Bu seni maddi okarak zorlar.hem referans da isterler çktıktan sonra ararsan.hem çalış hem iş araYeterince yiprandim zaten bundan sonra her gun eziyet gibi gelicek bana cikip is aramam daha dogru olmaz mi ?
Ben olsam yeni bir iş bakardim!normal şartlarda bu pozisyon değişikliği olmasi gerekendir belki ancak sizin durumunuz farkli;
Konunun evvela üstü örtülüyor ki bu hiç olmaması gereken hadi bunu hazmettiniz,birde suçlu sizmissinizde adama iftira atitormussunuz gibi...
Ölsem kabul etmem!
Bu seni maddi okarak zorlar.hem referans da isterler çktıktan sonra ararsan.hem çalış hem iş ara
Ozel sektoru bilmiyorum ama devlette kazanilan hak geri alinmaz. Sizi daha düşük bir pozisyona indiremezler. Eger ozel sektorde de boyleyse, hukukcu birine danisabilirsiniz, itiraz edin. Niye istifa edesiniz. Gururunuz kirildiysa hakkinizi arayin, hakkinizda feragat etmeyin.
Ozel sektordeyim devlette degil. Onceden bir odam vardi simdi danisma gibi kapida bir masa o kadar daha fazla kalirsam kendimi her gun kotu hissedicem
Ozel sektoru bilmiyorum ama devlette kazanilan hak geri alinmaz. Sizi daha düşük bir pozisyona indiremezler. Eger ozel sektorde de boyleyse, hukukcu birine danisabilirsiniz, itiraz edin. Niye istifa edesiniz. Gururunuz kirildiysa hakkinizi arayin, hakkinizda feragat etmeyin.
Acikcasi artik bu konudan midem bulandi yani dava acicak halim kalmadi biran once o ortamdan uzaklasmak istiyorum dava acsam yine en cok benim sinirim bozulacak o yuzden yepyeni bir is bulup yeni bir sayfa acmak istiyorum.
O zaman yapın tabii. Mutlu olmak her daim daha onemli. Yeni bir iş bulup yeni bir sayfa acin. Baslangiclar ve değişimler her zaman iyi gelir. En azindan bana oyle geliyor. Umarim daha mutlu olursunuz.
Ozel sektordeyim devlette degil. Onceden bir odam vardi simdi danisma gibi kapida bir masa o kadar daha fazla kalirsam kendimi her gun kotu hissedicem
Bence işvereninizle açıkça konuşun. Tacize uğrayan benim cezalandırılan benim ,bu yaptığınız etik değil deyin. Gerekirse hukuki yollara başvuracağım deyin ve bence hukuki yollara da başvurun. Sonuçta haksızlığa uğruyorsunuz. Üstelik suçlu olan baş köşede otıruyor utanmadan. Karşılıksız bırakmayın yapılan haksızlığı.
Ohh ne güzel valla tacize uğrayan kadın pasif göreve cekilip olay kapatılsın. Ben böyle is etiği anlayışına....
Yinede işinden çıkmaman taraftarıyim zaten istedikleri o demekki senin istifa etmen . Ben olsam istifa etmem eğer çıkaracaklarsa onlar çıkarsın.
Ancak konunuzu takip etmistim sizde başında olay yönetiminde hata yaptiniz bence gidip müdürünuzle konusacaktiniz siz herkese soylediniz soylenmesi gereken mudur haric. Şimdide gidip konuşun bence neden hem tacize uğrayıp hem pasif göreve siz maruz kaliyorsunuz , taciz eden yaptigiyla kalip olay böyle mi çözülürmus onun yaptirimi ne olmus mesela, odasında keyif çayı icmek mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?