Değil mi ? Yani insanlık hali neyi bu kadar garipsediler bilmiyorumBen bir gariplik göremedim. Yanlış anlamak , yanlış duymak normal bir durum
Çok haklısınız zaten büyük bir mobbinge uğruyorum bunun sonuçları da olabilir. Ama öyle bir yere düştüm ki herkes samimi gibi argo konuşmalar falan var bu yüzden abi abla olayına girdim herkes öyle olduğu için.İş yerinde abi abla olmaz olmaz orası aile ortamı veya sizin sosyal alanınız değil maaş karşılığında mesleğinizi icra ederek para kazandığınız yer benim önerim eğer kabul ederseniz resmi olun çizgisini çekin herkes sınırını bilsin dağa işlerinde neler göreceksiniz ne atak kaydırmalar ne arkadan konuşmalar yanlışlıklar her zaman olur önemli olan önlemi almak resmiyet her zaman güzel önlemdir
Yeniyim zaten ben ilk kez karşılaştım adamın çok huyunu bilmiyorum ama tanıdığım kadarıyla sıcak kanlı samimi bir insandı. İşte belli olmuyor ki.Güvenlikçi Ağabey'in çok boş vakti var herhalde. Ben garip bir durum görmedim ama hep böyle yanlış anlaşılmalar oluyor mu?
Komik bir şey olmuş yanlis anlaşılma onu anlatmıştır. Bunu da kafana takma ya boşver aman hayat kısaİş ortamında yeniyim ve cidden kimseye güven olmayacak tek yer olduğuna bir kez daha emin oldum. Kendimi sorguluyorum şu an bir yandan da. Bugün bize yetkili birisi gelecek sizinle konuşacak dendi. Sonra biz de çıkış saatiydi zaten toplandık konuşuyorduk. Güvenlik abi falan da var. Uzaktan güvenlik abinin ismini çağırıp gel demişler. Onun ismiyle benim ismimin harfleri de benziyor ben de orda yanındaydim işte ismimi söyleyip gelin dediler gibi anladım. Kızlara gelin kızlar çağırıyorlar dedim. Güvenlik abi beni çağırıyor beni diye garip garip bana baktı. Ben de ha pardon abiyi çağırmış diye dedim kızlara hemen düzelttim. Güvenlik abiyle de aramız iyiydi. Sonra koridorda diğer güvenlige benim durumu anlatırken duydum. Çok acayip bir şey gibi onlar böyle dedi o öyle anlamış falan diye anlatıyor yüz ifadesi şaşkın. Kendi kendime ben ne yaptım bu kadar garip diye düşünüyorum hala. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ya hu dolduracak ne yasamissin sanki. Sen takmış gibi davranirsan üstüne gelirler. Bunun neyine mobbing yapacaklar. Aaa x ismi yanlış duydu mu diyecekler.Birisi var bana mobbing uyguluyor kesin herkesi bana karşı doldurdu.
Öncelikle, iş ortamı neresi olursa olsun. İnsanlara, abi - abla diye hitap etmeyi bırakın Bey ve Hanım sıfatlarını kullanız. Ör. Ali bey - Ayşe hanım.. Böylelikle herkesle belli bir mesafeniz olur.İş ortamında yeniyim ve cidden kimseye güven olmayacak tek yer olduğuna bir kez daha emin oldum. Kendimi sorguluyorum şu an bir yandan da. Bugün bize yetkili birisi gelecek sizinle konuşacak dendi. Sonra biz de çıkış saatiydi zaten toplandık konuşuyorduk. Güvenlik abi falan da var. Uzaktan güvenlik abinin ismini çağırıp gel demişler. Onun ismiyle benim ismimin harfleri de benziyor ben de orda yanındaydim işte ismimi söyleyip gelin dediler gibi anladım. Kızlara gelin kızlar çağırıyorlar dedim. Güvenlik abi beni çağırıyor beni diye garip garip bana baktı. Ben de ha pardon abiyi çağırmış diye dedim kızlara hemen düzelttim. Güvenlik abiyle de aramız iyiydi. Sonra koridorda diğer güvenlige benim durumu anlatırken duydum. Çok acayip bir şey gibi onlar böyle dedi o öyle anlamış falan diye anlatıyor yüz ifadesi şaşkın. Kendi kendime ben ne yaptım bu kadar garip diye düşünüyorum hala. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence (öyle hissettim) sen de alıngan ve diken üstündesin, her şeye anlam yüklüyor gibisin.Çok haklısınız zaten büyük bir mobbinge uğruyorum bunun sonuçları da olabilir. Ama öyle bir yere düştüm ki herkes samimi gibi argo konuşmalar falan var bu yüzden abi abla olayına girdim herkes öyle olduğu için.
İş yerinde abi abla tavrı çok gereksiz samimiyet doğuruyorİş ortamında yeniyim ve cidden kimseye güven olmayacak tek yer olduğuna bir kez daha emin oldum. Kendimi sorguluyorum şu an bir yandan da. Bugün bize yetkili birisi gelecek sizinle konuşacak dendi. Sonra biz de çıkış saatiydi zaten toplandık konuşuyorduk. Güvenlik abi falan da var. Uzaktan güvenlik abinin ismini çağırıp gel demişler. Onun ismiyle benim ismimin harfleri de benziyor ben de orda yanındaydim işte ismimi söyleyip gelin dediler gibi anladım. Kızlara gelin kızlar çağırıyorlar dedim. Güvenlik abi beni çağırıyor beni diye garip garip bana baktı. Ben de ha pardon abiyi çağırmış diye dedim kızlara hemen düzelttim. Güvenlik abiyle de aramız iyiydi. Sonra koridorda diğer güvenlige benim durumu anlatırken duydum. Çok acayip bir şey gibi onlar böyle dedi o öyle anlamış falan diye anlatıyor yüz ifadesi şaşkın. Kendi kendime ben ne yaptım bu kadar garip diye düşünüyorum hala. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?