• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş sorunlarım bitmiyor, yeni gelen personel izne çıkarken bana iş bırakma dedi.

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dayanamadim-ve-yalakalara-yalaka-dedim.1058549/

Bu konudaki yeni gelen ve gruplaşma yaparak, ailem hakkında abuk sabuk konuşan o adamı savunan personelle sular durulmuyor.en son konuşmayacaktık.
bugün bir evrak geldi, ben çocuğumun kalbi için ocak soğuğunda istanbula geldiğimde bu kıza vermişler birkaç evrak ve yanlış yapmış, normalde başkası olsa kimseye söylemeden ben yapardım ama bu kız için bunu yapmadım, sistemden evrağı girdim, x hanım cevaplamış, evrağı o cevaplasın dedim, kız da müdürün odasındaydı
yerime oturdum
-bana söyleyebilirdim, beni nasıl şikayet edersin dedi
dedi de dedi sustum, en son cırcır böceği gibi ötüyor, en sonunda sakince dedim ki
-ben kimsenin evrağını tamamlamak zorunda değilim, iyi niyetlerim bir yere kadar.haa bazı arkadaşların eksik evrağını tamamlarım bu benim insiyatifimdedir.Siz geçen gün a beyi savundunuz, bana hakaret edilirken kimse beni savunmadı, bu olay yüzünden yaptım dedim
-o zaman izne giderken bana iş bırakma ben de sen yokken senin evraklarına bakmam(bana hep bu mantıkla bakıldı, senin işin benim işim, hala aynı şeyleri tekrar ediyor
-ben ocak soğuğunda çocuğumun hastalığı için gittim keyfimden değil, üstelik evrakları sıfırladım, bir evrak dahi yoktu, üstelik basit evrakları yapmışsınız, bilgisayardan çıktı vermek gibi, bütün uzun zor işleri bırakmışsınız, onları da ben yaptım
-lafı çarpıtıyorsun, ben izne gidince de siz benim işimi yapacaksınız dedi
-ortada bir iş varsa eğer(hiç çalışmıyor) yaparım dedim
bu sefer ağlayıp gitti.ben artık bana her yeni gelenin bu uslüpta davranmasından bıktım.tartışmalar zaten buradan çıktı, ben köpek gibi çalıiırken o yüksek seste müzik açıp;arkadaşının omzunu dürtüklüyor, bana emir verir gibi konuşuyor, bana laf çaktıklarında gülüyor, yeni saç kesimime gülüyor falan...ama bugüne kadar sabrettim, utanmaz çocuğumun kalbi için aldığum beş günlük izni konu ediyor.müdüre şikayet etsem ne o da benim buradan gitmem için uğraştı ve işler benim dışlanmama kadar geldi.
ne yapıyım kızlar?????????????

Neden herkez sana böyle davranıyor ofiste..
Çocugun için üzüldüm. Allah şifa versin tez zamanda

Neden herkez sana böyle davranıyor ofiste..
Çocugun için üzüldüm. Allah şifa versin tez zamanda
müdürün beni istememesi sebebiyle ve engelleyemedim sonrasında olanları.rica ederim bana suçlu muamelesi yapmayın.müdüre yalakalık yapıldı bana mobbing yapıldı sonrasıında ben de gereksiz btartışmaalra girdim

sosyal ilişkilerim çok iyi değil ama kötü bir insan değilim ve bunu sürekli başıma vuruluyor...sorun bu aslında, be n istenmiyorum, ayrımcılığa tabi tutuluyotrum, işse herkesden çok çalışıyorum ama yetmiyor

Böyle davranmaya devam edin.Madem insanlar iyi niyetten anlamiyor siz de bu durusunuzu koruyun.Mobbingin nasil bir sey olduguna, nasil sistemli bir sekilde artarak uygulandigina tanik oldum.O yüzden mobbinge sessiz kalan , destekleyen kisilere hak ettikleri gibi davranin.Boyun egerseniz sizi daha cok ezerler.

Bence sizn enerjinizi aşşagıya çeken insanlarla muhattap olmayın. İşinizi yapıp çıkın. Memursanız tayin isteyin.

Böyle davranmaya devam edin.Madem insanlar iyi niyetten anlamiyor siz de bu durusunuzu koruyun.Mobbingin nasil bir sey olduguna, nasil sistemli bir sekilde artarak uygulandigina tanik oldum.O yüzden mobbinge sessiz kalan , destekleyen kisilere hak ettikleri gibi davranin.Boyun egerseniz sizi daha cok ezerler.
mobbing yok aslında, çok yapıldı zamanında, yeni gelenler bile saygı duymuyor bana, ben de bu şekilde davrandım.ama şikayet değil, ben böylelerinin eksiğini artık kapamıcam.tut ki çocuğumun kalp hastralığı için karda kışda istanbula gittim, brş gün, yılda bir muayenesi var, ona laf söylüyor, hayır evrak da bırakmadım, müdürün havale ettiği iki bilgisayar çıktı örneğini yapmış, dah doğrusu onu da yapamamış.

Bence sizn enerjinizi aşşagıya çeken insanlarla muhattap olmayın. İşinizi yapıp çıkın. Memursanız tayin isteyin.
olmuyorum, yakın zamana kadar böyleydi ben köpek gibi çalışırken müziği son ses açıp yanındakine omuz atınca ve o da müziğe eşlik edince çıldırdım...

Kraldan çok kralcı ve yalaka değilseniz ofiste sevilmezsiniz doğru ama dert değil bence sadece işinizi yapın çok gerekmedikce konuşmayın ben de 2 sene ofiste kimse ile konuşmadan çalıştım neler yapmadılar neler sonra iş bulup ayrıldım yeni işim eski işim kadar iyi değil ama iş arkadaşlarım iyi en azından :)

Kraldan çok kralcı ve yalaka değilseniz ofiste sevilmezsiniz doğru ama dert değil bence sadece işinizi yapın çok gerekmedikce konuşmayın ben de 2 sene ofiste kimse ile konuşmadan çalıştım neler yapmadılar neler sonra iş bulup ayrıldım yeni işim eski işim kadar iyi değil ama iş arkadaşlarım iyi en azından :)
kızla bir sorunum yoktu ama tavırları çok ukala, anlamsız taraf olmalar falan eklenince ben kimsenin eksiğini örtmek zorunda değilim.bu benim insiyatifimdedir.nasıl ağladı beni şikayet ettin diye. anlatamam

Butun konulariniz bu minvalde ama. Hak verecegim verecegim veremiyorum. Herkes size cephe almis ama neden? Sorunlu bir kisiliginiz olabilir mi? Her seyden memnuniyetsiz olabilir misiniz? Dan dun konusuyor olabilir misiniz? Hepimiz calisma hayatinda sorun yasayabiliyoruz ama durup durup susup susup da birden yanardag gibi gummm diye patlayip agziniza geleni de ofisin orta yerinde soylerseniz de insanlar sizin sorunlu oldugunuza kanaat getirir. Bilemedim hakli misiniz haksiz mi belli degil.

Acaba uslübunuzda bir sıkıntı olabilir mi? Daha önceki kreş muhabbeti gibi en son söyleyeceğinizi ilk söylerseniz olmaz. Ben yalakalık yapın demiyorum ama her doğru her yerde söylenmez, buna göre davranırsanız başınız ağrımaz.

3 kurum gördüm bir çok birimde çalıştım sanırım kaşarlandım
Bana bir şey yapıldığında sopamı saklıyorum artık
Olay soğuyuna kadar bekleyip bir açığını bulur bulmaz yapıştırıyorum.
Açıktan açığa düşüncemi söylüyordum ama işe yaramadığını gördüm.
O kızın açığını bulun hata yapmasını sağlayın bilmesi gereken şeyleri söylemeyin vsç kısca mobbinge mobbing uygulayın yorucu biliyorum ama başka türlü geri çekilmezler.

kızla bir sorunum yoktu ama tavırları çok ukala, anlamsız taraf olmalar falan eklenince ben kimsenin eksiğini örtmek zorunda değilim.bu benim insiyatifimdedir.nasıl ağladı beni şikayet ettin diye. anlatamam
Ağlayarak yer yapanlara ayrı bir gicigim var ağlamak nedir ya boşver tarzı bu muhtemelen neydim ne oldum sanan cahil bir tiptir

müdürün beni istememesi sebebiyle ve engelleyemedim sonrasında olanları.rica ederim bana suçlu muamelesi yapmayın.müdüre yalakalık yapıldı bana mobbing yapıldı sonrasıında ben de gereksiz btartışmaalra girdim

Sen de bir üst müdüre başvur, ama resmi yazı ile. Söz uçar yazı kalır. İş yerindeki genel hal ve hareketlerden vs hatta mobbing e uğradığına dair bir dilekçe ver. Elinde kanıtın olsun.

olay şu sanırım size karşı cephe alınmış ve yeni gelen kim olursa olsun yanlarına çekip yüreklendiriyorlar ve sizin üzerine salıyorlar. yani bir nevi mobbing bu. kesinlikle tavriniz sert olsun yeni gelene. size laf sokma işini yaptırma gibi konularla gelemesinler.

O zaten sizin işinizmiş hanımefendi siz yokken o kişi yapmış düzeltme yine size ait olmalı yani. Neden sürekli siz herkesle sorun yaşıyorsunuz herkes mi size karşı madem köpek gibi çalışıyorsunuz işinizi çok güzel yapıyorsunuz müdür bey neden sevmiyor sizi anlayamadım kişisel ne olabilir?

Çok doğru söylemiş siz izne gittiğinizde yapılan işlerden memnun kalmayıp laf söylüyorsanız şikayet eder gibi o cevap vermiş o düzeltsin diyorsanız o da o zaman bende sen izindeyken senin işlerini yapmam der sebep ne olursa olsun senin işini yapmaya çalışmış tavrınız hiç hoş deil hele işyeride intikam almak için işi öne sürmek hiç değil. Maalesef profesyonel davranmıyorsunuz sonra da insanlar beni sevmiyor oluyor.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama ben sizde de sorun olduğunu düşünüyorum artık.
Her konunuzda aynı şeyler.
Tamam tabiki sorunlu olunabilir birileriyle,herkes herkesi sevmek zorunda da değil ama neden hep herkes size karşı duruyor anlamak mümkün değil?
Bir kişi,iki kişide değil üstelik,müdür de dahil bu duruma.
Bilemedim bazen insanlar kendilerinin çok farkında olmuyorlar dışardan bakamadıkları için,sizde de böyle bir durum var gibi.

Back
X