iş yeri benim sonum olacak..

Uzulmene degmez ustelik Boyle tipler icin. Sikayette bulunun haklariniz var, bildim kadari insan kaynaklarina boyle bir durumda basvurabilirsiniz ve ya gizli danisma memurlari da var sirkette (Benim kaldim Ülkede var). Hic sinirini bozma Onun amaci O. Siz ona emri vaki yapin. Diger is arkadasinla konusun temizlik cizelgesi yapin haftalik:) ve eline sıkıştırın...Hatta manager da vardir Ona soyleyin initiatief kullanin. Soyleyin Biz temizlik cizelgesi yaptik diye.
 
Evet insan gitmek istemediği bir yer gitmek zorunda kaldığında karnı ağrırmış.
Hiç muhattap olma onu görmezden gel. Belli ki senin sinirlenmen onun hoşuna gidiyor. Görmezden geldiğinde oda sinirlenecektir birazda senin hoşuna gitsin :))
 


Konu zaten yapılan işten ötürü, uslup.. Bir yerden sonra sürekli eleştiri sürekli memnuniyetsizlik, aşağılama olunca o işi yapacağınız varsa da yapmak artık çile gibi geliyor.
 
Belki hersey kotu gitmeye devam ederse, seni isten cikarmaya onlar karar verir. Boylelikle issizlik maasindan eger suren yetiyorsa faydalanabilirsin. Ucunda olum yoksa, bence cokta uzulmege degmez.

Aslında öyle ama kendime yediremiyorum, ilk iş deneyimim değil ve kimse yaptığım işleri şimdiye kadar küçümsemedi, aksine taktir edildim.. Ilk defa mağruz kaldım mobbinge.
 

Ahh ah keşke aldirmamazlık yapabilsem de kendi sağlımı tehlikeye sokmasam..
 


Bende buna benzer bir sebepten sözleşmeli olduğum işimi evlilik sebebi ile fesh ettirip işten ayrıldım . Yoksa bende tükenmiştim artık hiç gideri yoktu işimin iyi kide çıktım pişman değilim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…