• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde beni rahatsız eden olay .

Bu arada bunun gibi bir şey yaşadım eşimin kuzeni eşime yurtdışından arkadaşım için bildiğin bir otel varmı diye yazmıştı istanbulda, daha önce bir vukuatından bahsetmişti eşi bana, aylar sonra bir araya geldiğimizde eşine dedim böyle bölye tabi kadın biraz şaşırdı, ama şokta olmadı tahmin ediyordum zaten dedi kuzen ne yaptı bana ve eşime surat yaptı benimle hala konuşmuyor pek ha umrumdamı değil o önce yaptığı pisliğe baksın.

Bırakın insanları toplantı odasında baş başa mutlu olsunlar :dua:

şaka bir yana bence bir süre daha takip edin. Şimdi bir şey yapmak doğru olmaz. Ters tepebilir. Seslerini kaydetmek mantıklı geldi.​

Maşallah herkes ne kadar da geniş pess
Konu sahibi ben geniş bir insan değilim öylece sezsiz kalıp üç maymunu oynayamam asla heleki çok yakın arkadaşlarım ise asla sezsiz kalmam sonuçta ben kötü olacağımı bilsem bile yazık değilmi eşine belliki bunlar bir macera yaşamaya heveslenmişler yok öyle bir dünya boşansın o zaman ne halt ederse etsin yerinizde olsam erkek olan arkadaşıma açık açık sorar ve bu samimiyetin gereksiz olduğunu söylerdim.
sonuna kadar katılıyorum

Merhaba iş yerinde 2 arkadaşım var . Biri erkek, biride bayan ikisini de çok seviyorum. Erkek olan evli, eşini de gayet iyi tanıyorum çok tatlı bir karısı var. Bayan arkadaşım bekar . Yaşı biraz büyük bu ara evlenme konusunu takıntı haline getirmiş bir durumda ve depresyonda. Son zamanlarda bu iki arkadaşımın yakınlık düzeyinden rahatsız olmaya başladım. sürekli baş başa bişeyler yapıyorlar . Baş başa yemeğe gidiyorlar. Toplantı odasında kapıyı kapatıp baş başa uzun süre kalıyorlar. Yakın arkadaşlıkları var. Ama bu kadar ayrı olma istediği biraz beni rahatsız etti. Erkek olan çok çok daha eski bir arkadaşım. Kendisinin bekarlık dönemini iyi bilirim çok çapkındı. Şuan ikiside yakın arkadaşım olduğu için hiç bir şey diyemiyorum. Fesatlık da yapmak istemiyorum. Ama aradaki samimiyet aşırı ve gereksiz. Sizce bu konuda bişey yapmalı mıyım ? Yada ne yapabilirim. Çocuk , eşi ve kız hepsi yakın tanıdığım.

Haklı olabilirsiniz ama bu konu sizi aşar. Bu sizi rahatsız ediyorsa, erkek arkadaşınıza böyle bir durumdan şüphelendiğinizi söyler ve bu durumda kendisiyle aranıza mesafe koymak istediğinizi belirtirsiniz. Her iki tarafada mesafeyi koyar rahat edersiniz. Müdahil olursanız tek suçlu siz olursunuz.

Ben olsam karışmam, beklerim.
Kendileri dökülürler zaten. Bi açık verirler mutlaka.
Sadece gözlemleyin.

bizim işyerinde de ikisi evli iki kişi vardı böyle samimiyeti ilerleten. adamın karısı hatta o birimin müdürüydü ama yoğun çalışırdı pek durmazdı işyerinde.

adamla kadın arasında birşey yoktu sanırım hala yok ama aralarındaki elektrik çok belliydi. adam sürekli kadının peşindeydi adeta. sonra kadın başka yere geçti de nedense ben rahatladım :) ama belki karısının etkisi olmuştur kadının yer değişiminde bilemiyorum. hiç konuşulmadı ama her gördüğümde ilişkileri beni rahatsız etmişti. ki kadın erkek arkadaşlığına inanırım bende iş arkadaşlarımla birlikte öle yemeğine giderim uzun uzun sohbet ederim vs ama farklı bişi olunca o gerçekten hissediliyor. bazen birbirlerine ve hatta kendi kendilerine bile itiraf edemiyorlar ama bir insan başka bi insanın uydusu gibi olmuşsa altta duygusal bişiler oluyor bence.

yapacak pek birşey yok ama sen suçlu olabilirsin. mecbur akışına bırakacaksın. adam zaten çapkın diyorsun eninde sonunda karısı bu durumu yaşayacak sanırım ama o arkadaşınla ama başkasıyla. şu anda müdahale edersen sen suçlu olabilirsin.

Ben kadınların böyle durumları çok iyi sezinlediklerini düşünüyorum...

Büyük ihtimal ilerlemese bile bi flörtleşme durumu vardır aralarında.

Eğer dediğiniz gibi çok samimi arkadaşlarınızsa konuşun ikisinden biriyle. Daha ılımlı olan ya da daha samimi olduğunuz hangisiyse...

Kizan kizar asla gerikafali biri değilimdir ama benim dusuncem şu ki bir kadin bir erkek cok yakin arkadas olamaz..o yakınlik bi sure sonra kur yapmaya vs ye döner.Gozlemlerimde de suana kadar hic yanilmadim.

Burada ki yorumları okudum. Bir çoğu karışmayın demiş. Bir kısmı onlar mutluysa size ne demiş. Ben bu düşünce yapılarını şaşırarak okudum. Sanırım karışmamak gerekiyor. Ve karışmayacağım . Ama benim başıma gelseydi birinin bunu bana söylemesini isterdim.
Kesinlikle bende bana söylenmesini isterdim sizin gibi, diğer türlü saf yerine konulmuş gibi oluyor arkadaşınızın eşi gerçekten böyle bir şey varsa tabii,
Siz bi süre daha izlemleyin en iyisi baktınız hala devam ediyor aynı samimiyet göze kulağa değer birşeyler farkettiniz
O zaman bi konusun

Ben olsam soylerdim ama aciktan degil.
Tek kullanimlik mail adresleri oluyo.
Ben oyle yapardim ki bence en dogrusu.
Birde arkadasinizmis yani. Salak yerine konuyor bence

Kadına ima yoluyla laf sokun ortalık bozuldu evliliğe saygi kalmadi vs şeklinde . Adamı da uyarin tabi biraz bekleyip

Back
X