Arkadaşlar merhaba,
Ben İstanbul da bankacıydım ama evlilik sebebiyle şehir değişikliği yaptım.Ankara ya yerleştim.Açık kadro olmadığından banka beni Ankara ya tayin edemedi ben de üzülerek evlilik sebebiyle istifa ettim.
Şimdi iş bavuruları yapıyorum.Çok güzel yerlerden holdinglerden görüşme teklifleri geliyor ama çok uzak diye eşim göndermiyor.Halbuki bu holdinglerin servisleri var,büyük şirketler.Ama yok çok uzakmış,oraya gidemezmişiz.Çalışmamı da istiyor.10 yıldır çalışıyorum ben, kafayı yiyeceğim 5 aydır işsizim.Çok bunaldım.Yakın yerlerde bul çalış diyor.Ama ben Keçiörendeyim.Büyük ve güzel şirketler hep İvedik Organize Sanayi,Sincan,Ostim gibi yerlerde. Taşınmamaız falan da mümkün değil.
Ne yapayım ben şimdi? Sincan da çok güzel bir şirket görüşmeye çağırıyor beni,iş de çok güzel,şiket de.Ama eşim oraya görüşmeye bile gidilmez çok çok uzak dedi,ben internetten baktım gerçekten çok uzak ama sadece görüşmeye gideceğim sonuçta, bıktım artık ya, sen ne dersen de gidicem yarın dedim. Telefondda kavga ettik, boşuna gidemezsin gitmiyceksin oralara göndermem seni diyor.
Ne yapabilirim nolur yardım edin.Napayım yani bunca sene bankada çalıştım, temizlik çay işine mi gireyim yakın yerde bulacağım diye!!!Asla küçümsemek için söylemiyorum ama bütün güzel fırsatlar kaçıyor!