iş yeri ,narsist kişilik ve dönen dolaplar

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.779
83
arkadaslar bir iş yeri düşünün hergün meslektaslarınızla olaylar olan . bulasmak istemesiniz bile daha adım attıgınız ilk dakikadan sorun yasadıgınız . normalde memuruz kıdem olayı yok ama eski yeni kıdemli kıdemsiz diye iş yükünde bile haksızlık yapılmaya calıssılan biryer

artık ne yapacagımı sasrdım biri ile tamamen bagları kopardım onun oldugu ortama girmiyorum .bipolar bozuklugu var bu yuzden bana sevmediği biri ile yakın arkdas oldum diye taktı

yakın arkadaşım dediğim kişide seviyorum onu .ama sinirli yapısı var ve tam bir narsist
en küçük fırsatta baskaları hakkında konusuyor narsisstce bencilce iftiraya yakın seyler söylüyor. (benim diğerleri ile aramı bozmaya calısıyor benim hakkında kötü bir söylenti duydugunu söyledi . gittim arastırdım böyle birsey yok. )düzeltiyorum anlamıyor. bugun bana anlatma dedim moralim bozuluyor dedim .

okadar haklı ki her konuda ..yasım 27 bana bile pervasızca çocuk diyor kızdıgımı söylüyorum kıvırıyor. kötü niyet yok diyor

öte yandan diğerleri benim küstüğüm kızın haksızlıklarına ses etmediler onlarıda ezdi laflarıyla birsey demeden arkadaslıklarını sürdürdüler.

simdi napacagımı bilmiyorum . kacıyorum işe dalıyorum ama en küçük anda yemekte dahi birsey söyleyiveyor yakın arkadasım .
eve geliyorum beynim yanmış sekilde . hayata küstüm esimle aramada yansıyor bu . ne yapmalıyım

yasım 27 bana bile pervasızca çocuk diyor kızdıgımı söylüyorum kıvırıyor
Böyle arkadaş mı olur? Nesini seviyorsunuz?

Başka iş bakın, öyle bir ihtimal yoksa herkese uzak olun ve herkese aynı mesafede olun. Arkadaşlarınız da iş yerinden olmayıversin en azından ruhunuz huzur bulur.

Valla aynı durumdaydım bir ara ben ,dediginiz gibi eve gelince bile beynimin ivi oynuyordu biliyorum çok kötü bir durum.Sabahlari ayaklarım geri giderdi .Patronlarla konuştum olmadi,yeri geldi çok kötü terslerim olmadi ,muhattap olmayım diyorum aynı işyerinde mecbur oluyorsun .En son başlarım böyle ise deyip bastım istifayı.Dunya kadar da borcun içindeyim ama artık baktım pskolojim bozuluyor yeter dedim.Yeni bir ise başladım parası oraya göre az ama olsun önemli olan benim sağlığım .O yüzden bilmiyorum durumunuz nasıl ama değmez yani düzelmiyorsa.

Hem sevdiğim yakın arkadaşım diyorsunuz hem yemekte bile laf sokuyor diyorsunuz.. illa biriyle yakın olmak zorunda mı hissediyorsunuz?

Hem sevdiğim yakın arkadaşım diyorsunuz hem yemekte bile laf sokuyor diyorsunuz.. illa biriyle yakın olmak zorunda mı hissediyorsunuz?
hayır aslında normalde böyle degildi baska insanlarla ıgrasıyorsu simdi kimse kalmadı onlarla görüsemiyır bana da laf söylüyor . zaten gemekte bile otrmak istemiyorum ama bahanede bulamıyorum kırılmasın diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…