İş yerimdeki bu hareketim çok mu garip olmuş ?

Abi,abla muhabbetini acilen bırakın. Herkes birbirine abi/abla diye hitap ediyor olsa da siz uymayın bence zira işyeri orası. Normali,olması gerekeni,bey/hanım ekleyerek konuşmak.
Öte yandan güvenlik görevlisi dedikoducunun teki,olabilir yanlıs anlaşılma pekala,sağda solda bunu konuşması çok saçma. Bu kadar mı boş vakti varmış adamın?
Bu kadar mı işşiz?

E ne var ki bunda yanlış anlamış olabilirsiniz nesine bu kadar şaşırmışlar zaten yanlış anladığınızı belirtmissiniz şaka gibiler bosverin

hiç takılma. güvenlikçi boş yapmış. ortada bir sorun göremedim

Ya hu dolduracak ne yasamissin sanki. Sen takmış gibi davranirsan üstüne gelirler. Bunun neyine mobbing yapacaklar. Aaa x ismi yanlış duydu mu diyecekler.
Burdaki kitlenin problemi işte olayı yazılanlardan ibaret sanmaları. Diyorum ki mobbing var zaten bana güvenlikçi de bana yakındi normalde ama onu da bana karşı doldurdular büyük ihtimalle diyorum.

Teşekkür ederim bizim mahalleden falan diye yakın hissetmiştim. Ama haklısınız

Teşekkür ederim

Evet paranoyak mı oldum doğru mu düşünüyorum bilemiyorum artık. Seviyeliyim aslında herkesle ama bazen unutup kaptırıyorum kendimi samimi oluyorum. Yani tam olarak duruşumu bulamadım. Kendim olmam gerekirse mesafeli ama güler yüzlü de biriyimdir. Ama dışlanma arkadaşsiz kalma korkusuyla bazen saçmalıyorum gibi de geliyor.

Çok teşekkür ederimm

Tecrübesizlik vardır, olabilir, zamanla şekillenir her şey, kendine yüklenme, habire ne yapmalıyım diye de düşünme, mesafe olursa başın derde lafa söze girmez, illa ki sohbet muhabbet iletişim olacak ama önce gözlemlemek önemli.

Yazilani yorumluyoruz ya hani. Guvenlikciden de korkma bir zahmet dik dur.
Burdaki kitlenin problemi işte olayı yazılanlardan ibaret sanmaları. Diyorum ki mobbing var zaten bana güvenlikçi de bana yakındi normalde ama onu da bana karşı doldurdular büyük ihtimalle diyorum.

Saçmalamış ve abartmış

Erkeklere de hiç yakışmıyor böyle şeyleri gidip başkasına hele de bir erkeğe anlatmak
Gıcık olmakta haklısınız

Teşekkür ederim. Daha dikkatli olacam artık seviyesizlerle muhatap olmak benim hatamdı.

Çok boş valla akşama kadar geziyor lak lak yapıyor

niye ki biz de okuldaki hizmetli ablaya abla diyoruz

Teşekkür ederim. Daha dikkatli olacam artık seviyesizlerle muhatap olmak benim hatamdı.
Hiç çekinme, gereken yerde çemkirmeden hesabını sor, bi şey mi vardı falan gibi. Mesafe olunca çekiniyorlar zaten genelde
Dediğim gibi, kendine de yüklenme, sal, kimisiyle daha samimi olursun kimisiyle full mesafeli, insan ilişkileri böyle.

Anlama probleminiz var sanırım güvenlikciden değil diğerlerinden mobbing var. Kimseden korkmam ben devlet memuruyum kimse bir şey yapamaz.
Bence sende sorun var. Güvenlikçi için konu açmışsın. Madem korkmuyorsun kimse bir şey yapamaz neden yaptığın bir hareket için telaslandin. Güvenlikçi de ne düşünürse düşünsün çok mu önemli.mobing için değil güvenlikçi için konu açmışsın kendi konunu oku.

nefret ediyorum şöyle her şeyi abartan insanlardan. bugün trafikte bir an yavaşladım üstelik orta şeritteydim hemen korna çalıp sollayıp deli gibi el kol hareketi yapan bir adamla karşılaştım. millet iyice tımarhanelik olmuş takma hiç kendi halinde abartmaya devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…