İş sorunu

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
158
Merhaba arkadaşlar
Sevgilim lise mezunu, üniversite sınavlarında istediği bir bölüm olmadı
Kpss'ye girdi atanamadı
Fabrikaya girmeyi düşündü ama iş saatleri çok fazla, ve ağır iş, kalacak yer yok
Ne yapacağımızı şaşırdık, böyle bir düzenimiz yok, birikim yapamıyoruz evlilik için
Açıköğretimden 2 yıllık bir bölüm yazmayı düşünüyoruz bu yıl ama iş imkanı hangi bölümlerde vardır bir bilgimiz yok
Aslında iş çok ne bileyim garsonluk vs ama kalacak yer problemi var, küçük bi ilde küçük bi ilçede yaşıyor ailesi orda iş imkanı yok
yani il dışında çalışması lazım ee zaten alacağı ne kadar para bir de onu ev kirasına verirse eline bişey kalmayacak
Sizden istediğim 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bir bölüm var mıdır, tavsiye ettiğiniz iş sektörü var mıdır?
O çok üzülüyor bu duruma ben ondan daha çok üzülüyorum stres yapıyorum, fikirlerinize ihtiyacım var

uzaktan eğitimle de sağlıkla ilgili bir bölüm okuyabilir bence. aynı aöf gibi fakat sınav için belli merkezlere gitmeniz gerekiyor sadece.

Canim evlilik mi egiyim mi onceki planiniz once buna karar verin eger egitimse dis ticaret saglik yada gelecegi acik bolumler secip okusun yada tibbi dokumantasyonluk ve buna benzer yine bur cok kurs var kurskara katilip sertifika alsin is imkani cok olan bolumlere yerlesir bu maasinida etkilr
Eger evlikikse kesinkikle okumayi biraksn demiyorum aciktanda olsa yine okusun hastanede bi is bulursa yada her hangi bir ise girip ama ilerleyebilecegi bir ise kendni sevdirirse kadroya gecme ihtimali yuksek olur maasida ii okursa birikmde yapablirsnz

canım benim daha okulum bitmedi
benm okul bitene kadar 2 yıl açıktan okusa aynı zamanda çalışsa diyorum ama öyle dediğin gibi ilerleyebileceği bi iş bulamadık
aslında ben güvenlik kurslarını düşündüm neredeyse iş garantili gibi bişey

Ins canim hakkinizda hayirlisi olsun

​Aöf sosyal hizmetler bölümünü seçebilir

büro yönetimi emlak bunlar kpssde düşük puanla gidebiliyor yani yine ortalama 80 alsa kesin gider yani
onun dısında aöfte okuyup kolay atanabileceği sağlık bölümü yok
Hayat zor Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…