- 22 Şubat 2025
- 578
- 441
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
canımı uzun zamandır sıkan bir durum var. ben kücük bir şehirde memurum. daha öncesinde de konu açmıştım müdürüm buralı ve buradaki hemşehrililerini ayrı tutuyor,adam kayırıyor bariz. bir de müdüre ve buralılara yalakalık yapan memur kesim var. ben asla bu tarz insanları sevmiyorum onun için hep mesafeliyim. fakat bu kişiler aralarında grup oluşturmuş şekilde. müdüre yalakalık yapanlar ve yapmayanlar olarak ikiye ayrılmış durumdayız diyebilirim. ama yalakalık yapmayan cok az kişiyiz onun için kendielrince bizi eziyorlar ,mobing yapıyorlar. mesela en ufak bi hatam da sanki dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi müdür odasına cagırır saatlerce hatamı yüzüme vurur . çözüm odaklı asla değil hep problem odaklı. ama kendilerinden biri en büyük hatayı yapsın kaldı ki neler neler yapıldı ama onlara gözden kaçmış gibi masumane tavır sergiler. bugün yine aynısı oldu. ben bir ödeme tertibini yanlış seçmişim daha dogrusu o şekilde sistemde cıkmıştı neyse bunu nerdeyse tüm kurum bagıra bagıra konuşuyo o kadar kötü oluyorum ki kendimi salak gibi hissediyorum üzerime geliyorlar o hata çözümsüz gibi davranıp insanı manipule ediyorlar. ve en önemlisi tüm iş yükü bende. satın alma ,faturalar ,eğitim vs vs aklınıza ne gelirse. buna ragmen kusursuz olmamı bekliyorlar .kendileri hata yapınca el birliği ile düzeltip müdüre bile yansıtmıyorlar fısır fısır konuşurlar.