kızlar canım çok sıkkın. resimde de gördüğünüz gibi memurum ancak işyerinde hiç mutlu deilim hepsini anlatıp sık boğaz etmek istemiyorum. bir görev verildi ve ben de göreve gittim. bana görev verildiği unutulmuş ve benim yerime bir stajer görevlendirilmiş. görevlendiren kişide arkalarından git dedi. görev yerine gittiğimde stajeri gördüm ve bu işi yapmak istemediğini söyledi bende tamam sen benim yanımda dur dedim. başka bir görevli arkadaş onu gönderelim dedi gönderdi. görevde bulunduğum yerde makam sahibi olan kişi bana bağırarak ben onunla göreve geldim senin işin ne burda bana sormadan nasıl gönderirsin diye beni azarladı hem de herkesin içinde!!! ne olduğumu şaşırdım yutkunamadım bile. olay benim dışımda gelişmişti. herkes bana tuhaf baktı. çok utandım. nie hep böle oluyor. sanki adabınla söyleseydi olmazmıydı? ben işimi yapmaya gitmiştim. ve sonunda ben yaparım sen git die bağırdı bana... beni istemediğini belli etti. özellikle insanların içinde rezil etmesi beni üzdü. ne yapacağımı da bilmiyorum. ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. :gitme: