kesinlikle susma bence sen haklısın ezdirme kendini kim yollamışsa onu direk söleseydin ya oradaa
Sizin http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/362528-biktim-artik.html şöyle bir konunuz daha vardı ...
O konudaki mesele de buna benzer sanırım.
Görevli gelmeden diğer çalışanı göndermeniz biraz yanlış olmuş evet .
ne memurusun görev alanın nedir söylemende sakınca varmı ?
ben ilk memur olduğumda yıllarca bir bakanlıkta genel müdür yardımcısının özel kalemliğini yaptım ...sürekli vekiller gider gelirdi ..bürokrsinin yoğun olduğu bir yerde anlayacağın ...bana da bazı daire başkanları hakszlık yapmaya kalkıştı kendilerini bir nane sandılar ama bu insanalra karşı hep dik durdum ve hadlerini bildirdim ..öyleki haklı olduğum ve hakkımı sonuna kadar savunma özelliğimden dolayı herkes beni bakanlıkta çok severdi ...bu daire başkanları genel müdür yardımcısından kaç kere azar işittiler bana karşı tavırlarından dolayı ..sana diyeceğim bazen susmak gerekebilir ama haklıysan asla susma hakkını savun ...sen ne kadar susarsan o kadar çok seni ezmeye çalışırlar ve bu işin içinden çıkamazsın ....ayrıca sen memursun sana özel sektördeki gibi işine son veriyorum diyemezlerki ..bir sürü yasal hakkın var o yüzden çekineceğin bir durum olmamalı ..hakkını sonuna kadar savunmalısın ..sonuçta bu işi sana veren kişi o amirler değilki ..sen alnının hakkıyla kendi emeğinle kazanmış girmişsin oraya ...sanki sana bu işi vereen o amirler de seni ezmeye kalkıyorlar ..hey ALLAHIM YARABBİM yaaa ..sinir olurum böyle tiplere ...benim de başıma bir iki kere böyle olaylar geldi ama anında çıktım genel müdüre şikayet ettim ...ve hep başkaları azarlandı gereken yapıldı bu konuda ..hiç çekinmem valla ...isterse bakan gelsin ...hakkımla girdiğim bir meslekte benim gibi maaşını devletten alan hangi insan beni ezmye kalkabilirki ...sen de hakkını sonuna kadar savun ...kimse kimsenin uşağı değil ..herkes maaşını devletten alıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?