- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Konularınıza baktım da yazdan bu yana o kadar çok işle ilgili komu açıp yazmışsınız ki. Kusura bakmayın ama insanlara ne yalakalıklarını bırakmışsınız yüzlerine karşı, ne bağırıp çağırmayı 50 yaşındaki adama neler neler demişsiniz resmen adama da herkese de takmış durumdasınız dinledikleri şarkıdan hareketlerine kadar ayrıca sürdüren ve hakaret eden de sizsiniz karşınızdakilere bu insanlar sizinle nasıl anlaşsın bir dönün okuyun konularınızı.
Sonra yok beni sevmiyorlar müdür sevmiyor. Ya siz izindeyken işinizi yapan insana teşekkür etmeyi bile bilmiyorsunuz üstüne eski tartışmalar nedeniyle kızın açığını döküyorsunuz o yapmış ben düzeltmem diye kimseyle geçinemiyorsunuz sonra vay bana mobbing var bir kendinize bakın önce isterseniz ben müdürünüzün yerinde olsam sizi 10 kere çıkarırdım yine insaflıymış herkes herkesle anlaşıyor onca insanla bir siz anlaşamıyorsanız kusura bakmayın sorun sizde demektir
Sonra yok beni sevmiyorlar müdür sevmiyor. Ya siz izindeyken işinizi yapan insana teşekkür etmeyi bile bilmiyorsunuz üstüne eski tartışmalar nedeniyle kızın açığını döküyorsunuz o yapmış ben düzeltmem diye kimseyle geçinemiyorsunuz sonra vay bana mobbing var bir kendinize bakın önce isterseniz ben müdürünüzün yerinde olsam sizi 10 kere çıkarırdım yine insaflıymış herkes herkesle anlaşıyor onca insanla bir siz anlaşamıyorsanız kusura bakmayın sorun sizde demektir