İş ve boşanma konusu

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Kızlar merhaba, konularımı çoğunuz biliyorsunuz.
Sorum kısa, şöyle;
İş buldum, bugün görüşmeye çağırdılar.
Biliyorsunuz ben çekişmeli boşanma aşamasındayım ve hala evli görünüyorum haliyle. Şimdi bana medeni durumumu sorduklarında boşanma davasını söylemeyi düşünmüyorum çünkü işe almamalarından çekiniyorum. Çalışmam lazım, para lazım.
Okula devam etmek için.

Sizce ne yapayım? Boşanmaya çalıştığım kişi başka şehirde ben başka şehirdeyim. Görüşmede ne desem? İşi almak istiyorum.

Son durum: görüşmeye gittim, boşanma aşamasında olduğumu söylemedim. Eşin ne iş yapıyor, neden ayrı şehirlerdesiniz falan diye sorular sordular. Anlatmadım.
Hayırlısı olsun. Bakalım dönüş yapacaklar mı?

Son düzenleme:
Görüşmede evli ya da bekar demenize ne gerek var ki bu sizin özel hayatınız ayrıca artık yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor

İşe girerken bana hiç medeni durumumu sorduklarını hatırlamam

Evliyim derseniz ilerde iş yerinde kuracağınız arkadaşlar eşin ne iş yapıyor vs diye sorarlar hatırladıkça üzülürsünüz

Bir de konulardan hatırlıyorum sizin durumunuz biraz karışık çok soru sorarlarsa ilerde evliliğiniz boşanmanızla ilgili unutacağınız yere sürekli hatırlarsınız ve bu da sizi üzer hiç gerek yok söylemeyin kimse söylemediniz diye sizi işten çıkarmaz çalışarak bu süreci de daha kolay atlatırsınız Allah yardımcınız olsun inşallah işi alırsınız.

Görüşmede evli ya da bekar demenize ne gerek var ki bu sizin özel hayatınız ayrıca artık yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor

Evliyim derseniz ilerde iş yerinde kuracağınız arkadaşlar eşin ne iş yapıyor vs diye sorarlar hatırladıkça üzülürsünüz

Bir de konulardan hatırlıyorum sizin durumunuz biraz karışık çok soru sorarlarsa ilerde evliliğiniz boşanmanızla ilgili unutacağınız yere sürekli hatırlarsınız ve bu da sizi üzer hiç gerek yok söylemeyin kimse söylemediniz diye sizi işten çıkarmaz çalışarak bu süreci de daha kolay atlatırsınız Allah yardımcınız olsun inşallah işi alırsınız.
Ya açıkçası benim ilk işim olacak, tam olarak yani.
Medeni durumumu sorarlarsa heyecanlanmayayım diye sorayım bi kızlara dedim.
İnşallah alırım. Çok iyi olur hem maddi hem manevi.

Sorum kısa, şöyle;
Biliyorsunuz ben çekişmeli boşanma aşamasındayım ve hala evli görünüyorum haliyle. Şimdi bana medeni durumumu sorduklarında boşanma davasını söylemeyi düşünmüyorum çünkü işe almamalarından çekiniyorum. Çalışmam lazım, para lazım.
Okula devam etmek için.

Sizce ne yapayım? Boşanmaya çalıştığım kişi başka şehirde ben başka şehirdeyim. Görüşmede ne desem? İşi almak istiyorum.
Turkiye'de de oyle mi bilmiyorum da Avrupa'da medeni durum sormak yasak. Cocuk vs var mi diye sormak da yasak

Sorum kısa, şöyle;
Okula devam etmek için.

Resmen maalesef halen evlisin ve boşanma gercekleince soyadın değişecek. Evliyim de geç git. Bekarım desen evli olduğunu niye saklıyor muhabbeti olur. İş bitince de soyadın değişir herkes gerekeni anlar.

Ya açıkçası benim ilk işim olacak, tam olarak yani.
Medeni durumumu sorarlarsa heyecanlanmayayım diye sorayım bi kızlara dedim.
İnşallah alırım. Çok iyi olur hem maddi hem manevi.
Stres yapmadan kendine güven alırsın merak etme
Allah gönlüne göre verir inşallah 🤲

Sorum kısa, şöyle;
Okula devam etmek için.

Evliyim. Ben 10 yıl boşanmış biriydim. Hep evli dedim.
Tabi uzaklaştırma dosyaları bilmem neler sonucunda ogreniliyordu mesele :) ama o zamana kadar zaten ben kendimi ispatliyordum

Bana yüksek lisans mülakatında sordular çok iyi bir üniversitenin. Boşandım demiştim almadılar. Bir daha da demedim

Bencede söyleme bir gün benim patronla sohbetim boşanmış kadınlar ilgili konu açılmıştı, ben yeni boşanmış kadını işe almam dedi niye dedim o da dediki kendini işe veremez , çünkü üzgün olduğundan,
Çok hata yapma payı olur,
O zaman dünyanın ne kadar acımasız bir yer olduğunu fark etmiştim

Back
X