- 7 Ocak 2022
- 429
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Çalışmaya başlayalı iki hafta oldu ama ben işten çıkmak istiyorum çünkü haftanın her günü çalışıyorum ve üstüne üstlük yeni bir iş buldum ama ne dicegimi bilemiyorum utanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmaya başlayalı iki hafta oldu ama ben işten çıkmak istiyorum çünkü haftanın her günü çalışıyorum ve üstüne üstlük yeni bir iş buldum ama ne dicegimi bilemiyorum utanıyorum
Is haklarına ayriki haftanın her günü calismak,izniniz nasıl yok. Ne işi buÇalışmaya başlayalı iki hafta oldu ama ben işten çıkmak istiyorum çünkü haftanın her günü çalışıyorum ve üstüne üstlük yeni bir iş buldum ama ne dicegimi bilemiyorum utanıyorum
Sadece bir gün iznim var ama o kafasına göre gelmiyor sabah 9 dan 7 ye kadar ve asgari ücret altı çalışıyorumAçıklama yapmak zorunda değilsiniz,verin istifayı,bir daha da gitmeyin. Hafta tatilsiz işlerni başlarına çalsınlar.
Kızar diye utanıyorumUtanıyorum ne demek ya?
Di mi mesaj atıp dicemSöyle, bu çok ağır geliyor ayrılmak istiyorum de, inan umurlarında olmuyor, seninde umrunda olmasin
Köle pazarından mı eleman bakıyolar öyle saçma şey mi olur? Daha ne diye utanıyorsun işi bırakmayaSadece bir gün iznim var ama o kafasına göre gelmiyor sabah 9 dan 7 ye kadar ve asgari ücret altı çalışıyorum
Firma değil bir dükkanKardeşim normalde şirketlerde deneme süresi vardır. O kadar çok deneme suresinde insan çikariyorlar ki. Firmalar bu deneme suresini pek iyi kullaniyor.
Sen de iş olmayinca cikabilirsin. İnsn umurlarinda olmuyorsun.
Kızarsa kızsın hayatını ona mı adadın? Esas senin onu asgari ücretin altına çalıştırdığı için şikayet etmen lazım bakanlığa.Kızar diye utanıyorum
Mesaj atıp ayrılmak istiyorum dicemKöle pazarından mı eleman bakıyolar öyle saçma şey mi olur? Daha ne diye utanıyorsun işi bırakmaya
Kizar laf söyler hani eyluk Ekim de de calisacaktin der diyeKöle pazarından mı eleman bakıyolar öyle saçma şey mi olur? Daha ne diye utanıyorsun işi bırakmaya
Ayrılmak istiyorum değil. Ben işten ayrıldım gelmiyorum diyceksinMesaj atıp ayrılmak istiyorum dicem
Maaşımı gönderir mi peki banaAyrılmak istiyorum değil. Ben işten ayrıldım gelmiyorum diyceksin