Anlattığınız olayda adam haklı.4 yıllık bir resmi yerde çalışıyorum. İlk atandığım günki heycanım gitti ama bu odada çalıştığım kişiler yüzünden
Oda bır beyfendi var bana karşı haddini cok aşıyor bende surekli uyarıyorum taki gecen günki olaydan dolayı patladım artık
İşlerimi hallettim ve ders caliyordum
Sesim bıraz yuksrk cıkmış ama fark etmemişim buda bana sesli olarak bağırarak uyardı
Senın ders calışmanı dinlemek zorundamıyız git evinde calış falan dedi
Tabi bende uyarfım ama zoruma gitti sınırlerim boşaldı. silsile yoluyla durumu arz ettim
Ama üst amirim senden memnunum asla göndermem gerekirse onu gönderirim
Dedi ama değişen birsey yok suan sizce ne yapmalıyım
Bende başta öyle düşündüm gercektenAnlattığınız olayda adam haklı
İşyerinde ders çalışıyor olmanız normalmi?4 yıllık bir resmi yerde çalışıyorum. İlk atandığım günki heycanım gitti ama bu odada çalıştığım kişiler yüzünden
Oda bır beyfendi var bana karşı haddini cok aşıyor bende surekli uyarıyorum taki gecen günki olaydan dolayı patladım artık
Sesim bıraz yuksrk cıkmış ama fark etmemişim buda bana sesli olarak bağırarak uyardı
Tabi bende uyarfım ama zoruma gitti sınırlerim boşaldı. silsile yoluyla durumu arz ettim
Anlattığınız olayda hala adam haklı. Çalışma arkadaşlarınızın argo konuşmasından ve yüksek sesle müzik dinlemelerinden rahatsız olduğunuz anda bunu söylemeliydiniz. Neden sessiz kaldınız?Bende başta öyle düşündüm gercekten
Ama onların argo konuşmalarını sesli müzik dinlemelerini her akla gelecek saçmalığa asla ses cıkarmadım
İş yerinde ders çalışacak kadar boş duruyorsanız bi sıkıntı vardır siz öyle üst memurun asla göndermem şu bu dediğine bakmayın ilk gidici sebebiniz bu olur ruhunuz duymaz adama hak verdim insanlar işe senin sesli tekrarını dinlemeye gelmiyodur4 yıllık bir resmi yerde çalışıyorum. İlk atandığım günki heycanım gitti ama bu odada çalıştığım kişiler yüzünden
Seni asla yollamam standard bir yönetici muhabbetidir.İş yerinde ders çalışacak kadar boş duruyorsanız bi sıkıntı vardır siz öyle üst memurun asla göndermem şu bu dediğine bakmayın ilk gidici sebebiniz bu olur ruhunuz duymaz adama hak verdim insanlar işe senin sesli tekrarını dinlemeye gelmiyodur
Benim odamda 4 kişiyiz ben şefe söyledim sesim yüksekmiydi diye ya yok abartı o mırıldanıyordunuz birsey yokki ne var bunda sanki dedi sef yüksekte kastım buişyerinde sesli ders çalışılmaz bence de.
ben ofiste tek başıma olduğum halde sesli bir şekilde ders çalışmıyorum. videoları bile kulaklıkla izliyorum.
olayların başı nasıl bilmiyorum ama yine de iş yerinde millet birbirni bağırarak uyaramaz. rahatsız oluyorsa kibarca uyarır hala devam ediyorsa gidip amirine söyler.
Sessiz kalmadım bende rahatsızlığımı ilk günde bu yana dile getirdim ogunde söyledim zaten cevap bile vermediAnlattığınız olayda hala adam haklı. Çalışma arkadaşlarınızın argo konuşmasından ve yüksek sesle müzik dinlemelerinden rahatsız olduğunuz anda bunu söylemeliydiniz. Neden sessiz kaldınız?
Herkesin belirli bir iş yükü var ve o iş yükü yapılır boş değilim üzerime düşen işler yapılır ve 4 yıllık işimde asla çalışmıyor lafını üstüme almadımSeni asla yollamam standard bir yönetici muhabbetidir.
Diğer adamada aynısını demiştir
Herkese nabıza göre şerbet dağıtmasa o işler yürümez zaten. Yönetici pozisyonunda çalışıyorum ordan biliyorum.
Ama ekibimde birinin iş eksikliğinden ders çalıştığını bilsem ayağını ilk kaydıracağım kişi olur.
Gerçekten sordum odadakilere onlar bile abartı diyor siz üzülmeyin yanındaki sesini duymamış o nerden duydu falan dedı çümkü asla kimseyi rahatsız etmem ve oyle bır durumda sergilemem yaniişyerinde boş vakitlerde ders çalışılabilir, hatta vaktinizi boşa harcamamanız güzel ama sesli bi şekilde çalışılmaz, yalnız da değilsiniz sonuçta. beyefendiyi haklı buldum bu konuda.
İşyerinde ders çalışmanız iş yükünüzün yeterli olmadığını gösterir. Arada sıra olur tabii bazen daha çok bazen daha az iş yoğunluğu olur.Herkesin belirli bir iş yükü var ve o iş yükü yapılır boş değilim üzerime düşen işler yapılır ve 4 yıllık işimde asla çalışmıyor lafını üstüme almadım
Sürekli değil bir kaç gün önce sınavım vardı ona hazırlandım yanı öyle boş vaktim yok sürekli herkesin belirli bir iş yükü var ve bende onu bitirdim tesekkür ederim genedeİşyerinde ders çalışmanız iş yükünüzün yeterli olmadığını gösterir. Arada sıra olur tabii bazen daha çok bazen daha az iş yoğunluğu olur.
Ama ders çalışacak kadar boş vaktiniz olması düşündürücü, gerçekten ihityacım varmı bu elemana diye düşünürdüm.
Geçmişte olan olaylarda var gercekten ben uyardığım için oda bagırma hakkını bulduEn gıcık ses türü, mırı mırıl fısır fısır. İnsanı gıcık eder. Adam haklı.