- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Evet insan gitmek istemediği bir yer gitmek zorunda kaldığında karnı ağrırmış.Merhaba kk sakinleri,
Evlendikten kısa bir süre sonra ilk başvurduğum iş yerine alındım ve 18 aylık bir sözleşme imzaladım (yurt dışındayım) , mülakatta zaten beni uyardılar 18 ay'ın sonunda süresiz bir sözleşme söz konusu olmadigini. Olsun dedim ev'de boş durmaktan iyidir ve böylelikle kabul ettim.
4 ay oldu, ama gelin görün ki benim ruh sağlığım gittikce kötüleşiyor, ve bunun sebebi tek bir insan. Ayni kademedeyiz fakat o işe süresiz alınmış tek farkımız bu. Bu kız sürekli bana emir veriyor, ters ters konuşuyor işten çıkarılma ihtimali yok nasılsa. En kötü ve sıkıcı işleri hep biz 2 sözleşmeli elemana yapiyorlar.
Bugün en sonunda o kıza patladım ve içimde birikenleri konuşma tarzinin çok kırıcı olduğunu söyledim yüzüne. Bana aynen şöyle cevap verdi : işi beğenmiyorsan patronla konuş işine son versin, ben geldiğimde daha beterdi, halinize şükredin.
Usandım, eve geldiğimde sinirli oluyorum, herkese saldırmaya başladım eşim başta.
Laborantım, bu iş yeri meslekten midemi bulandırdı artik, her gece kabus görmeye başladım, sabah işe giderken karnım ağrıyor çok kötüyüm..
Siz'de hiç bu duruma düştünüzmü iş yüzünden ? Bu tip insanlarla nasıl başa çıkılır ? Yardım edin kafayı yemek üzereyim..
Amir/şef/müdür neyse üstünüz, üslup konusunda şikayetçi olun.
Onun dışında bu gibi meselelerde işi bana yıktı, her seferinde ben yapıyorum gibi şeyler çok somut olmuyor.
laboratuvar malzemelerini temizliyorum desen, eee yani? İşin zaten,
Sonuçta goreviniz yapacaksınız diyorlar. Anaokulu değil orası sıraya sokun bizi diyecek haliniz de yok.
Ama saygısızlık varsa en azından onu rapor edin.
mobbinge uğruyorsun
mobbing ile başetme yöntemlerini araştır
bunlar gibilerine pabuç bırakma
Belki hersey kotu gitmeye devam ederse, seni isten cikarmaya onlar karar verir. Boylelikle issizlik maasindan eger suren yetiyorsa faydalanabilirsin. Ucunda olum yoksa, bence cokta uzulmege degmez.
Evet insan gitmek istemediği bir yer gitmek zorunda kaldığında karnı ağrırmış.
Hiç muhattap olma onu görmezden gel. Belli ki senin sinirlenmen onun hoşuna gidiyor. Görmezden geldiğinde oda sinirlenecektir birazda senin hoşuna gitsin :))
Merhaba kk sakinleri,
Evlendikten kısa bir süre sonra ilk başvurduğum iş yerine alındım ve 18 aylık bir sözleşme imzaladım (yurt dışındayım) , mülakatta zaten beni uyardılar 18 ay'ın sonunda süresiz bir sözleşme söz konusu olmadigini. Olsun dedim ev'de boş durmaktan iyidir ve böylelikle kabul ettim.
4 ay oldu, ama gelin görün ki benim ruh sağlığım gittikce kötüleşiyor, ve bunun sebebi tek bir insan. Ayni kademedeyiz fakat o işe süresiz alınmış tek farkımız bu. Bu kız sürekli bana emir veriyor, ters ters konuşuyor işten çıkarılma ihtimali yok nasılsa. En kötü ve sıkıcı işleri hep biz 2 sözleşmeli elemana yapiyorlar.
Bugün en sonunda o kıza patladım ve içimde birikenleri konuşma tarzinin çok kırıcı olduğunu söyledim yüzüne. Bana aynen şöyle cevap verdi : işi beğenmiyorsan patronla konuş işine son versin, ben geldiğimde daha beterdi, halinize şükredin.
Usandım, eve geldiğimde sinirli oluyorum, herkese saldırmaya başladım eşim başta.
Laborantım, bu iş yeri meslekten midemi bulandırdı artik, her gece kabus görmeye başladım, sabah işe giderken karnım ağrıyor çok kötüyüm..
Siz'de hiç bu duruma düştünüzmü iş yüzünden ? Bu tip insanlarla nasıl başa çıkılır ? Yardım edin kafayı yemek üzereyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?