İş yerimde birinden hoşlanıyorum ama.. :(

Canım birlikteyken aynı yerde çalışmak zor olurdu ilerde,böylesi daha iyidir belki.Takma kafana,herşey güzel olsun da,tüm gün birarada olmasanız da olur:48:

selam kızlar :)

geçen gün birlikte eve döndüğümüzü buraya yazmıştım, neler olduğunu kısaca anlatıyım :)

arabada baya bi konuştuk

mesela bana dediki: " evlilik var mı, düşünüyomusun ?"

bende " yoo daha erken şuan için düşünmüyorum, kariyer yapmakla meşgulum ben" dedim :)

sonra dediki: " çıktığın biri var mı peki?" dedi

bende: "hayır yok" dedim :)

yani böyle özel konulara girdi baya...

sonra aklıma bişey geldi, telefonumu elime aldım..

face'nin olup olmadığını öğrenmek için dedimki: bi face giriyim, bişeye bakmam lazım, ha bu arada sende face var mı dedim:)

o da var dedi. bende hemen, aaa soyadın neydi ekliyim seni de dedim :)

o da: ekleyebilirsin ama ben pek girmiyorum, en son 6 ay önce girmiştim dedi..

bende dedimki: "ohoo 6 ay sonra beni hatırlamazsın bile sen" dedim:)

o da :" yok artıkk, zaten faceten niye konuşalım, telefonda konuşuruz dedi :)

bende olurr tabii dedim :))

şuan gayet güzel devam ediyo arkadaşlığımız. bana ilgisi olduğu apaçık ortada artık:) yarında işyerinde son günü :( offf bi mucize olsada gitmese yaaa :(

maşallah maşallah :nazar: hep böyle mutlu olursunuz umarım

Bence daha iyi olmuş.
İş yerinde böyle şeyler iyi sonuçlanırsa güzeldir amaaaa
aksi durumda iş ortamı ve kişiler mutlaka etkilenir.
Bu korku ile çoğu kez duyguları açmak kolay olmaz.
Şimdi ayrıldığında bir şekilde, senden hoşlanıyorum gibi basit bir mesaj belki, duygular ifade edilebilir.
İş ortamını etkilemeyecek şekilde olay akışına bırakılabilir.
Bu aslında lise biterken sevdiğini söyleme işi gibidir. Kaybedecek bişey yok koyver gitsin.

selam kızlar :)

geçen gün birlikte eve döndüğümüzü buraya yazmıştım, neler olduğunu kısaca anlatıyım :)

arabada baya bi konuştuk

mesela bana dediki: " evlilik var mı, düşünüyomusun ?"

bende " yoo daha erken şuan için düşünmüyorum, kariyer yapmakla meşgulum ben" dedim :)

sonra dediki: " çıktığın biri var mı peki?" dedi

bende: "hayır yok" dedim :)

yani böyle özel konulara girdi baya...

sonra aklıma bişey geldi, telefonumu elime aldım..

face'nin olup olmadığını öğrenmek için dedimki: bi face giriyim, bişeye bakmam lazım, ha bu arada sende face var mı dedim:)

o da var dedi. bende hemen, aaa soyadın neydi ekliyim seni de dedim :)

o da: ekleyebilirsin ama ben pek girmiyorum, en son 6 ay önce girmiştim dedi..

bende dedimki: "ohoo 6 ay sonra beni hatırlamazsın bile sen" dedim:)

o da :" yok artıkk, zaten faceten niye konuşalım, telefonda konuşuruz dedi :)

bende olurr tabii dedim :))

şuan gayet güzel devam ediyo arkadaşlığımız. bana ilgisi olduğu apaçık ortada artık:) yarında işyerinde son günü :( offf bi mucize olsada gitmese yaaa :(

ayy cnm çok hoş konu yeni denk geldi şimdi okudum baştan sona okurkende bayağı heycanlandım... İlk anlattıklarına görede dedm ben zaten kendi kendime kesin bi ilgisi vardır diye ki konu sonuna doğruda doğru çıktı... Bi an için olumsuz bi durum gözüksede işten ayrılması, herşeyde bi hayır vardır cnm öyle düşün sonuçta tlf nolarınızı face adreslerinizi almışsınız irtibatınız kesilmiycektir yani ... buna benzer bi konu bndede var aslında ondan dolayıda biraz dikkatimi çekti ...Ahh ahh yalnız bu erkekler ne var da duygularını daha çok belli etmezlerki bnce kızlar bu konuda daha cesaretli en azından kendimden biliyorum tüm aklıma gelen taktikleri denedim düşüncesini öğrenmek için :D ... senin içinde dua edicem cnm inş. herşey gönlünce ve hayırlısı olur :16:

ayy cnm çok hoş konu yeni denk geldi şimdi okudum baştan sona okurkende bayağı heycanlandım... İlk anlattıklarına görede dedm ben zaten kendi kendime kesin bi ilgisi vardır diye ki konu sonuna doğruda doğru çıktı... Bi an için olumsuz bi durum gözüksede işten ayrılması, herşeyde bi hayır vardır cnm öyle düşün sonuçta tlf nolarınızı face adreslerinizi almışsınız irtibatınız kesilmiycektir yani ... buna benzer bi konu bndede var aslında ondan dolayıda biraz dikkatimi çekti ...Ahh ahh yalnız bu erkekler ne var da duygularını daha çok belli etmezlerki bnce kızlar bu konuda daha cesaretli en azından kendimden biliyorum tüm aklıma gelen taktikleri denedim düşüncesini öğrenmek için :D ... senin içinde dua edicem cnm inş. herşey gönlünce ve hayırlısı olur :16:

çok teşekkür ederim tatlım :)

Back
X