• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş ve bebek

ne güzel kreşe vermemişsiniz ben mecbur vericem
bu sene gidicek mecburen annemin de sağlık sorunları var evde bekar kardeşim var vs. yani bu sene son:KK43:(( seneye bizde kreş maratonuna dahil olacağız.

bir de olaya şu yönden bakın kreş çok da kötü bir şey değil kendi yaş grubundan çocuklarla oynayıp vakit gecirebilecegi bir yer;)

bu sene gidicek mecburen annemin de sağlık sorunları var evde bekar kardeşim var vs. yani bu sene son:KK43:(( seneye bizde kreş maratonuna dahil olacağız.

bir de olaya şu yönden bakın kreş çok da kötü bir şey değil kendi yaş grubundan çocuklarla oynayıp vakit gecirebilecegi bir yer:KK66:
kaç yaşında çocugunuz

kaç aylıkken başadınız işe kim bakıyor

6 aylıkken başladım. babaanneye bırakıyorum.
şöyle ki, büyük sevgisi tatmak da ayrı güzel olsa gerek. ben yaşamadım yani uzaktık ama çocuğum için seviniyorum.

böyle düşünmek rahatlatıyor beni belki de.

edemicek maalesef uzakta oturuyor ve baktığı sürede bizde kalıyor açıkcası zorlanıyor bir sene daha bakar sonra bakmaz o zaman ne yapıcam ben
Bakıcı araştırın. En azından ev ortamında olur.
2 yaş kreş için çok çok erken. En azından 3 yaşında olsun.
Apartmandan bir komşunuz veya bir arkadaşınız bu şekilde bakıcı bulan da var.
Akrabanız da var bir süre bakıcının yanına gelir.

Bakıcı araştırın. En azından ev ortamında olur.
2 yaş kreş için çok çok erken. En azından 3 yaşında olsun.
Apartmandan bir komşunuz veya bir arkadaşınız bu şekilde bakıcı bulan da var.
Akrabanız da var bir süre bakıcının yanına gelir.
İnşallah bulabilirim

Merhaba bayanlar;
Direk konuya giriyorum.Çalışıyorum bebeğime annem bakıyor.Aklım evde kalmıyor.Ama bebeğimi çok özlüyorum.Her sabah bir vicdan azabı ile çıkıyorum evden.Her gün işe bırakacağım artık bebeğimle olacağım diyorum aklıma borçlar geliyor bişey yapamıyorum.Ne kadar zormuş çalışan anne olmak diyorum.
Borçların bir kısmı bitmesine az kaldı çıksam çok rahat geçinemeyiz o bir gerçek.Ama bebeğimin yanında olurum en azından diyorum.Bi şekilde idare ederiz diyorum.
Tek korkum evladımla aramda bir bağ kuramamak çünkü anneme de bana da anne diyor.Ve seneye kreşe vermeyi düşünüyoruz.Aklım hepten onda kalıcak ne olur çalışan anneler bana yardım edin.
Aslında çalışırken mutluyum.Evde olmak bana hep zor gelmiştir.Ama işte bebeğim benden soğurmu kreşte nasıl olur çok fazla soru var aklımda??
Sizden destek bekliyorum:110::110:
Annem çalıştığı için 1yasından bari kres anaokulu ile başlayan okul hayatım oldu. Bu annemden sogumama tabiki neden olmadı. Hiç kendinizi üzmeyin. Kaliteli vakit gecirin akşamları, haftasonları. Büyüdüğünde işimi niye bıraktım deme ihtimaliniz yüksek,ihtiyaclarıda artacak çocugunuzun

Annem çalıştığı için 1yasından bari kres anaokulu ile başlayan okul hayatım oldu. Bu annemden sogumama tabiki neden olmadı. Hiç kendinizi üzmeyin. Kaliteli vakit gecirin akşamları, haftasonları. Büyüdüğünde işimi niye bıraktım deme ihtimaliniz yüksek,ihtiyaclarıda artacak çocugunuzun
şimdi iyi ki annem çalışmış diyormusunuz bir arkadaşım var annesi hep çalışmış küçükken şimdi kıza bir daire verdi ama arkadaşim keşke yanımda olsaydı küçükken diyor

benim oğlumda öğretmenine anne falan diyordu. şu an 40 aylık herşey oturdu. anneanne, nene, öğretmen, anne, baba, abi, abla, amca, teyze hepsinin ayrımını yapıyor. henüz çok küçükmüş kuzu. anneanneye hatta birçok yakınlık gösteren kişiye anne demesi normal.

benim oğlumda öğretmenine anne falan diyordu. şu an 40 aylık herşey oturdu. anneanne, nene, öğretmen, anne, baba, abi, abla, amca, teyze hepsinin ayrımını yapıyor. henüz çok küçükmüş kuzu. anneanneye hatta birçok yakınlık gösteren kişiye anne demesi normal.
ne kadarlıkken verdiniz

1 yaşında evet beni görünce anne diye seviniyor ama neden benim içim çok kötü oluyor
Bak canım , benim annem ben 40 günlükken işe başlamış, sonra 6 aylıkken anneannemler yakın ama başka şehire taşınmışlar ve haftada 1 haftasonları görmeye gelmiş annemle babam,

Sonra biraz büyüyünce hep kreşe gittim, ama ben anneme çok düşkündüm, üniversite de ayrı şehire gidince ağlamıştım. Hergün arar ağlardım başlarda.

Ha şimdi aramız iyi değil, o ben evlendikten sonra başka durumlar nedeniyle. Ama çocukken ve evlenene kadar dünyadaki en önemli insandı benim için. Yani bebişin senden soğumaz merak etme , sen onun annesisin

Bak canım , benim annem ben 40 günlükken işe başlamış, sonra 6 aylıkken anneannemler yakın ama başka şehire taşınmışlar ve haftada 1 haftasonları görmeye gelmiş annemle babam,

Sonra biraz büyüyünce hep kreşe gittim, ama ben anneme çok düşkündüm, üniversite de ayrı şehire gidince ağlamıştım. Hergün arar ağlardım başlarda.

Ha şimdi aramız iyi değil, o ben evlendikten sonra başka durumlar nedeniyle. Ama çocukken ve evlenene kadar dünyadaki en önemli insandı benim için. Yani bebişin senden soğumaz merak etme , sen onun annesisin
içimi rahatlattınız çok sağ olun yorumunuz için :anneadayı:

içimi rahatlattınız çok sağ olun yorumunuz için :anneadayı:
Gerçekten öyle, şimdi annemin bana ve evliliğime karşı bazı kıskançlık ve müdahaleleri oldu, oyüzden mesafe koymak zorunda kaldım, ama dediğim gibi evlenene kadar çok iyiydik, hatta arkadaşlarım özenirdi annemle ilişkime. Herşeyimi anlatırdım, çok düşkündüm . Siz de gönlünüzü ferah tutun, siz iyi niyetli olduktan sonra o da hayırlı evlat olacaktır inşallah

Benım oglum 7 yasında , bende hep calısmak ıstemedım 1 yasından berıde hep calıstım .

Sımdı belkı dıyorum calısmam ama oglum dıyor kı hayır calıs babama destek ol, babam tek basına calısırsa ıstedıklerımızı alamayız dıyor devır sımdı tersıne dondu

Back
X