• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş sorunlarım bitmiyor, yeni gelen personel izne çıkarken bana iş bırakma dedi.

Konularınıza baktım da yazdan bu yana o kadar çok işle ilgili komu açıp yazmışsınız ki. Kusura bakmayın ama insanlara ne yalakalıklarını bırakmışsınız yüzlerine karşı, ne bağırıp çağırmayı 50 yaşındaki adama neler neler demişsiniz resmen adama da herkese de takmış durumdasınız dinledikleri şarkıdan hareketlerine kadar ayrıca sürdüren ve hakaret eden de sizsiniz karşınızdakilere bu insanlar sizinle nasıl anlaşsın bir dönün okuyun konularınızı.

Sonra yok beni sevmiyorlar müdür sevmiyor. Ya siz izindeyken işinizi yapan insana teşekkür etmeyi bile bilmiyorsunuz üstüne eski tartışmalar nedeniyle kızın açığını döküyorsunuz o yapmış ben düzeltmem diye kimseyle geçinemiyorsunuz sonra vay bana mobbing var bir kendinize bakın önce isterseniz ben müdürünüzün yerinde olsam sizi 10 kere çıkarırdım yine insaflıymış herkes herkesle anlaşıyor onca insanla bir siz anlaşamıyorsanız kusura bakmayın sorun sizde demektir

kusura bakmayın ama sizin uslubunuz hiç normal değil. önceki konunuzu da okudum. haklı olsanız bile şu an benim gözümde haksız durumdasınız. karşınızdaki müdürlerine yağ çeken biri de olsa ona gidip yalaka diyemezsiniz veya sahsi kavgalarınızı başkalarının yanında yapamazsınız.

neden bu kadar takıyorsun ki
onun iş bırakma demesiyle olsaydı peeh
bırak kalsın iş kim yaparsa yapsın eşşek gibi
yapılacak o iş eninde sonunda :kahve:

u sefer ağlayıp gitti.ben artık bana her yeni gelenin bu uslüpta davranmasından bıktım.tartışmalar zaten buradan çıktı, ben köpek gibi çalıiırken o yüksek seste müzik açıp;arkadaşının omzunu dürtüklüyor, bana emir verir gibi konuşuyor, bana laf çaktıklarında gülüyor, yeni saç kesimime gülüyor falan...ama bugüne kadar sabrettim, utanmaz çocuğumun kalbi için aldığum beş günlük izni konu ediyor.müdüre şikayet etsem ne o da benim buradan gitmem için uğraştı ve işler benim dışlanmama kadar geldi.
ne yapıyım kızlar?????????????
sosyal ilişkilerim çok iyi değil ama kötü bir insan değilim ve bunu sürekli başıma vuruluyor...sorun bu aslında, be n istenmiyorum, ayrımcılığa tabi tutuluyotrum, işse herkesden çok çalışıyorum ama yetmiyor
bende ne yapsam yalaka olmadığım için sevilmem. mesafeliyimdir bende sinir olurum herkes aynı makamdayken. birinin kendini patron sanmasına .öyle davranmam ve öyle beklemem.mümkün olduğunca bulaşmayın.hiç birine.yalakalığa şahit olup ses çıkaramaz durumda olsanız da insanda bir burukluk oluyor.siz kendinizi korumak için davranıyorsunuz ama sizin cevrenizde sizi onaylamayan insanlarla dolu olduğu için işlerine göre yorumluyorlar.

olay şu sanırım size karşı cephe alınmış ve yeni gelen kim olursa olsun yanlarına çekip yüreklendiriyorlar ve sizin üzerine salıyorlar. yani bir nevi mobbing bu. kesinlikle tavriniz sert olsun yeni gelene. size laf sokma işini yaptırma gibi konularla gelemesinler.
Aktif yıpratıcı bir mobbing yok şu an.yeni gwlenl3r bana hep önyargılı.çocuğumun tedavisi aldığım beş günlük iznin lafını efiyor ki yıllık iznimfi.zor evrakları zaten bana bırakmışlar

neden bu kadar takıyorsun ki
onun iş bırakma demesiyle olsaydı peeh
bırak kalsın iş kim yaparsa yapsın eşşek gibi
yapılacak o iş eninde sonunda :kahve:
Ayrıca ben yokken o evrakları yapmam siyorsun bundan bana ne.senin sorunun.ister yap ister yapma

O zaten sizin işinizmiş hanımefendi siz yokken o kişi yapmış düzeltme yine size ait olmalı yani. Neden sürekli siz herkesle sorun yaşıyorsunuz herkes mi size karşı madem köpek gibi çalışıyorsunuz işinizi çok güzel yapıyorsunuz müdür bey neden sevmiyor sizi anlayamadım kişisel ne olabilir?

Çok doğru söylemiş siz izne gittiğinizde yapılan işlerden memnun kalmayıp laf söylüyorsanız şikayet eder gibi o cevap vermiş o düzeltsin diyorsanız o da o zaman bende sen izindeyken senin işlerini yapmam der sebep ne olursa olsun senin işini yapmaya çalışmış tavrınız hiç hoş deil hele işyeride intikam almak için işi öne sürmek hiç değil. Maalesef profesyonel davranmıyorsunuz sonra da insanlar beni sevmiyor oluyor.
İyi niyet istenitorssa taraflı davranılmayacak bu bir.ikincisi benim senin işin yok şubenin işi.o işi dahi eksik yapıyorsq ki evrak çok temel basit bir evrak orada ne işi var.bwn böyle birinin evrağını düzeltmek zoeunfa değilim.benim insiyatifimdedir

kusura bakmayın ama sizin uslubunuz hiç normal değil. önceki konunuzu da okudum. haklı olsanız bile şu an benim gözümde haksız durumdasınız. karşınızdaki müdürlerine yağ çeken biri de olsa ona gidip yalaka diyemezsiniz veya sahsi kavgalarınızı başkalarının yanında yapamazsınız.
Yalakayı direkt yüzüne demedim eşimlw telefonla konuşuekwn gönderme yaptım

Konularınıza baktım da yazdan bu yana o kadar çok işle ilgili komu açıp yazmışsınız ki. Kusura bakmayın ama insanlara ne yalakalıklarını bırakmışsınız yüzlerine karşı, ne bağırıp çağırmayı 50 yaşındaki adama neler neler demişsiniz resmen adama da herkese de takmış durumdasınız dinledikleri şarkıdan hareketlerine kadar ayrıca sürdüren ve hakaret eden de sizsiniz karşınızdakilere bu insanlar sizinle nasıl anlaşsın bir dönün okuyun konularınızı.

Sonra yok beni sevmiyorlar müdür sevmiyor. Ya siz izindeyken işinizi yapan insana teşekkür etmeyi bile bilmiyorsunuz üstüne eski tartışmalar nedeniyle kızın açığını döküyorsunuz o yapmış ben düzeltmem diye kimseyle geçinemiyorsunuz sonra vay bana mobbing var bir kendinize bakın önce isterseniz ben müdürünüzün yerinde olsam sizi 10 kere çıkarırdım yine insaflıymış herkes herkesle anlaşıyor onca insanla bir siz anlaşamıyorsanız kusura bakmayın sorun sizde demektir
Onlar kadar müziği açtığımda neden kısar mısın diyorlar.ayrıca patlata patlata yanımda biri ciklet çiğnerse çıldırıyorum
Ayrıca izne giderken ki çocuğumub kalbi için o soğukta gittik kar kış.keyfi bir tatil değildi.ben yokken gelen evraklar benim şorumluluğumda değil.normal iyi niyetli bir insana dzeltme yapılır da ben bu kadına bu iyiliği yapmam.daha önce hep iyilik yptım hep kötülük gördüm bence bunlar bundan anlıyor.üatelik müdüre sadece bunun havalesini x e yapmasıbı söyledim.aman aman bir şey yok.çıldırdı

yine de yanlış. yalakaysa kendine yalaka. her doğru her yerde söylenmez.
Herkes kwndi işini yapsa taraf olmasa kimseye kasti bişi ypmasa ortamsa yıpratıcı aile dedikodusu ypılmasa bunkar olur mu.bıraksınlat çalışıyım.eskiler için özüt dilensin başka bişi yok.yaptıklarıı şwy yalakalık.çirkinsw neden yapılıyor ben söyleyince mi suç siz de alemsiniz.işin içinde ben olmasam bana ne ama ben kullsnılıyorım

Ha bir de 300 tane kaydı o çıkaracak mdüre dedim.müdür ona o işi verdi.bu işler hep iş dağılımı adaletsizLiğinden oluyor.iyi bir çalışsın da bakalım hali kalacak mı etrafa takılmaya.ben eşşek değilim her işi yapacam birilwri interbette gezerken bir de laf sokulucak

sosyal ilişkilerim çok iyi değil ama kötü bir insan değilim ve bunu sürekli başıma vuruluyor...sorun bu aslında, be n istenmiyorum, ayrımcılığa tabi tutuluyotrum, işse herkesden çok çalışıyorum ama yetmiyor
neden herkesle kötüsün kimse işyerinde şikayet edilmek istemez sizin işiniz yapmış konu ne olursa olsun izin alıp gitmişsin ve işinizi yapmış işim olmayan birşeyi yapıp üstünede şikayet ediliosam ki herkesle problem yaşadığınıza kenidimi ölçüp taratarım

Onlar kadar müziği açtığımda neden kısar mısın diyorlar.ayrıca patlata patlata yanımda biri ciklet çiğnerse çıldırıyorum
Ayrıca izne giderken ki çocuğumub kalbi için o soğukta gittik kar kış.keyfi bir tatil değildi.ben yokken gelen evraklar benim şorumluluğumda değil.normal iyi niyetli bir insana dzeltme yapılır da ben bu kadına bu iyiliği yapmam.daha önce hep iyilik yptım hep kötülük gördüm bence bunlar bundan anlıyor.üatelik müdüre sadece bunun havalesini x e yapmasıbı söyledim.aman aman bir şey yok.çıldırdı

Bakın ne için gittiğiniz önemi yok ister tatil için ister çocuğunuzun hastalığı için her neyse. Siz yokken evet sizin evraklarınıza başkası bakmış aöa bir sorun olduysa ve siz oradaysanız siz düzeltirsiniz çünkü evrak düzeltmesini siz gördüğünüze göre sizin işleminiz demektir hanımefendi bende çalışıyorum yani bizde birbirimizin yerine bakıyoruz bende başka arkadaşlarda hata yapabiliyor ama arkadaş gelince eğer bir sorun olduysa düzeltiyor bildiği bir düzeltmeyi gel sen düzelt neden desin ki

siz özellikle ortaya söyleyip hatasını yüzüne vurmak için yapmışsınız bu çok açık.Bu iyilik değil sizin göreviniz yani o insanda siz öyle yaparsanız onun yaptığı işi beğenmiyorsanız bir daha gittiğinde bana iş verme demiş bu kadar basit gayette haklı.

Eski konuların tümü işyeri sorunları sorarlar insana herkes anlaşırken bir siz o kadar insanla anlaşamıyorsanız biraz kendinize neden bakmıyorsunuz diye. Siz işyerinde ailevi konularınızı mı konuşuyorsunuz ki sizin ailevi sorunlarınızı dillerine doluyorlar. Müdür iş verdiyse ortaksa yaparlar zaten yalakaysa da yapacak birşey yok gider iş yükünün fazla olduğunu söylersin ama müdür bile sana karşı hayır yani bunca kişi size durup dururken mi cephe alıyor siz insanlara bağırıp çağırıyorsunuz 50 yaşındaki adama yalaka diyorsunuz valla baya fevrisiniz

Back
X