İş yeri Değişikliği Durumu-Fikirleriniz?

canım yeni edindiğim tecrübelerime dayanarak ben iş hayatında huzurun herşeyin üstünde olduğuna inanıyorum
tamam kimse iş hayatında sonsuz mutlu olamıyo ama en azından daha az kazanayım daha seve seve gideyim işime isterdim ben
çünkü cidden insan ilişkileri çok yıpratıcı

Ben 2. Isi secerdim heralde. Hem yeni bi is ogrenmis yeni tecrube edinmis olacaksin hem o ortama gitmemis olacaksin. Olduki kotu alisamadin yeni ise o arada farkli is bakabilirsin arayabilirsin hem ayrilsan tazminatinda var yani epey bi odare eder seni. 1. Ortam ise hem huzursuz olacaksin acaba bisey yapacakmi. Acaba ne dusunuyolar rahat olmayacagin yerde calisma bence

eski yeri tamamen aklımdan çıkarıyım mı peki.
İşimi seviyordum ve oldukça iyiydim. ama zaten iyi olduğum için kıskançlıklar yapıyorlardı arkadaşlar ile anlaşamıyordum sürekli tartışıyorduk. bildiğin stresliydim o zamanlar.

ya o zaman direk aklınızdan çıkarın.
siz o işte iyi iseniz, başka işyerlerinde de başarılı olursunuz bence.
hem özelde şirket değiştirerek genelde maaş artışı sağlanabiliyor, aynı şirkette zam oranları düşük oluyor bildiğim.
o yüzden daha yüksek maaşa mevcut tecrübenizle yeni bir iş deneyimi yaşabilirsiniz.
huzur her şeyden önemli bir de.

Alys Alys YEKTA61 YEKTA61 _meLinDa_ _meLinDa_

Çok teşekkür ederim görüşleriniz için
eski yerimde yakın olduğum eski şube müdü. vardı o da ayrıldı dayanamadı,
onunla görüştüm ben oradan ayrıldıktan sonra bir şey değişti mi aynılar mı hala dedim
cadı kazanı gibi gidiceksen sinirlerin sağlam olsun dedi o da
:KK53:
hey allahım vazgeçtim gitmicem ama yorumlarınız da içimi rahatlattı teşekkür ederim:KK36:

canım yeni edindiğim tecrübelerime dayanarak ben iş hayatında huzurun herşeyin üstünde olduğuna inanıyorum
tamam kimse iş hayatında sonsuz mutlu olamıyo ama en azından daha az kazanayım daha seve seve gideyim işime isterdim ben
çünkü cidden insan ilişkileri çok yıpratıcı
Hem de bu kişi bölge müdürü olursa di mi
ama malesef ki türkiyede yöneticiler yönetmeyi, beklentilerini açıkça belirtip insan çalıştırmayı bilmedikleri için hep ağlayanlara meme verirler.

Back
X