iş yapayim dedim ölüyorum sancidan

Sizin için önemli olan bebek mi, Temizlik mi?

Yardımcı almaya çalış cnm sen kendini yorma , pandemi var yardımcı çağırmak ne kadar doğru olur bilemedim ama aklıma başka bişey gelmiyor inan

maddi acidan beni asiyor

doktorlar cok pahali gecen ay 5bine yakin odemem oldu

daha 1. ayda boyleyse sonrasi ne olacak.
Bu süreçte sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün bence , temizliği eşiniz arada yapsın bu süreçte çok fazla kafaya takmayın temizlik vs ,Inşallah sağlıklı bir şekilde bebisinizi kucağınıza alırsınız sizi iyi anlıyorum maddi olarak bu süreçler insanı eminim çok yoruyordur

Canim sakin ol. Kendini ve bebegini dusun:) siz iyi olun hersey halledilir. Takinti haline getirme seni cok iyi anliyorum ama bak hamilesin bi bebegin olacak daha guzel bisey olabilir mi :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin keske hamile kalabilsem de ev toz olsa :) takma kafanaa sen bebegine odaklan ❤

evet devlet hast. randevu bulunamiyor bulunsa da hali ortada. istenen kan tahlilleri cok pahali muayene ucretleri de oyle Allah yardimcimiz olsun

mevzu temizlik takintisi degil keske resmini cekip de atabilsem ortaligin kasinmaktan yara oldu heryerim . hani bazi tipler vardir temixlige takiktir oyle biri degilim . kasinmam da bebege zrar surekli histamin salgiliyorum . bu arada gusel yorumun icin tsk ederim insallah saglikla diyorum cunku saglikla olmasi cok onemli bir bebegon olur amin

Yardımcı almaya çalış cnm sen kendini yorma , pandemi var yardımcı çağırmak ne kadar doğru olur bilemedim ama aklıma başka bişey gelmiyor inan
bir abla vardi pandemiden once cok severim ama esim cagirmama izin vermiyor avikcasi son vaka sayisi ve hamilelik sonrasi ben decesaret edemiyorum yoksa hem guvenilir hem cok temiz bi abla

belki daha sonrq cunku suan esim maas alamiyor ben de alamiyorum muayene ucreti 325tl kan tahlillerinrrn bahsetmiyorum bile. onerin icin cok tsk ederim bu arada

amin insallah cok tesekkur ederim ne guzel insansin sen ♡ dinlendim iyiyim simdi tabi biraz hamilelik hormonlari biraz pandemi kafalari biraz aclik biraz yetememezlik derken "insan" olan halden anliyor boyle cok iyi geldi mesajlar .

amin insallah cok tesekkur ederim ne guzel insansin sen ♡ dinlendim iyiyim simdi tabi biraz hamilelik hormonlari biraz pandemi kafalari biraz aclik biraz yetememezlik derken "insan" olan halden anliyor boyle cok iyi geldi mesajlar .
Ben teşekkür ederim Güzel anne

bir abla vardi pandemiden once cok severim ama esim cagirmama izin vermiyor avikcasi son vaka sayisi ve hamilelik sonrasi ben decesaret edemiyorum yoksa hem guvenilir hem cok temiz bi abla
Temizlik her zaman yapılır cnm çok takmamaya çalış bebiş gelene kadar

Temizlik her zaman yapılır cnm çok takmamaya çalış bebiş gelene kadar
banyo hava almiyor mermerlerin arasi kuflendi sirke dokuyorum ama o silikonlar varya yerle duvar arasi orayi porfozle ovmak lazim ama tabii 9 ay yasakk sadece sirke o da yetmiyo

İlk aylar daha riskli diye biliyorum ben. Temizliğine de çok takma. Evi üsten üsten temizlersen çöp eve dönmez. Erkeklerden çok bir şey bekleme zaten. Benim eşim süpürge açtı bir kez. Arkasından bir daha ben geçtim.
Kim 9 ayı yatarak geçiriyor ki. Çocuğun tutulacağım varsa zaten tutunur. Ani hareket yapma. Ağır kaldırma.

Benim ilk 3 ay düşük riskim vardı. Kanamam oluyordu . Çamaşır bile asamadığım günler oldu. Çok zor ama geçiyor. Eşin yardımcı olsun olabildiğince. 5-6 aydan sonra yavaş yavaş yapmaya başladım dip köşe temizliği.Sende ilk 4 ayı bi atlat sonra yaparsın. Önemli olan bebeğin emin ol insan etraftı kirli gördükçe sinir oluyor ama değmez inan bana.
Boşver temizliği yat dinlen bol bol uyu tadını çıkar hamileliğinin

yemek yapiyor copleri atiyor marketi yqpiyor bulasiklari makinege atiyor gecen camasirlari kurutnaya koymus hem evde hem iste cok calisiyor Allah razi olsun ama ev supuremiyomusss becereniyorum diyor halbuki tam kol kasi lazinlik iş yani

beni anliyosun dimi bi de acizlik hissiyati ckk kotu. elin var ayagin var ama yapamiyorsun hep muhtacsin Allah kimseyi muhtac etmesin engellilerin yardimcisi olsun

beni anliyosun dimi bi de acizlik hissiyati ckk kotu. elin var ayagin var ama yapamiyorsun hep muhtacsin Allah kimseyi muhtac etmesin engellilerin yardimcisi olsun
Çok iyi anlıyorum hatta bugün spor yaparken hamileliğim geldi aklıma. O zamanlar hiç hareket edemiyorum diye çok üzülüyordum. Ama hepsi geçti seninde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…