- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Şincııı tamamen yardımsız işi öğrenmen ne kadar sürecek? Öğrendikten sonrada paslaşarak mı yürüteceksiniz işleri?Merhaba hanımlar. Severek çalıştığım bi işim yok. Sorun yaptığım meslek değil. Çalıştığım yer bana uygun değil. Ama piyasa malum. Şu anda işten çıkamam. Ve hala işimi öğrenme aşamasındayım. İş yerinde enerjimin tutmadığı, beni yoran, modumu genelde düşüren birisi var. Ve kahretsin ki işi bana gösterebilecek tek kişi o. O kadar mutsuzum ama o kadar mutsuzum! Gamsız, işi sürekli şakaya vuran bi yapım yok. Tamam pozitif oluyorum ama bi yerden sonra enerjim bu kişi tarafından çekiliyor. Nasıl yapıcam ben? Siz böyle durumlarda, ortamlarda napıyorsunuz?
Öyle bi durum olamazhe he tamam diyip isi cok cok iyi ogrenip boynuza kulagi gecirtip sirf enerjimi dusurdugu icin tahtlarini salliyordum sonu cok tatli oluyo sabredin :)
siz yinede isinizi iyi ogreninki size laf soyleyecek kusur bulamasin bu isler belli olmazÖyle bi durum olamazbana işi gösteren kişi nerdeyse 10 senedir orda çalışıyor.
Şincııı tamamen yardımsız işi öğrenmen ne kadar sürecek? Öğrendikten sonrada paslaşarak mı yürüteceksiniz işleri?
Sadece işi öğrenesiye kadar o kişiye gebe kalcam (lafın gelişi) derseniz gelip geçici bişi şafak sayabilirsin :) ha yok ikincisiyse bilemedim
Aynen muhatap olunuyor maalesef :)Ole ınsanlar her yerde var.Gönül isterkı agzına gelenı say sonrada cık o işten ama hayat sartları.Once ses cıkarma ısı ogren sonrada muhattap olma ama muhattap oluosun bı sekılde.
Zaten artık kusurumu buldukça laf sokmaya başladı ve emir vererek konuşmaya başladı. En son bi patlicam tam olcak.siz yinede isinizi iyi ogreninki size laf soyleyecek kusur bulamasin bu isler belli olmaz
kusursuz calisacak konumda olsaniz ondan egitim almazsiniz zatenZaten artık kusurumu buldukça laf sokmaya başladı ve emir vererek konuşmaya başladı. En son bi patlicam tam olcak.
kusursuz calisacak konumda olsaniz ondan egitim almazsiniz zaten
bunu hatirlatin bence
Ben de henüz o yok işteOnların olmadıgı yer yok malesef
Bu işe ihtiyacınız varsa kişilere odaklanmadan işi işte yapıp mesai bitiminde işi unutmanız gerekecek
Yapı geregi sanırım eger iş yerinde bi sorun yoksa yani yaptıgım bi hata veya eksiklik gibi 18.01de işim aklıma gelmez aksam ne yapacagıma odaklanırımBen de henüz o yok işteişteki moral bozukluğu sosyal hayatımı da etkiliyor. Enerjim kalmıyor. Siz nasıl başarıyorsunuz?
ne is yapiyorsunuz bilmiyorum ama eski is yerimde 10 larca personele is ogrettim program ogrettim gunlerce haftalarca bir seyi 50 kez gosterdigim insanlarda oldu 1 kez gosterdigim insanlarda kimseye niye yapamadin demedim yapabilse oda benim kahrimi cekmeye merakli degil sonucta bunu ona soylemeniz lazimGeçen gün bi hata yaptım. Daha önce göstermişti işin yapılışını. Benim moralim bi bozuldu. Bi de aramız bozuk ya ben utandım niyeyse.
Çok teşekkür ederim.Bu durumu duzeltecrk birsey yapma sansiniz olmadigina gore sizi pozitif etki edecek seylere yonelin.Spor olabilir ,kurs olabilir ,kitap olabilir ,yada örguye baslayin kafaniz dagılir ......
Zannetmem çünkü mesleğiyle alakalı donanımlı birisi. Onun seviyesine gelemem hemen öyle. Tam bi evlere şenlik tipne is yapiyorsunuz bilmiyorum ama eski is yerimde 10 larca personele is ogrettim program ogrettim gunlerce haftalarca bir seyi 50 kez gosterdigim insanlarda oldu 1 kez gosterdigim insanlarda kimseye niye yapamadin demedim yapabilse oda benim kahrimi cekmeye merakli degil sonucta bunu ona soylemeniz lazim
yalniz birde bana ogreten vardi bu isi isi bi tam anlatiyorsa digerini yarim anlatirdi neden biliyomusun ben herseyi ogrenirsem ondan bir farkim kalmazmis bunu bana tartistigi bir arkadasi soylemisti belkide hatali siz degildiniz yani
Hevesini kırıyor değil mi ?
Malesef bu tip kişilere ne yapılır bilmiyorum.
Konuyu takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?