Arkadaşlar merhaba,
Ben İstanbul da bankacıydım ama evlilik sebebiyle şehir değişikliği yaptım.Ankara ya yerleştim.Açık kadro olmadığından banka beni Ankara ya tayin edemedi ben de üzülerek evlilik sebebiyle istifa ettim.
Şimdi iş bavuruları yapıyorum.Çok güzel yerlerden holdinglerden görüşme teklifleri geliyor ama çok uzak diye eşim göndermiyor.Halbuki bu holdinglerin servisleri var,büyük şirketler.Ama yok çok uzakmış,oraya gidemezmişiz.Çalışmamı da istiyor.10 yıldır çalışıyorum ben, kafayı yiyeceğim 5 aydır işsizim.Çok bunaldım.Yakın yerlerde bul çalış diyor.Ama ben Keçiörendeyim.Büyük ve güzel şirketler hep İvedik Organize Sanayi,Sincan,Ostim gibi yerlerde. Taşınmamaız falan da mümkün değil.
Ne yapayım ben şimdi? Sincan da çok güzel bir şirket görüşmeye çağırıyor beni,iş de çok güzel,şiket de.Ama eşim oraya görüşmeye bile gidilmez çok çok uzak dedi,ben internetten baktım gerçekten çok uzak ama sadece görüşmeye gideceğim sonuçta, bıktım artık ya, sen ne dersen de gidicem yarın dedim. Telefondda kavga ettik, boşuna gidemezsin gitmiyceksin oralara göndermem seni diyor.
Ne yapabilirim nolur yardım edin.Napayım yani bunca sene bankada çalıştım, temizlik çay işine mi gireyim yakın yerde bulacağım diye!!!Asla küçümsemek için söylemiyorum ama bütün güzel fırsatlar kaçıyor!
Hem calismaninizi istiyor hemde is gorusmesine gitmenizi istemiyor,esinizin tutumunu anlamadim,hem sizi is gorusmesine cagiran firmalar buyuk firmalarmis yol masrafinizda yok esinizi ikna edin ve is gorusmesine gidin.
Arkadaşlar merhaba,
Ben İstanbul da bankacıydım ama evlilik sebebiyle şehir değişikliği yaptım.Ankara ya yerleştim.Açık kadro olmadığından banka beni Ankara ya tayin edemedi ben de üzülerek evlilik sebebiyle istifa ettim.
Şimdi iş bavuruları yapıyorum.Çok güzel yerlerden holdinglerden görüşme teklifleri geliyor ama çok uzak diye eşim göndermiyor.Halbuki bu holdinglerin servisleri var,büyük şirketler.Ama yok çok uzakmış,oraya gidemezmişiz.Çalışmamı da istiyor.10 yıldır çalışıyorum ben, kafayı yiyeceğim 5 aydır işsizim.Çok bunaldım.Yakın yerlerde bul çalış diyor.Ama ben Keçiörendeyim.Büyük ve güzel şirketler hep İvedik Organize Sanayi,Sincan,Ostim gibi yerlerde. Taşınmamaız falan da mümkün değil.
Ne yapayım ben şimdi? Sincan da çok güzel bir şirket görüşmeye çağırıyor beni,iş de çok güzel,şiket de.Ama eşim oraya görüşmeye bile gidilmez çok çok uzak dedi,ben internetten baktım gerçekten çok uzak ama sadece görüşmeye gideceğim sonuçta, bıktım artık ya, sen ne dersen de gidicem yarın dedim. Telefondda kavga ettik, boşuna gidemezsin gitmiyceksin oralara göndermem seni diyor.
Ne yapabilirim nolur yardım edin.Napayım yani bunca sene bankada çalıştım, temizlik çay işine mi gireyim yakın yerde bulacağım diye!!!Asla küçümsemek için söylemiyorum ama bütün güzel fırsatlar kaçıyor!
Eşini anlayamadım.
Armudun sapı üzümün çöpü derken işssiz kaldığın süre uzayıp gidecek.
Yol masrafın da onlardanmış.Daha ne diye sivrilik yapıyor ki eşin.
Bir şekilde ikna etmelisin arkadaşım.
hem çalışmanı istiyor hem oraya yollamam buraya yollamam, gerçek niyeti ne ki, çocuğunuz varda bakımı aksar diye mi korkuyor, çok mu kıskanç, nedir yani izin vermemesinin ardında ki sebep, sonuçta uzaksa o yollarda gidip gelecek olan sensin
Arkadaşlar merhaba,
Çocuğumuz yok, ben işimi rayına koymadan çocuk falan istemiyorum zaten. Yaşım 29.Daha ne kadar bekleyeceğim?Önce iş sonra çocuk.Zaten paranoyak biriyim,çocuk düşünmüyorum.Eşim biraz da kıskanç.Onun istediği yerlerde çalışacak olsam hiçbiryer beğenmiyor.Banka olsa hemen izin verirmiş.Sinirlerim çok bozuk.
eşinde dengesismiş :) sende sürekli birşeyler iste eşinden şunu bunu alıcam diye para al :) taaaki yeter artık param yok diyene kadar:))) tartışma yaratırsınçlşmıorum diye böyle ben kazanamıyorum diye böyle gibilerinden ascık duygu sömrüsü :))))))))
İnada bindirmeden halledin, şimdi sizde eşinizde sabit düşünüyorsunuz,
biraz sessiz kalsanız bir kaç ay daha, üzgün bıkkın huzursuz bir profille karşısına çıksanız en mantıklısı bu gibi..
valla canım kusura bakma ama eşin biraz şımarıklık yapıyor sende emrivaki yapacaksın o zaman
gidip gelip yollarda rezil olacak olan o değil sensin, tek masadan oluşan bi şirkette çalışacakta değilsin, kurumsal bi yerde doğru düzgün çalışıp paranı kazancaksın yani eşinin haklı bi tarafını göremedim, geçerli bi mazereti yok
sen haklısın ve arkasında dur bence kararının bi süre sonra sen bu kadar sıkı durunca o da gardını indirir bence
Zaten sürekli tartışma çıkarıyorum , sen iyice işsizlikten kafayı yedin diyor. Biliyor işsizlikten huzusuz olduğumu.Akşam biraz ağlayıp sızlayayım bakalım bunalımdayım falan diyeyim bakalım ne olacak.teşekkürler.
Bir kaç gün sessiz kalıp öyle konuşun derim, ama sabredebilir misiniz bilemiyorum..
Arkadaşlar merhaba,
Ankara'nın en uzağı en fazla 45 dk. Eşin biraz fazla abartmış.
Oralara göndermezmiş otursun bi iş bulsun mümkünse, bu zamanda kolay mı iş bulabilmek? Görüşmeye çağrılmak bile güzel.
eşiniz yıldırma politikasını izliyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?