Evet özellikle çekimlere gitmek onlarla beraber yeni insanlar tanımak istediğimi söylüyorum yine de çağırmıyorlar. Ben biraz içe dönüğüm kendi çevrem yok maalesef ve işimizin %90’ı bir çevre olmasından başlıyor.İşle ilgili konularda "erkek erkeğe" diye bir şey olamaz. Çekim yapmaya sizi de çağırmak zorundalar. Sektörünüzde işler nasıl dönüyor bilmiyorum ama siz kendiniz bir şeyler yapın beğenilirse peşinize takılırlar.
Günün büyük çoğunluğu iş yerinde geçiyor hep yalnız takılmak da sıkar insanı. Bilemedim valla kötü bir durum.
Galiba benim biraz sıkıcı bir karakterim var gözlerindeevet ona ben de şaşırdım. erkekler sever böyle karşı cinsle muhabbet etmeyi falan. bana hep öyle denk geldi
Zorla dahil olmaya çalışmıyorum çekimlere gittiklerinde dahi çağırmamalarına sitem ediyorum. Ayrıca tüm gün aynı ortamdayız zaten hepimiz açız çıkışta topluca yemek yemeye gidiyorlar bir ben çağırılmıyorum burada kız erkek diye mi ayrım yapmak gerekir?Kız erkek karışık grup olsa neyse de senin erkeklerin arasında ne işin var ki o kadar erkekle oturup ne konuşmayı bekliyorsun bence rahatsız olmakta haklılar. İş yerinde bu sorun olsa neyse ama sen iş dışında kafeye gitmelerinden bahsediyorsun. Ayrıca sevgilileri vs varsa onlar da istemiyor olabilir. Şahsen kıskanç biri olmama rağmen benim sevgilimin erkek arkadaşlarının arasına böyle iş dışındaki zamanlarına zorla dahil olmaya çalışan bir kız olsa hiç istemem ve normal de karşılamam
çalışma sistemini hiç anlamadım. bu çekimleri planlayan kim? senin nasıl haberin olmuyor? onlar çekim kısmında sen sosyal medyacı mısın? öyleyse zaten gitmen lazım ve bunları planlayan x birinin olması lazım. ay anlamadımEvet özellikle çekimlere gitmek onlarla beraber yeni insanlar tanımak istediğimi söylüyorum yine de çağırmıyorlar.
Şöyle ki ufak bir ajansız biz ben çekim de yapıyorum ama daha çok sosyal medya kısmındayım. Çekim yapan bu bahsettiğim arkadaşlar kendileri dışarıdan iş alıyorlar bu vesile ile başka başka insanlarla çalışıyorlar ben de bunda onlara eşlik etmek istediğimi söylüyorum ama nafileçalışma sistemini hiç anlamadım. bu çekimleri planlayan kim? senin nasıl haberin olmuyor? onlar çekim kısmında sen sosyal medyacı mısın? öyleyse zaten gitmen lazım ve bunları planlayan x birinin olması lazım. ay anlamadım
sen bana anlat ben o ortama uygun şekilde yardımcı olmaya çalışacağımbu sektörler diğer iş yerlerine benzemiyor o yüzden yazılanlar alakasız olmuş biraz
Tam olarak nerede o ima?Kıza o.ospu musun ne gidiyorsun iması yapan bile olmuş, kaktüs müsün nesin senden bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?