- 10 Haziran 2017
- 782
- 1.185
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Bir önceki iş yerimde bu sebepten inanılmaz zor günler geçirdim hatta rahatsızlandım.. Bu söylem doğruysa temkinli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum..o birimde çekişme ve sürtüşmelerin olduğunu, çalışan iki personelin birlik olup ayak kaydırmaya çalıştığını söyledi.
Geleceğe yönelik düşünüp karar verirdim ben olsam. Hangisinde gelişimim var, hangisinde ilerleyebilirim ona göre yol alırdım.Merhaba hanımlar,
Konularımı okuyanlar bilir işimden memnun değilim. Ve arayıştaydım. Memnun olmama sebeplerim sabah 6da kalkmak zorunda olmam, yoğun iş stresi, üst yönetim baskısı, işin adaletli dağılmaması gibi gibi. Artıları ise ortalama 43-44K maaş, tamamlayıcı sağlık sigortası, yılda 1 prim,servis..
Şimdi evime 5 dk mesafede bir fabrikadan iş teklifi aldım. 40k + tamamlayıcı sağlık sigortası, servis ve mesai yapıldığında mesai ücreti. Fakat haftaiçi nadir de olsa 9a kadar haftasonu ise ayda 1-2 kez olmak üzere tam gün mesai yapılıyor. Oradan ayrılmış biri ile görüştüğümde o birimde çekişme ve sürtüşmelerin olduğunu, çalışan iki personelin birlik olup ayak kaydırmaya çalıştığını söyledi. Bu arada firma erp sistemine yeni geçiş yapıyor ve bu sürecin sancılı olabileceğini düşünüyorum. Bana da birimin müdürü olmadığı ve eğitim aldırarak ileride müdürlük yaptırmak istediklerini belirttiler.
Siz olsanız gider miydiniz ? Nasıl bir tercih yapmalıyım
Yol İçin 2 saat harcıyorum aracımla gidip gelsem 40 dk sürer toplam yol. Yani bu yolu çekmeme değecek bir iş değil sanki. Çok kurumsal olsa 3 saat sürse de kabulüm.Sabah altida kalkman normal herkes oyle. Karar senin obur tarafin şartlarida pek iyi gibi durmuyor bence
Beyaz yakayım. Diğer işte kontrol de edeceğim. Yönetimin yanı sıra. Ve fazla mesaili bir iş. Mesainin karşılığını alıyorsunuz ama tabi cumartesi tüm gün mesai olabiliyorParça indir kaldır derken , sen beyaz yaka değil miyd8n ne işin var o tip işlerle
Sabah altida kalkman normal herkes oyle. Karar senin obur tarafin şartlarida pek iyi gibi durmuyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?