Merhaba arkadaslar.aylar oncesinde bir konu acmistim calismaya basliyorum diye. bin bir zorlukla kizimi krese alistirdik ve resmi isleri bitirdikten sonra dukkani actik 10 gundur calisiyoruz. 3 ortak beraber actik esimin ve arkadasinin payi fazla, bayanin biraz az. en basta benim kasa ve muhasebeden sorumlu olacagim soylenmisti. esimin arkdasi eger ben bu iste calisacaksam ise girecegini yoksa bayana guvenmedigini soylemisiti.neyse uzatmyiayim.hafta ici gukkani ben aciyorum 4-30 gibi kizimi kresten aliyor karnini doyuruyor ve ise geri donuyordum. bugun diyor ki kiziniza bir care bulun dukkanda bulunamaz musteriler rahatsiz oluyor. aksam 5e kadar dur sonra gidebilirsin dedi.hayir dedim, gelirim calisirim.agzim acik kaldi en bastan benim cocugumun oldugunu ve bu sekilde calisacagimi biliyordun dedim, neymis benim orda calisacagim bile konusulmamis, kasa, muhasebe pazarlama gibi gorev ayirimini olmadigini, istiyorsam calismayacagimi soyledi. esim kzdi ben de. nasil olur boyle diyorsun, en basta soyle soyle konusulmamis miydi dedi. o da bir seyler cevap verdi o kadar rahat ki cildirtti beni,bu kadar arsizligi hic bir yerde gormedim. benim her yaptigima bir sey biliyor. dogal olarak pazarlamada bir sey anlamiyorum kendisi bu sektorde 7 yil ben ise 10 gun calismisiz.musteriden para almamdan bile rahatsiz oluyor.esimle geldik evde kavga ettik nerden sardin bunu basima diye, en basta konusulanin hepsi yalan mi, ben aptal mi oldum simdi, resmi olarak her sey ustumde haddini bilmez bir geliyor calismasan da olur diyor diye. inanin kendimi kandirilmis gibi hissediyorum , o kadar borca girdik, kizimi krese birakirken vicdan azabi cektim, sirf calisma gunumuz denklessin diye sabahin korunde dukkani aciyorum siliyorum supuruyorum megerse benim orda olmam hataymis. ne yapacagim bayanlar, o kadar guzel fikirler veriyorsunuz ki ben de yazayim dedim.ortakliktan cikmayacagim, ama onun tavirlari beni olduruyor,nasil haddini bildire bilirim.en basindan ne konusuldugunu bilseydim gosterirdim de ona ama simdi cikmaza girdim.....