İş Yerimdeki Lanet İnsanlar

Merhaba Arkadaslar
Benim fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
Maalesef haftanın 5 günü dayanmak zorunda olduğum bir iş ortamında çalışıyorum.
Üniversiteden ne hayaller ve umutlarla mezun olmuştum.
Hatta büyük bir şirkette staj yaptıktan sonra herşeyin çok güzel olacağına inanmıştım.
Taa ki buraya gelene kadar.
Burada 15-16 kişiyiz.
Biri bayan biri erken 2 tane patronumuz var.
Bayan olan içeride oturuyor , erkek olansa bizimle aynı bölümde.
Burası öyle bir yer ki herkes birbirine bir laf sokma çabası , bel altı muhabbetler.
Atıyorum x kişi var gösterişi çok seviyor sabahtan akşama kadar onun gösterişini dinliyoruz.
Başka bir x kişi var birşey soruyoruz hemen herkesin içinde seni yeriyor.
Yerden yere vuruyor.
Başka bir x kişi var içeriye laf yetiştiriyor.
Herkes özel hayatını ağzında sakız ediyor.
Sizden ricam ne şekilde davranmalıyım surat assan olmuyor asmasan olmuyor.
Kin de tutamıyorum , fikirleriniz nelerdir ?

Sadece mesefa. İlk zamanlar laf sokmalar , saçma sapan hareketler görmezlikten gel... Zaman geçtikçe umursamamaya başlıyorsun. En azında arada ki saygı kalır. Çok yüz göz olunca iğrenç espiriler havada uçuşuyor ve de tavsiyem özel hayatınızla ilgili hiç bir şey paylaşmayın.

Mesela takım muhabbeti vardı yemekteyken oradan biri çıktı dedi ki herkes kendi kocasının takımını tutar.
Bende salak salak bakıyorum , meğer o takım o takım değilmiş.
Ne mide bulandırıcı değil mi
Kesinlikle öyle. O an masayı terketseydiniz keşke. En güzel tepki bu olurdu

Bizim burda kanki canki olan kızlar var
Diyordum ki ne güzel yıllardır beraberler demek samimiyet kurmuşlar ( Ben soğuk biriyim, kolay ısınamam )
Sonra baktım yan yanayken kankalar, biri olmayınca 3.kişiye diğerini çekiştiriyorlar
Yok yahu dedim ben böyle iyiyim, iyi ki soğuk biriyim
En baştan kanıp bende bu olayların içine dahil olabilirdim

Şimdi her geçen selam verir, alırım
Patron bile demiş ki Bir -Dost değişik bi kız. Soru sorulmadıkça konuşmuyo :KK70:
Bu arada 5 yıl oldu, artık yeni değilim ama ilk günkü tazeliğimi koruyorum :KK53:

Ne mutlu senin adına sen olması gereken ama zor birşeyi başarmışsın.
Zaten bu sebepten 5 sene orada durabilmişsin.
Burada da aynı şekilde , bakarsın ki herkes can ciğer kuzu sarması ama arkanı dönmeyiver.
Yemekcisine kadar o derece
Allahımdan sadece sabır diliyorum :)

Bizim burda kanki canki olan kızlar var
Diyordum ki ne güzel yıllardır beraberler demek samimiyet kurmuşlar ( Ben soğuk biriyim, kolay ısınamam )
Sonra baktım yan yanayken kankalar, biri olmayınca 3.kişiye diğerini çekiştiriyorlar
Yok yahu dedim ben böyle iyiyim, iyi ki soğuk biriyim
En baştan kanıp bende bu olayların içine dahil olabilirdim

Şimdi her geçen selam verir, alırım
Patron bile demiş ki Bir -Dost değişik bi kız. Soru sorulmadıkça konuşmuyo :KK70:
Bu arada 5 yıl oldu, artık yeni değilim ama ilk günkü tazeliğimi koruyorum :KK53:
Her yer aynı işte di mi?
Vıcık vıcık samimi olanlardan biri o gün izinli olsa yerden yere vuruyorlar burada da.
En yeni ben olduğum için tamamen sessiz kalıyorum,daha çok rahatsız oluyorlar benden.

Sadece mesefa. İlk zamanlar laf sokmalar , saçma sapan hareketler görmezlikten gel... Zaman geçtikçe umursamamaya başlıyorsun. En azında arada ki saygı kalır. Çok yüz göz olunca iğrenç espiriler havada uçuşuyor ve de tavsiyem özel hayatınızla ilgili hiç bir şey paylaşmayın.

Çok doğru dediniz hepsini yapıcam , teşekkürler

İşte bizler gibi insanları Rabbim böyle insanlarla karşılaştırıyor ki , sabır edelim diye

Bilmiyorum artık.
Ben genel itibariyle konuşmayı sevmem.Bir de çok dik kafalıyımdır.
Hayatta hakkımı yedirmem.Kurallarım vardır.
Onun için insanlar pek sevmez beni.
Kimsenin yanına gidip konuşmam, anlatırlarsa dinlerim.
Arkadaş olmaya çalışmam. Kendileri gelirse arkadaş olurlar.
Kafan rahat olur.
AZ İNSAN AZ EŞYA BOL HUZUR ;)

Bilmiyorum artık.
Kafan rahat olur.
AZ İNSAN AZ EŞYA BOL HUZUR :KK66:

Benim de artık bu şekilde davranma zamanım geldi , hatta geç bile kaldım HoppaHoppa

Her yer aynı işte di mi?
Vıcık vıcık samimi olanlardan biri o gün izinli olsa yerden yere vuruyorlar burada da.
En yeni ben olduğum için tamamen sessiz kalıyorum,daha çok rahatsız oluyorlar benden.
Benden de önce çekiniyorlardı
Hani kendileri gibi ispikçi olursam, kimi kime ispiklerim diye hesap edemediler sanırım
Sonra baktılar önümde çok ciddi meseleler bile dönse haberim yokmuş gibi davranıyorum
Oh bi ferahlama geldi hepsine, şimdi herkes 'selam cnm naber' demeden geçmiyo. Ben balkon katındayım da buraya ille uğruyorlar sigara için.

Patron birgün balkona baktı geldi bana sordu X kanserdi yeni atlattı hala mı sigara içiyor dedi 'bilmem' dedim
Aslında biliyorum da bana ne? Ona ne hatta?
Yan taraftaki kızın odasına gitti, demiş ki Bir-Dost bilmiyorum dedi de o bilse de söylemez, içiyo mu o kişi hastalığına rağmen? Evet içiyo demiş hemen.
Sonra da geldi diyo ki patron dedi ki Bir-Dost bilse de söylemez, evet dedim söylemem.

Bilmiyorum artık.
Kafan rahat olur.
AZ İNSAN AZ EŞYA BOL HUZUR :KK66:
Ben seni bu yüzden seviyorum pinoli :)

Ben seni bu yüzden seviyorum pinoli :)
:oops::oops::KK22::KK22:ayy gerçekten mi?
Gururumu okşadınız.
Ama işte pek sevilmez böyle insanlar.Tedirgin oluyor insanlar benden.
Aslında yaptığım bir şey de yok.Çok kuralcıyım.Asla kimse için taviz veremiyorum.

Surat istesem de asamıyorum.
Asmaya kalksam biri yüzüme güldüğü zaman hemen yelkenler fora.
Çok mu iyi niyetliyim acaba
iyi niyetli değil tecrübesizsin. Çünkü saf dışı, ortam dışı kalmaktan korkuyorsun. Ortamı beğenmiyorsun ama mecburi bir sürüklenme gibi hissediyorsun.
Zaman geçip de sen de tecrübe kazanınca belli bir duruşun olacak senin de.

Benden de önce çekiniyorlardı
Hani kendileri gibi ispikçi olursam, kimi kime ispiklerim diye hesap edemediler sanırım
Sonra baktılar önümde çok ciddi meseleler bile dönse haberim yokmuş gibi davranıyorum
Oh bi ferahlama geldi hepsine, şimdi herkes 'selam cnm naber' demeden geçmiyo. Ben balkon katındayım da buraya ille uğruyorlar sigara için.

Patron birgün balkona baktı geldi bana sordu X kanserdi yeni atlattı hala mı sigara içiyor dedi 'bilmem' dedim
Aslında biliyorum da bana ne? Ona ne hatta?
Yan taraftaki kızın odasına gitti, demiş ki Bir-Dost bilmiyorum dedi de o bilse de söylemez, içiyo mu o kişi hastalığına rağmen? Evet içiyo demiş hemen.
Sonra da geldi diyo ki patron dedi ki Bir-Dost bilse de söylemez, evet dedim söylemem.

hahah :KK45::KK45:
ben bu olayı çok tuttum ya bundan sonra bende bu şekilde yapıcam:KK28::KK28:

iyi niyetli değil tecrübesizsin. Çünkü saf dışı, ortam dışı kalmaktan korkuyorsun. Ortamı beğenmiyorsun ama mecburi bir sürüklenme gibi hissediyorsun.
Zaman geçip de sen de tecrübe kazanınca belli bir duruşun olacak senin de.

Alakası yok bence , ben ortaokuldan beri çalışıyorum .
Hep kendi ayaklarımın üstünde durdum ve ilk defa bir iş ortamı beni bu kadar gerdi.
Keşke ortam dışı kalabilsem bende bunu istiyorum zaten ama küçük yer olduğu için olmuyor.
Yani saf dışı kalmak gibi bir korkum yok

Back
X