İş sorunu

Reyhan_98_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
181
87
98
27
Yarın yeni iş yerine başlıyorum. Bu bahçe mobilyaları yapılıyomuş. Afgan falan çalışıyormuş başka kızlarda varmış ama ben tacize uğramaktan korkuyorum. Nasıl bi iş yaptırıcaklar onuda bilmiyorum. Bu işi yapan tanıdığınız falan var mı ? İş arıyorum aylardır bulamadım. 23 yaşındayım. Lise mezunuyum.

Ne iş yapacaksınız mobilyacıda, pozisyonunuz ne, hangi pozisyon için başvuru yaptınız da işe alındınız? Bu işi yapan demişsiniz de daha ne yapacağınızı kendiniz bilmiyor gibisiniz açıkçası.

Bilmiyorum zaten. Üretimde çalışıcam. Yarın gidince görücem de korkuyorum sadece.

Mülteciler, siginmacilar, kacaklar adlari her neyse bu insanlar artik her yerdeler.

Bir mobilya fabrikasinda uretim noktasinda calisacaksiniz anladigim kadariyla. Fabrikalarda kadinlarin ve erkeklerin beden gucune gore ayri isler veriliyor bildigim kadariyla yani kadin kadina, erkek erkege calisiliyor diye dusunuyorum.

Daha once is sebebiyle uretim yerlerini gordugum fabrikalarda isleyis boyleydi.

Sizin de boyle olursa tek bir araya gelebileceginiz yer, yemekhane ve gidis gelis servisleriniz olacaktir. O ortamda da kadinlarla takilip kendinizi sakinabilirsiniz.

Umarim basiniza bisey gelmeden, gonul rahatligiyla para kazanabileceginiz bir isyeri cikar. Hayirli olsun.

Yabancılarla aynı ortamda zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…