- 14 Ağustos 2018
- 21.679
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.631
- 598
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Kaç yaşındasın sen ya? 15-17 aralığında gibi konuşuyosunKizar laf söyler hani eyluk Ekim de de calisacaktin der diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın sen ya? 15-17 aralığında gibi konuşuyosunKizar laf söyler hani eyluk Ekim de de calisacaktin der diye
Vermezse bakanlığa şikayet edersin, sigortasız çalıştığına da eminim. Bir de sigortasız işçi çalıştırmaktan ceza yer. Kendi bilirMaaşımı gönderir mi peki bana
Çalıştığım 12 gün varMaaşımı gönderir mi peki bana
Hayır 25 yaşındayımKaç yaşındasın sen ya? 15-17 aralığında gibi konuşuyosun
Ay ne mektubu Allah aşkına dükkanda çalışıyormuş.Utanacak bir şey yok
Onlar utansın
İstifa mektubunu ver ve daha gitme
Dükkanda çalışıyorumUtanacak bir şey yok
Onlar utansın
İstifa mektubunu ver ve daha gitme
Ay ne mektubu Allah aşkına dükkanda çalışıyormuş.![]()
Aynen ya ben gene insanlık yapıp mesaj atmasını söyledim aslında en doğrusu haber vermeden kafaya göre gitmemek
O zaman yarın gitmesin
Gerisini de düşünmesin
Ama maaşımAynen ya ben gene insanlık yapıp mesaj atmasını söyledim aslında en doğrusu haber vermeden kafaya göre gitmemek![]()
Maaşım içerde mi kalsın yaniAynen ya ben gene insanlık yapıp mesaj atmasını söyledim aslında en doğrusu haber vermeden kafaya göre gitmemek![]()
Pasif birisin belli. Al yanına bir erkek baban abin arkadaşın vs, git iste paranı. Maliyeye şikayet ederiz diye de tehdit edinMaaşım içerde mi kalsın yani
Bence deAynen ya ben gene insanlık yapıp mesaj atmasını söyledim aslında en doğrusu haber vermeden kafaya göre gitmemek![]()
Kıyamam yaa nasıl manipüle etmiş seni... Kızmaya hakkı yok sana ne münasebet, bişey derse şikayet ederim deKızar diye utanıyorum
Kızdıgı yere buz sursun .Kızar ne ya?Kımkı o bascan ıstıfayı gıtcen kızsa nolcak?Kızar diye utanıyorum
Evet sanki insanlar çok muhtaç ya bana calismasam sanki batacak ya ben de onu düşünüyorumPasif birisin belli. Al yanına bir erkek baban abin arkadaşın vs, git iste paranı. Maliyeye şikayet ederiz diye de tehdit edin
Sen işten ayrıldıktan 1 saat sonra unutacak seni. Ezik değilsin kızmasından falan korkma o kızarsa sen daha çok kız. Eylül ekime kadar idare edecektin derse de daha iyi şartlarda iş buldum benim paraya ihtiyacım var dersin.Evet sanki insanlar çok muhtaç ya bana calismasam sanki batacak ya ben de onu düşünüyorum
Yapamadım dicem şartlarım el vermiyor dicemSen işten ayrıldıktan 1 saat sonra unutacak seni. Ezik değilsin kızmasından falan korkma o kızarsa sen daha çok kız. Eylül ekime kadar idare edecektin derse de daha iyi şartlarda iş buldum benim paraya ihtiyacım var dersin.
dedinn miYapamadım dicem şartlarım el vermiyor dicem