Doğru anladınız evet ben sabah ayırttığımı söyledim , biz gidiyoruz siz buralardasınız bulursunuz dedim ücretini ödememiştim ve çok uğraştım gitmeden reçel yapacaktık diğer arkadaşlara da ayırtmıştım onlara da mahcup olmamak için söylemek zorunda kaldım , bana yanlış geliyor bilmiyorum ben olsam izinsiz almazdım , yaptığı hareket çok ağırıma gitti kiraz fırlatmak nedir hıncını alamadı tekrar peşimden geldi tekrar fırlattı çok üzüldüm emeğimiz geçmişti birbirimizeYanlış anlamadıysam sen birine kiraz getirtmişsin adam kendi poşetine dolduruyor izinsiz dimi? Adamınki terbiyesizlik kafana takma. Tabii muhattap olmasan daha iyi olurdu ama sen haklısın kendini suçlama
Evet vicdansız bencil biri olduğunu biliyorduk ama ben sessiz kalırdım muhatap olmazdım bana da çattı, diğer arkadaşlar da şahit oldu olaya biri ben almıyorum tamam dedi o almadıÇok terbiyesizmiş, ayıp etmiş. Muhatap olmayın. Siz de kendi kirazınızı alıp diğerlerine karışmasaydınız keşke. O kadar arayan sizmişsiniz, başkasına kalmadı derdiniz.
Teşekkür ederim aracı var köyleri gezip alabilir, uyardığım halde alması zoruma gitti , sınır bilmeyen biriydi şirkette çoğuyla kavgalı , onlar işten ayrıldı ben mecbr bu adamla devam edeceğim o an kirazı fırlatmasaydı bana şiddet uygulayabilirdi ,muhatap olmayacağım haklısınızHiç de abartmamışsınız, ne demek sizin getirttiğiniz kirazları almak? 55 yaşında adam kendi kirazını kendi alamıyor mu, üstelik söylemişsiniz de. Şirkete ortak gelen birşey değil sonuçta özel olarak arayıp istemişsiniz nasıl kendine alabiliyor ben bile çok sinirlendim şuan. Arasın ablayı istesin bulamazsa da yemesin yani terbiyesiz; asla bir daha muhatap olmazdım ben o karakterde biri ile
Müdüre şikayet edeceğimi söyledim , üstünü kapatmaya çalıştı gidecek kendisi, şöyle anlatayım biz memlekete gideceğiz girmeden bir haftadır buranın meşhur kirazını arıyorum her yeri aradım en sonunda buldum reçel yapıp aileme götürecektm inanın bulmak için çok uğraştım ki elim açık biriyim şirketekilere çok emeğim geçmiştir yemek kahvaltı hazırlarım cimri biri değilimNe biçim iş yeri o. Yok mu bir amir, müdür? Şikayet edin. Ne olursa olsun üzerinize yürüyemez. O kadar kişi de şahit. Ayrıca ne kirazmış, sanki ölümsüzlük iksiri.
Edepsiz insanlar ya. Laftan anlamaz. Bırak ne hali varsa görsün. Benimde başımda bu karaktersizlikte biri var.Böyleleri asla laftan anlamaz. Özürden anlamaz,yapma etme demekten anlamaz,kavga edersin kavgadan anlamaz,ağır konuşursun sözden anlamaz. Utanmaz insandan uzak duracaksın veya başa baş kavga gürültü rezil olacaksınız.İnsanda biraz utanma olur.
Resmen içimi döktüm.
Bu küçük bir olay gözükebilir ama değil. Kesinlikle devamı gelecek. Saygı ve insanlık yok o adamda.
Son günümüzdü tatile çıkacağız amirler gidiyorlar uğraşmak istemediler ben şimdi Kara kara tatil dönüşünü bekliyorum , teşekkür ederim hepinize iç muhasebe yapıorsum acaba yanlış mı davrandım diye ama artık daha çok eminim haklıydın ben orada ve ilk defa belkide bu kdar yüksek sesle hakkımı savunabildim....Isin sakasi bir yana, firlattigi kiraz da olsa fiziki saldiri resmen. Adam iş arkadasinizmis. Ben olsam insan kaynaklarina şikayet ederdim.
Arkadaşlar beni teselli etmeye çalıştı çünkü hareketi yanlış bir şiddeet göstergesiydi, ben şoktan sonradan farkedebldim olayın çirknliğini , sibemeyeceğim zaten herkesin açığını kovalayan huysuzun biriBence de şikayet etmelisiniz. Sinerseniz başka bir sebeple iyice tepenize çıkar.
Arkadaşlarınız ne tepki verdi olaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?