İş sorunu

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Herkese merhaba,
Şuan çalıştığım yerden hiç memnun değilim markette çalışıyorum çok yorucu, saatleri belli değil eve gelmem akşam 11'i buluyor bazen. Sürekli ayaktayım ve hiç boş kalmamam gerekiyor, mola harici sürekli iş.

Geçen sene kpss girmiştim birkaç puanla atamayı kaçırdım seneye tekrar girmek istiyorum. işten artan zamanla ders çalışırım diyordum ama daha baslayamadim bile :KK43:

Çalışmak zorundayım ne yapacağımı bilemiyorum bünyem kaldırmıyor bu market işini. Sabah ayak ağrısıyla uyanıyorum.

Not: 30ların başında ön lisans mezunuyum.

Son düzenleme:
Birazdan gelirler linç etmeye , şükür et demeye 😀 e 30ların başındasın, baba parası Yemen ahlaksızca olur, iş beğenmemezlik yapma lütfen (!)

Not: Benim yazdıklarım ironidir de maalesef bunları savunan insan olmayı becerememiş yaratıklar var.

Market işi gerçekten çok yorucudur biliyorum.
Daha önce deneyimlemiştim.
Farklı bir iş baksanız çalışırken bir taraftan,gerçi iş bulmak şu zaman çok zor.
Yine de ümidimizi kaybetmeyin.
Hakkınız da hayırlısı olsun.

Market çalışanlarına gerçekten berbat davranılıyor, kasiyerlerin oturmasına bile izin vermeyen yerler var. Sınava ne zaman gireceksiniz? Bi kaç puanla kaçırdıysanız temeliniz var demektir yani tüm yıl çalışmanıza gerek yok. 6-7 ay sınava çalışsanız yeter.O süre içerisinde dayanın, iş zor lsa da keyif almaya çalışın, paranızı biriktirin sonra çıkar sınava çalışırsınız o para sizi bir süre idare eder. ya da daha rahat , geçinebileceğiniz part time bir iş bulursanız daha da iyi olabilir.

Herşeyden önce siz önemlisiniz. Anladım çalışmak durumundasınız ama vucudum kaldırmıyor diyorsunuz ve hep kendinizden yiyorsunuz. Ayrılın işten Allah yardımcınız olsun. Başka iş bulursunuz

Çalışmanıza gerek yoksa işten ayrılıp 3 5 ay sınava sıkı çalışın dilerseniz ne dersiniz? Çünkü marketten eve gel. Üzeri değiş yemek ye uzan zaten uyku vakti geldi sabah tekrar işe git. Zor olur diye düşünüyorum

Herkese merhaba,
Şuan çalıştığım yerden hiç memnun değilim markette çalışıyorum çok yorucu, saatleri belli değil eve gelmem akşam 11'i buluyor bazen. Sürekli ayaktayım ve hiç boş kalmamam gerekiyor, mola harici sürekli iş.

Geçen sene kpss girmiştim birkaç puanla atamayı kaçırdım seneye tekrar girmek istiyorum. işten artan zamanla ders çalışırım diyordum ama daha baslayamadim bile :KK43:

Çalışmak zorundayım ne yapacağımı bilemiyorum bünyem kaldırmıyor bu market işini. Sabah ayak ağrısıyla uyanıyorum.

Not: 30ların başında ön lisans mezunuyum.
haklısın.marketlerde çalışanları görünce içim eziliyor. Hatta soğuk kar kapı açık kalıyor, kırmızı burunları yetmez gibi pis bakışlı patronlar dolaşıyor boşta kalan var mı misali bakarak.
Allah yardımcın olsun başka iş bakmaya çalış.

Şuan çıkmak zorundayım akşam cevap yazacağım. Teşekkürler yorumlarınız için.

Memurluk istememin sebebi rahatlıktan ziyade bağımsız yaşamak ve istediğim fakülteyi okuyabilmek için. Asgari ücretle ve geleceği belirsiz bir işte bu ne kadar mümkün olabilir?

memlekette işini sevipte çalışan sayısı az ama bence başka iş bul ki ders çalışmaya zamanın olsun

Kız kıyamam ya.
Okurken benim ayağım şişti.
Gel sarılam sana.
Daha az saatli bi iş bulsan da çıksan ordan.
Öyle değil kpps kazanmak, sağlık elden gitmese.
Allah korusun

Maalesef market, mağaza işlerinde çalışırken sınav çalışmak çok zor. Part time baksanız size yeter mi? Part bir iş olsa hazırlanmamız kolaylaşır

İşsizlik de zor ama bu işlerde çalışmak da çok zor hayat enerjim çekildi sanki kitap bile okuyamıyorum uzun bir süre...

Bu işlerde yıllarca çalışanlar var şımarıklık etmek istemiyorum ama insanlar özel hayatlarını nasıl yaşıyorlar neye nasıl vakit ayırıyorlar bilmiyorum.

hangi şehirde yaşıyosun? iş imkanı kısıtlı mı? masabaşında muhasebe vs düşüneblirsin .

hangi şehirde yaşıyosun? iş imkanı kısıtlı mı? masabaşında muhasebe vs düşüneblirsin .
İş imkanları çok da kısıtlı sayılmaz ama iş arama süreci, görüşmelerden haber çıkmaması gibi şeyler yıpratıcı olabiliyor.

Allah yardımcınız olsun

Kasiyerlik falan düşünmez misiniz en azımdan daha az yorucu olur

1-2 puan ile kaçırmış iseniz oturun bu sene daha çok çalışın ve bol bol deneme çözün ya da işte part Zamanlıya geçin

Allah yardımcınız olsun

Kasiyerlik falan düşünmez misiniz en azımdan daha az yorucu olur

1-2 puan ile kaçırmış iseniz oturun bu sene daha çok çalışın ve bol bol deneme çözün ya da işte part Zamanlıya geçin
Teşekkür ederim. Çalıştığım yerde her işi yapıyorum belli bir iş tanımım yok. Bu kadar iş yükü olmasa yine idare ederdim ama izin günümde bile yorgunluktan ne dışarı çıkabildim ne de ev işleriyle ilgilenebildim:(

Birazdan gelirler linç etmeye , şükür et demeye 😀 e 30ların başındasın, baba parası Yemen ahlaksızca olur, iş beğenmemezlik yapma lütfen (!)

Not: Benim yazdıklarım ironidir de maalesef bunları savunan insan olmayı becerememiş yaratıklar var.
Çok gereksiz bir yorum yapmışsınız. Neden linc edilsin ki ? Sonuçta her insan her işi yapamaz. Kimi vücut gücü gereken işlere uygundur kimi beyin gücü… Kimsenin kimseye sırf para kazanıyor diye sevmediği bir işi yapmasını ve haline şükretmesini söyleme hakkı yok .

Teşekkür ederim. Çalıştığım yerde her işi yapıyorum belli bir iş tanımım yok. Bu kadar iş yükü olmasa yine idare ederdim ama izin günümde bile yorgunluktan ne dışarı çıkabildim ne de ev işleriyle ilgilenebildim:KK43:
inşallah atanınca bitecek hepsi

Back
X