bu Allahin cezasi korona olmasa cagiracagim vakalar 55bin olduDüşük riskin geçsin yaparsın niye zorluyorsun kendini yada her gün bir yeri süpür benim de riskliydi 7 ay süpürge atmadım eve eşim 2 haftada bir yapıyordu ama doğumdan sonra gönlümce temizliğimi yaptım karnınızdakine odaklanın yapacak bir şey yol yada kadın çağırın temizliğe
Aynı durumdaydım ama risk ilk 3-4 ayda daha çok bu birkaç ay idare et ilerleyen aylarda da azar azar yaparsınbu Allahin cezasi korona olmasa cagiracagim vakalar 55bin oldu
heryer pislik icinde daha yolun basinda boyleyse insanin bir el atananin olmasi ne kadar kotu
bu Allahin cezasi korona olmasa cagiracagim vakalar 55bin oldu
heryer pislik icinde daha yolun basinda boyleyse insanin bir el atananin olmasi ne kadar kotu
Ben de de var canım. 10 sayfa yazarım buraya neler hissettirdiğini. Kocanın tebelliğini karnındaki sabiden mi cıkarman lazım alerjin var diye. Alerjiyi allah düşmanıma vermesin ama derdin alerji de değil. Öyle bi yazmışsın ki gebelik ayakbağı olmuş gibi yetersizlikten dem vurmuşsun. O yakındığın mide bulantılarını yaşamak için can veren bir yığın insan var burda.toz alerjisi cok baska bisey burnunun icinin sizladigini kulaklarinin icinin vicir vicir yaptigini sueekli hapsurdugunu goxlerinin kasinip sulandigini derinde kabarciklar cikip kasindigini dusun
Robot süpürge alınEvdeki tozlar agzima giriyor heryer ufanti toza alerjim var. 2 haftadir yatiyodum esim yetisemiyor dedim supureyim.
halbuki bazi yerleri oturarak supurdum oyle bir sanci girdki yumurtaliklarimi catalla oyuyor sanki 1.5 ayligim dusuk onleyoci tedavideyim ama sinirlerim cok bozuk ben evimi temizlemek istiyorum yapamiyorum kimsem yok moralim cok bozuk bana biraz moral verirmisiniz arkadaslar
maddi acidan beni asiyorRobot süpürge alın
isten cok yorgun geliyor 1 aydir supurmedi ha simdi ha sonra derken erteledi zor geliyor nedense artik dayanilcak hali kalmadi evin zaten bi odayi yaptim yerde oturarak onu da biraktimEşiniz her gün bir yeri süpürsün en azından siz o odadan cikmazsiniz. Yada mecbur yardımcı alacaksınız. Böyle riskli bir durumdayken süpürgeyi yerinden bile oynatmayin.
sonraki aylarda da karin buyuyor o zaman daha zor degil mi hareket etmekAynı durumdaydım ama risk ilk 3-4 ayda daha çok bu birkaç ay idare et ilerleyen aylarda da azar azar yaparsın
Baştan düşünseydin . Yazık o bebeğemaddi acidan beni asiyor
doktorlar cok pahali gecen ay 5bine yakin odemem oldu
daha 1. ayda boyleyse sonrasi ne olacak.
Eşiniz neye yetişemiyor pardon? 10 dk dır bir oda süpürülmesi holü mutfağı odayı katarsan yarım saatte bitti. Bunu iki güne bir tekrarlasa veya odaları günlere bölse 10 dk si da mi yok eşinizin sizin sağlığınız için ayıracak? Elinize Balık vermeyelim balık tutmasını öğretelim size. Bin yüz milyon gücünde moral pompalasak iki gün sonra süpürülmezse o ev yine toz.Evdeki tozlar agzima giriyor heryer ufanti toza alerjim var. 2 haftadir yatiyodum esim yetisemiyor dedim supureyim.
halbuki bazi yerleri oturarak supurdum oyle bir sanci girdki yumurtaliklarimi catalla oyuyor sanki 1.5 ayligim dusuk onleyoci tedavideyim ama sinirlerim cok bozuk ben evimi temizlemek istiyorum yapamiyorum kimsem yok moralim cok bozuk bana biraz moral verirmisiniz arkadaslar
2400 liralık olan xiaomi mjia 1c modeli var bende hamile kalmadan önce almıştım inanın iyiki almışım diyorum hep hem süpürüyor hem yerleri siliyor taksit imkanıda var 9 taksitle almıştım bende mesela aylık taksit miktarı bütçenizi aşmazsa kesinlikle tavsiye ederimmaddi acidan beni asiyor
doktorlar cok pahali gecen ay 5bine yakin odemem oldu
daha 1. ayda boyleyse sonrasi ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?