görev almak üzere 'Bayan Danışman' aramaktayız.

İstanbul Mecidiyeköy'de ki ofisimize ;
* Satış tecrübesi olan veya satış konusunda yetiştirilmek üzere
* İkna kabiliyeti yüksek, Yoğun çalışma temposuna alışkın
* 18-28 yaş arası,
* Diksiyonu düzgün,
* Prazantable, Kılık kıyafet, Bakımına özen gösteren
* En az lise mezunu, tercihen üniversite mezunu
* Takım çalışmasına ayak uydurabilecek,
* Eğitime açık, düzenli, tertipli,
* Mecidiyeköy'e ulaşım sıkıntısı yaşamayacak
* 1500 TL Sabit Maaş+Prim+Yemek+SSK esasında çalışabilecek BAYAN danışmanlar aramaktayız
Not: Danışmanlık eğitimleri kurumumuz avukatları tarafından verilecek ve Profesyonel Danışmanlık sertifikası verilecektir

Sadece aşağıdaki linkten ve özelden yapılan başvurular değerlendirilecektir.

http://www.kariyer.net/eskan-danism...o=1&isaramalog=295629216&sirano=1&isaratipi=0

Kaç yere birden yazılmış.

Ben de diyorum bu kadar çok "iş"li konu ne tesadüf.

Üşenmeyip tek tek kibleyeceğim.

Back
X