Bence sevilmediğinden değil erkek erkege muhabbetler baskadir her zaman sakalasmalar konusma tavirlari vs aralarinda kadın istemiyor olabilirler is yerinde gerekli gorusme disinda diaarida gorusmek istemeyebilirler sevgilisi esi doatu da istemiyoe olabilir bunlarda bi secenek kendini suclayip ozguvenini dusurme derimBiz sosyal medya, video çekim gibi işler yapıyoruz çalıştığım ajansta bir ana kadro var bir de dışarıdan freelance gibi gelip giden ekip arkadaşlarımız var. Ana kadroda yani tüm gün birlikte iş yaptığımız insanlar içerisinde tek kız benim. Birlikte kahve içmeye gidiyorlar ya da yemek yemeye gidiyorlar benim de iş dışında sosyal hayatım pek yok zaten ama beni asla çağırmıyorlar 1-2 kez sorduğumda biz erkek erkeğe oturuyoruz sen ne yapacaksın diyorlar. Onları da anlıyorum erkek muhabbeti döndürmek istiyor olabilirler ama arada nezaketen de olsa çağıramazlar mı. Örneğin ben de çekim yapmayı seviyorum kendi aralarında ekstra çekimler planlayıp yine bana söylemiyorlar bilirsiniz belki videoculuk biraz çevre istiyor onların çevreleri var benim yok ben de sizinle gelebilir miyim diye sordum birkaç kez ama bunlarda da asla çağırmadılar. Acaba sevilmeyecek insan mıyım yoksa erkek erkeğe olmak istemeleri normal mi gereksiz alınganlık mı yapıyorum?
Çağırdalar koşa koşa gideceğinden emin olabilirler miarada nezaketen de olsa çağıramazlar mı
sevilmeyecek insan değilsindir onların huyu budur.Biz sosyal medya, video çekim gibi işler yapıyoruz çalıştığım ajansta bir ana kadro var bir de dışarıdan freelance gibi gelip giden ekip arkadaşlarımız var. Ana kadroda yani tüm gün birlikte iş yaptığımız insanlar içerisinde tek kız benim. Birlikte kahve içmeye gidiyorlar ya da yemek yemeye gidiyorlar benim de iş dışında sosyal hayatım pek yok zaten ama beni asla çağırmıyorlar 1-2 kez sorduğumda biz erkek erkeğe oturuyoruz sen ne yapacaksın diyorlar. Onları da anlıyorum erkek muhabbeti döndürmek istiyor olabilirler ama arada nezaketen de olsa çağıramazlar mı. Örneğin ben de çekim yapmayı seviyorum kendi aralarında ekstra çekimler planlayıp yine bana söylemiyorlar bilirsiniz belki videoculuk biraz çevre istiyor onların çevreleri var benim yok ben de sizinle gelebilir miyim diye sordum birkaç kez ama bunlarda da asla çağırmadılar. Acaba sevilmeyecek insan mıyım yoksa erkek erkeğe olmak istemeleri normal mi gereksiz alınganlık mı yapıyorum?
Ya napacan o erkeklerin yanında. Ben de kadın kadına oturup rahatça muhabbet etmeyi tercih ederim. Bunun sevilmemekle bir alakası yok.Biz sosyal medya, video çekim gibi işler yapıyoruz çalıştığım ajansta bir ana kadro var bir de dışarıdan freelance gibi gelip giden ekip arkadaşlarımız var. Ana kadroda yani tüm gün birlikte iş yaptığımız insanlar içerisinde tek kız benim. Birlikte kahve içmeye gidiyorlar ya da yemek yemeye gidiyorlar benim de iş dışında sosyal hayatım pek yok zaten ama beni asla çağırmıyorlar 1-2 kez sorduğumda biz erkek erkeğe oturuyoruz sen ne yapacaksın diyorlar. Onları da anlıyorum erkek muhabbeti döndürmek istiyor olabilirler ama arada nezaketen de olsa çağıramazlar mı. Örneğin ben de çekim yapmayı seviyorum kendi aralarında ekstra çekimler planlayıp yine bana söylemiyorlar bilirsiniz belki videoculuk biraz çevre istiyor onların çevreleri var benim yok ben de sizinle gelebilir miyim diye sordum birkaç kez ama bunlarda da asla çağırmadılar. Acaba sevilmeyecek insan mıyım yoksa erkek erkeğe olmak istemeleri normal mi gereksiz alınganlık mı yapıyorum?
Sevilmeyecek birisi olmakla alakalı değil yani değil miAy aynısını bende yaşamıştım. 7 erkek tek kız bendim.
Çıktım işten sonra
Sevilmeyecek birisi ne demek?Sevilmeyecek birisi olmakla alakalı değil yani değil mibu durum gerçekten kötü hissettiriyor çünkü
Gelen cevaplara şaşırdım arkadaşlar hiç mi medeniyet görmediniz?? Orası bir işyeri, yemeğe de birlikte gidiliyorsa gidilir kimseye de sen gelme demezsin. Öğle yemeği dediğinde de ıvır zıvır muhabbetler olur dünyadan, olaylardan günlük hayattan 2 kelam edersin, bu kadar. İşyerinde de yemeğinde de erkek muhabbeti falan olmaz orası kahvehane değil, zaten erkek muhabbeti olarak adlandırdığınız seviyesiz, düşük muhabbetlere de erkeklerin ihtiyacı yok keyifleri olduğu için o şekilde iğrençleşiyorlar.
20 yıldır hepsi erkek işyerlerinde çalışıyorum, son işyerimde 20erkek var tek kadın ben varım asla problem olmadı. yemeğe gideriz, tüm arkadaşlarım de efendi saygılı düzgün adamlardır, yemeğimizi yer işimize döneriz. İşyeri mesajlaşmasına öğle yemeği sohbeti açılır kim ne istiyorsa yazar, ona göre gruplanıp gideriz. Kimse de dışlanmaz. Mağarada falan mı yaşıyorsunuz , hiç mi medeniyet görmedinizİşyerinde seviyesiz muhabbetler yapıp kadınları dışlamak sizce hak mı?? Yazık gerçekten hepinize nasıl kültürlerde yaşıyorsunuz, itelenmeyi hak görüyorsunuz, bu kafayla daha çooook işhayatında da toplum hayatında da 2.sınıf kalırsınız.
İşle ilişkinin ne alakası var yaErkek erkege olmak istemeleri normal. Bi de iclerinde evli, sevgilili filan varsa ki vardir muhtemelen ve ustune sorunlu kiskanc filansa is disinda onlarla birlikte takilan kiz başlarini agritsin istemiyor olabilirler.
Canım iş yerinde takıldığın başka insan hiç yok muBiz sosyal medya, video çekim gibi işler yapıyoruz çalıştığım ajansta bir ana kadro var bir de dışarıdan freelance gibi gelip giden ekip arkadaşlarımız var. Ana kadroda yani tüm gün birlikte iş yaptığımız insanlar içerisinde tek kız benim. Birlikte kahve içmeye gidiyorlar ya da yemek yemeye gidiyorlar benim de iş dışında sosyal hayatım pek yok zaten ama beni asla çağırmıyorlar 1-2 kez sorduğumda biz erkek erkeğe oturuyoruz sen ne yapacaksın diyorlar. Onları da anlıyorum erkek muhabbeti döndürmek istiyor olabilirler ama arada nezaketen de olsa çağıramazlar mı. Örneğin ben de çekim yapmayı seviyorum kendi aralarında ekstra çekimler planlayıp yine bana söylemiyorlar bilirsiniz belki videoculuk biraz çevre istiyor onların çevreleri var benim yok ben de sizinle gelebilir miyim diye sordum birkaç kez ama bunlarda da asla çağırmadılar. Acaba sevilmeyecek insan mıyım yoksa erkek erkeğe olmak istemeleri normal mi gereksiz alınganlık mı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?