Muhtemelen konu sahibinin eşinin arkadaşı olan yönetici o yükselirse onunla aynı konumda olma kompleksi ya da onun gibi personel bulamama korkusu ile kul hakkı yemiş.Genel Mudur,oyle sagin solun dedikodusunu dinlemek suretiyle terfi yapan bir sahis olmaz genellikle.
Performans degerleme denen bir olgu var..Ustelik ben sanmiyorum ki ust duzey bir yonetici iki aday arasindaki dedikodulara kulak kabartsin.Zaten o sekilde bir G.M ise bir donemden fazla vermezler o koltugu.
Performans olarak esiniz iyiyse,yani grafigi yuksekse,istenilen hedefleri tutturmussa kimsenin sozune itibar etmeden yukseltirler.Cunku evraktaki veriler dijital islenir.Gizlenme imkani yoktur performans ozetinin.
Soruna istinadem Hilen ve Cebren bir kazanim var ise kul hakkina girer.
Cok guzel yorumlamissiniz aynen durum bu.Onunla ayni konumda olma korkusu ve genel mudurun tavri da ayni yazdiginiz gibi olmus.Muhtemelen konu sahibinin eşinin arkadaşı olan yönetici o yükselirse onunla aynı konumda olma kompleksi ya da onun gibi personel bulamama korkusu ile kul hakkı yemiş.
Büyük şirketlerde işler olması gerektiği gibi yani silsile yoluyla yürür. Genel Müdür kendisine teklif edilen kişiyi o kısmın müdürüne sorar ki o müdür de bu kişi hakkında uygun değil, laf taşıyan birisi demişse genel müdür konumundaki insan diğer alternatife yönelir, oturup işin detayına takılı kalmaz. Burada suçlanabilecek en son kişi, konu sahibinin eşinden sonra genel müdür. Allah kötü insanlardan korusun.
O hesabını ya bu Dünyada helallik isteyip de rahat edecek ya da işi diğer tarafa kalırsa vay onun hâline Yüce Allah merhametlilerin en merhametlisi kul hakkıyla karşıma gelmeyin buyuruyor..ki kimsenin yaptığı yanına kâr kalmazMerhabalar,günlerdir çok üzgünüz.Esim cok samimi bir arkadasiyla ayni isyerinde çalisiyor ve arkadasi onun amiri.Birsure önce bir úst pozisyon icin adaylar belirlenmis ve esimin de olmasi kesin gozuyle bakilirken bu amiri olan arkadasinin cesitli laf tasimalarla genel mudure esimi kotuledigi hatta esimi isyerinde dedikodu yapan ve de laf tasiyan konuma soktugunu bu sebeple de terfi almasini engelledigini ögrendik.Bunu esime o isyerinden ayrilan bir baska is arkadasi aktarmis vicdanen rahatsizmis ve esime ona guvenmemesini soylemis.Daha sonra esim birkisidem daha ogrendi bu durumu ve taşlar yerine oturunca hersey ortaya cikti Ne yazikki bu amiri olan arkadasiyla calismak zorunda ve de hakkini nasil arayacagini bilmiyor mutsuz.Olan olmus genel mudur beni arayip dogruyu ogrenebilirdi diyor.Gunlerdir ah ediyorum o pislik arkadasina,terfisini engellemekle iki kati maasi ve esimin tum huzurunu yok etti.Siz soyleyin kul hakkinin hesabini nasil verir bu insan?
Orasını Allah bilir ,biz ne diyelim kiMerhabalar,günlerdir çok üzgünüz.Esim cok samimi bir arkadasiyla ayni isyerinde çalisiyor ve arkadasi onun amiri.Birsure önce bir úst pozisyon icin adaylar belirlenmis ve esimin de olmasi kesin gozuyle bakilirken bu amiri olan arkadasinin cesitli laf tasimalarla genel mudure esimi kotuledigi hatta esimi isyerinde dedikodu yapan ve de laf tasiyan konuma soktugunu bu sebeple de terfi almasini engelledigini ögrendik.Bunu esime o isyerinden ayrilan bir baska is arkadasi aktarmis vicdanen rahatsizmis ve esime ona guvenmemesini soylemis.Daha sonra esim birkisidem daha ogrendi bu durumu ve taşlar yerine oturunca hersey ortaya cikti Ne yazikki bu amiri olan arkadasiyla calismak zorunda ve de hakkini nasil arayacagini bilmiyor mutsuz.Olan olmus genel mudur beni arayip dogruyu ogrenebilirdi diyor.Gunlerdir ah ediyorum o pislik arkadasina,terfisini engellemekle iki kati maasi ve esimin tum huzurunu yok etti.Siz soyleyin kul hakkinin hesabini nasil verir bu insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?