Devlet özel farketmiyor bazen kötü insanlar her yerde kötü
Kurum değiştirme şansınız yok mu?
iş değişikliği yapma imkanın yokmu, yada tayin isteme şansın yokmu ?
öncelikle geçmiş olsun canım.
alerjik astımın yeni mi çıktı yoksa yıllardır varmıydı ?
ben 2 sene çok çektim alerjik astımdan. o ilaçlar iğneler kortizonlar mahfetti beni.
işyerinde de kimse anlayışla karşılamadı. zaten 4 kişiyiz biri bosur bosur sigara içmeye devam etti diğeri oda parfümleri sıkmaya.
ve senin gibi 2 günde bir acile gidiyordum. en azından senin müdür daha iyiymiş. benimki en son rahatsızlandığımda senelik iznini al iyileşmeyincede dönme dedi nasıl uyuz oldum.
yani işin cok zor hangi işe başvursan bu problem yakanı bırakmaz.
tabi o zamanlar psikolojik olarakta cok kötüydüm. yeni evliydim eşim ailesi falan baya yormuştu germişti beni. sonradan öğrendim alerjik astım psikolojik olarakta oluyormuş.
şimdi bile cok üzüldüğümde ağladığımda tıkanıyorum hemen.
Allah yardımcın olsun.
öncelikle geçmiş olsun canım.
alerjik astımın yeni mi çıktı yoksa yıllardır varmıydı ?
ben 2 sene çok çektim alerjik astımdan. o ilaçlar iğneler kortizonlar mahfetti beni.
işyerinde de kimse anlayışla karşılamadı. zaten 4 kişiyiz biri bosur bosur sigara içmeye devam etti diğeri oda parfümleri sıkmaya.
ve senin gibi 2 günde bir acile gidiyordum. en azından senin müdür daha iyiymiş. benimki en son rahatsızlandığımda senelik iznini al iyileşmeyincede dönme dedi nasıl uyuz oldum.
yani işin cok zor hangi işe başvursan bu problem yakanı bırakmaz.
tabi o zamanlar psikolojik olarakta cok kötüydüm. yeni evliydim eşim ailesi falan baya yormuştu germişti beni. sonradan öğrendim alerjik astım psikolojik olarakta oluyormuş.
şimdi bile cok üzüldüğümde ağladığımda tıkanıyorum hemen.
Allah yardımcın olsun.
psikoloğa gidiyorsun psikolojik şiddet gördüğüne dair rapor alıyorsun
bu mobbing sayılıyor
dava açıyosun herkes soğuyor
ortam süt liman oluyor
hizmetliye de güzelce anlatırsanız anlayacaktır ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
biz ünideyken arkadaş psikiyatriste gitmişti okulda bi hocanın psikolojisini bozduğuna dair rapor hazırlamış adam istersen bununla gidip dava açabilirsin demiş
walla çalışıyoruz iki kuruş için sosyallik için kimseye muhtaç olmamak için ama işte böyle burnumuzdan getiriyolar
yaparsın yaparsın iyi olmazsın
tek bi hata yaparsın kötü oluverirsin diğer yaptıkların hiç görülmez
bunu düşünmemiştim... hizmetliye güzelce anlattım olmadı, bağırdım olmadı... hatta güzelce anlattığımız zaman gidip şikayet etti..
ama bu müdürden önceki müdür. odamızı temiz görmezse alır bağırır çağırırdı. onlarda tıpış tıpış yaparlardı. şimdiki sadece benim arkamdan laf ediyor. hiç birşey umrunda değil.
bir keresinde eve taşınacaktım. herkez evden kaynaklanıyor demişti. geçen seneki alevlenmede. taşınmadan önce müdürüm dediki "burada ölecek kalcaksın taşın".
sen nasıl düzeldin. o dönemleri nasıl atlattın.
ilaçlarla düzeldim ve herşeyi oluruna bıraktım çünkü kendi kendimi yıpratmaya başlamıştım.
kendi doğrularımı yaptım ve kimsenin lafının altında kalmadım.
birazda gezmeye verdim kendimi. her hafta sonu biyerlere gittim bulunduğum ortamdan uzaklaştım biraz.
bende deniyeyim. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?